Przy kawie ...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przy kawie ...
już teraz zyja ludzie nawet za mniej niż za 1200zł . a opłaty tez jak z kosmosu . Nasz kraj do upadlosci brnie coraz bardziej wiec zycie będzie corazto cięższe .
ja już jestem w takim wieku ze ciężko by mi było w ciemno gdziesz wyruszyć a do tego jeszcze dzieci
ja już jestem w takim wieku ze ciężko by mi było w ciemno gdziesz wyruszyć a do tego jeszcze dzieci
ALe to się nie zmieni dopóki te darmozjady w sejmie za przyciskanie guzików będą brali po 10 tyś.
Jakby im kazał wyrzyć za 1,5 tys na miesiąc to mieliby zupełnie inne podejście do życia i do człowieka
Jakby im kazał wyrzyć za 1,5 tys na miesiąc to mieliby zupełnie inne podejście do życia i do człowieka
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Całymi dniami pisałem z taką świetną koleżankązanna456 pisze:Adrian w sumie to mi mąż kupił laptopa w końcu
A czemu tak rzadko do nas zagladasz?
święte słowa. Ludzie powolutku nie mają sami na swoje utrzymanie a co dopiero utrzymać dzieciLadyJ pisze:masakra. Potem sie dziwia czemu dzieci malo sie rodzi.
Ela w twoim wieku to już coraz ciężej znaleźć jakąkolwiek pracę. Każdy pracodawca patrzy na efektywność pracy i myślą że młodzi to będą szarpać jak konie, ale w wielu przypadkach się mylą.
Kris byli kiedyś tacy posłowie którzy zrzekli się swojej pensji na miesiąc i żyli za kilkaset złotych, i stwierdzili że jest niezbyt możliwe.
Adrian

Co to jest miesiąc niech przeżyją 6 miesięcy i zabiorą im wszystko co mają. Tak żeby za wszystko musieli płacić.
Ale nigdy nie będzie dobrze skoro człowiek odpowiedzialny za wynagrodzenie zarabia grubo ponad 15 tyś
A dla przykładu powiem Wam że kiedyś pracowałem w takiej firmie praywatnej gdzie jej prezes zarabiał 140tyś, dyrektor 80 tyś.
A ludzi zatrudniali na najniższej karajowej. Jak zaczynałem tam pracować to miałem 950 zl na ręke a po dwóch latach miałem już aż 1050zł tylko dlatego że najniższa krajowa się podniosła.
Praca fajna byłoa, ciekawa i mi się podobała no ale ile tak można pracować. Przecież jakbym tam pracował to by mi życia zabrakło żeby iść na swoje
Ale nigdy nie będzie dobrze skoro człowiek odpowiedzialny za wynagrodzenie zarabia grubo ponad 15 tyś
A dla przykładu powiem Wam że kiedyś pracowałem w takiej firmie praywatnej gdzie jej prezes zarabiał 140tyś, dyrektor 80 tyś.
A ludzi zatrudniali na najniższej karajowej. Jak zaczynałem tam pracować to miałem 950 zl na ręke a po dwóch latach miałem już aż 1050zł tylko dlatego że najniższa krajowa się podniosła.
Praca fajna byłoa, ciekawa i mi się podobała no ale ile tak można pracować. Przecież jakbym tam pracował to by mi życia zabrakło żeby iść na swoje
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiecie ja mam 600zł na miesiąc i 2 dzieci na utrzymaniu +opłaty . i powiem wam , ze musze się dobrze gimnastykować . a szans na jakakolwiek prawce mam zerowe
Elu jestem pełen podziwu że Ci się to udaje. MI samemu byłoby ciężko sie za tyle utrzymać a co dopiero jeszcze 2 dzieci. Normalnie SZACUNEK
- redorange666
- Samiec
Witam Was Ponowie mam chwilkę aby coś napisać.
U mnie sporo zmian... tak lepszych jak i gorszych.
Z jednej zostałem kierownikiem salonu w którym pracuję... z drugiej jest to tak nie satysfakcjonująca praca z powodu wypłaty że az mi się chce płakać.
Pamiętacie Pannę z którą sie umawiałem i o niej pisałem.
Dałem jej kopa w zad bo inaczej tego nie nazwę... sorry za określenie ale głupia koza z niej. Do spotkania nie doszło bo nie lubie jak się ze mnie robi idiotę.
No to w zasadzie jak na razie tyle.
