Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
ja jakoś nie mam problemu z trafieniem, ale fakt faktem jak się dużo chodzi to nie ma problemu
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Vanilka dell inspirion 15-3521
Ja mogę chodzić na szpilkach ale muszą być baaardzo wygodne
Ja mogę chodzić na szpilkach ale muszą być baaardzo wygodne
Ja szpilki zakładam tylko na jakieś imprezy, a właściwie nawet nie 10-cio centymetrowe szpilki tylko trochę niższe obcasy. I co prawda po kilku godzinach tańca muszę je zdjąć. A jak pożyczylam od przyjaciółki takie 10-ciocm szpilki to były tak wygodne że wcale ich nie zdjęłam. No i teraz się czaję żeby sobie kupić.
Zanna, ale super
To mąż o Ciebie dba
A teściowa już widziała? Pewnie gul jej chodzi że jej niczego nie kupiliście tylko sobie laptopa 
Zanna, ale super
-
G****
Widziała bo S. chodził do nich do pokoju do routera spisywać numer to mówił że nic nie powiedziała czyli jest zła 
hej:)
Jak Ci się na nowym sprzęcie działa??
-
G****
Nie za dobrze bo ten system Windows 8 jest do dupy i nie umiem się obsługiwać ale najważniejsze że internet umiem włączyć i mi wystarczy 
Przyzwyczaisz się:) pomyśl ile lepsza 8
ja mam tylko windows 7...
A ile daliście za niego?
A ile daliście za niego?
Zanna, spokojnie przestawisz się na 8
u mnie w pracy na poczatku narzekali, a teraz jest ok 
więc i Ty się przestawisz
więc i Ty się przestawisz
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zanna no to dużo, ale znaczy będzie pewnie porządny, bo to z tych lepszych już 
ale czemu chcecie zmieniać??
Kay hejka
Jak się czujesz??
ale czemu chcecie zmieniać??
Kay hejka
Ja pamiętam jak 3 lata temu kupiliśmy laptopa i dla mnie windows 7 to jakiś dziwny był... ale się przyzwyczaiłam to i Ty się przyzwyczaisz 
oj tam, oj tam.. Cula ma rację na razie nowe a przyzwyczajona jesteś do starego.. zobaczysz, że za niedługo to nie będziesz chciała innego:)
ale mi się pić chce...
ale mi się pić chce...
-
G****
Ja to w sumie sama nie wiem co mi się chce 
Dziewczyny doradzcie mi którą byście wybrały pod względem menu?
http://palcelizać.com.pl/?page_id=23
http://karczmarycerska.com.pl/
Dziewczyny doradzcie mi którą byście wybrały pod względem menu?
http://palcelizać.com.pl/?page_id=23
http://karczmarycerska.com.pl/
Zanna, a na jaką uroczystość? czy zwykły obiad?
Hehe, niedlugo jak my będziemy na fb siedziały to na forum nie będzie miał kto pisać
Zostaw sobie na razie ten W8, zobaczysz, chyba lepiej iść ku nowościom niż cofać się do staroci
Madlen, suszy?
Hehe, niedlugo jak my będziemy na fb siedziały to na forum nie będzie miał kto pisać
Zostaw sobie na razie ten W8, zobaczysz, chyba lepiej iść ku nowościom niż cofać się do staroci
Madlen, suszy?
przyszłam życzyć dobrej nocy i oznajmić że jutro jadę do szkoły więc wracam do was w niedzielę ... ehh od nowa się zaczyna
Buziaki dziewczyny i miłego weekendu :*
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Miaamy, trzymaj się w tej szkole
a mogę spytać co studiujesz? pewnie gdzieś to pisalaś ale gdzie ja teraz to znajdę 
ja robie 2-letnie studium na kierunku opiekun w domu pomocy społecznej w studium medycznym w rawiczu
ostatni semestr przede mną 
J. Carroll
J. Carroll
To kierunek, który się przyda, nie powinnaś mieć potem problemów ze znalezieniem pracy jak ja...
mam nadzieję ... jeden zawód już mam technik architektury krajobrazu zawód przyszłościowy ale puki co to ciężko w moim rejonie nawet do kwiaciarni się dostać więc musiałam wymyślić coś innego
dobra spadam bo będę nie przytomna jutro
narazie dziewczyny trzymajcie się :*
dobra spadam bo będę nie przytomna jutro
J. Carroll
J. Carroll
Hej babeczki 
Ja wczoraj byłem u swojej chrześniaczki i pierwszy raz póściła mi oczko a dokładnie oczka
Haha super to wyglądało. Kurcze te dzieci to tacy mali terroryści, wczoraj była trochę marudna po pierwsze bo już była pora spania a po drugie przez ząbki co jej rosną.
Jak coś nie pasowało to zaraz w płacz a jak ją wziąłem na ręce i zacząłem podrzucać to w momencie zaczęła się śmiać.
Już zaczęła raczkować i w łóżeczku sama staje na nóżki a przy tym tak fajnie się śmieje. Naprawde super widok ale pewnie niektóre z Was to już dawno wiedzą
Życzę miłego dzionka
Ja wczoraj byłem u swojej chrześniaczki i pierwszy raz póściła mi oczko a dokładnie oczka
Haha super to wyglądało. Kurcze te dzieci to tacy mali terroryści, wczoraj była trochę marudna po pierwsze bo już była pora spania a po drugie przez ząbki co jej rosną.
Jak coś nie pasowało to zaraz w płacz a jak ją wziąłem na ręce i zacząłem podrzucać to w momencie zaczęła się śmiać.
Już zaczęła raczkować i w łóżeczku sama staje na nóżki a przy tym tak fajnie się śmieje. Naprawde super widok ale pewnie niektóre z Was to już dawno wiedzą
Życzę miłego dzionka
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witaj Kris ...
I witajcie wszyscy ...
Tak rodzice o tym wiedza bo sa to najwspanialsze chwile i nie zapomniane momenty z zycia dziecka . takie dzieci to najwięcej radości przysparzają . a po latach to miłe wspomnieniach .
I witajcie wszyscy ...
Tak rodzice o tym wiedza bo sa to najwspanialsze chwile i nie zapomniane momenty z zycia dziecka . takie dzieci to najwięcej radości przysparzają . a po latach to miłe wspomnieniach .