Co tam u Was fajnego??
U mnie sporo zmian... tak lepszych jak i gorszych.
Z jednej zostałem kierownikiem salonu w którym pracuję... z drugiej jest to tak nie satysfakcjonująca praca z powodu wypłaty że az mi się chce płakać.
Pamiętacie Pannę z którą sie umawiałem i o niej pisałem.
Dałem jej kopa w zad bo inaczej tego nie nazwę... sorry za określenie ale głupia koza z niej. Do spotkania nie doszło bo nie lubie jak się ze mnie robi idiotę.
No to w zasadzie jak na razie tyle.
Co tam u Was fajnego??
Red a czemu nie doszło do spotkania, co się wydarzyło?
Dziewczyny nie obraziłam się przecież, ja nie z tych to co tak szybko można zdołować i się fochyują potem całe wieki he
Słuchajcie zaszalałam i kupiłam sobie kurteczkę na wiosnę i młodemu. ale dzięki temu że dostałam od połówka 100zł w prezencie na walentynki. Jeszcze torebkę chcę sobie kupić, a w przyszłym miesiącu buty sobie i młodemu.
Elu ja też mam 600zł na miesiąc i też jakoś muszę dawać radę choć jest bardzo ciężko jak sama wiesz...
a w ogóle to Dzień Dobry
Dziewczyny nie obraziłam się przecież, ja nie z tych to co tak szybko można zdołować i się fochyują potem całe wieki he
Słuchajcie zaszalałam i kupiłam sobie kurteczkę na wiosnę i młodemu. ale dzięki temu że dostałam od połówka 100zł w prezencie na walentynki. Jeszcze torebkę chcę sobie kupić, a w przyszłym miesiącu buty sobie i młodemu.
Elu ja też mam 600zł na miesiąc i też jakoś muszę dawać radę choć jest bardzo ciężko jak sama wiesz...
a w ogóle to Dzień Dobry
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- redorange666
- Samiec
Jamelia: zaczęło się od tego że najpierw była chora, później nie była pewna a w walentynki stwierdziła że woli być sama... jeszcze to przełknąłem... natomiast już nie wytrzymałem jak zaczęła się na mnie drzeć z powodu tego że kurier nie przyjechał z głośnikami dla jej koleżanki.
No i powiedziałem jej że mam dość!!!
No i powiedziałem jej że mam dość!!!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to tak ja tez bym tak zrobiła .
wiesz ja nie mam połowka na którego mogę liczyc na rodzine tez nie , jestem zdana tylko i wyłącznie na siebie ja za sam prad mam ponad 200 zl a do tego dochodzą inne opłaty łącznie z mieszkaniem nie mieszkam z rodzicami ani tez nie mam swojego
wiesz ja nie mam połowka na którego mogę liczyc na rodzine tez nie , jestem zdana tylko i wyłącznie na siebie ja za sam prad mam ponad 200 zl a do tego dochodzą inne opłaty łącznie z mieszkaniem nie mieszkam z rodzicami ani tez nie mam swojego
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
hejka hejka
-
paula93
u mnie to samo od 2 tygodni.. zaczęłam praktyki robić i czasu w ogóle nie mam na nic. dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby wejść tutaj...
-
paula93
w urzędzie gminy, a robie wszystko. gdzie jest robota tam jestem, dzisiaj np. przez cały dzień na sekretariacie siedziałam bo nikogo nie było.
ale ja wracam to muszę się zająć domem, posprzątać, ugotować, napalić w piecu i jak to zrobić to padam na twarz.. a jeszcze jutro po praktyce na 16 do szkoły.
ale ja wracam to muszę się zająć domem, posprzątać, ugotować, napalić w piecu i jak to zrobić to padam na twarz.. a jeszcze jutro po praktyce na 16 do szkoły.
-
G****
Ale skończysz praktyki i wszystko wróci do normy
A jak tam z połówkiem się układa?
Red ta Twoja panna bardzo niezdecydowana, zobaczyła że chętny jesteś powalczyć więc uznała że można trochę po tobie pojezdzic i zobaczyć co z siebie dasz... tak mi się wydaje. Dobrze ze dałeś sobie spokój, takie laski są podłe i mało co warte...
Elu więc jak Ty opłacisz rachunki to co ci na życie zostaje? Piszesz że nie masz swojego m więc wychodzi na to że wynajmujesz.. Możesz napsac ile i na co wydajesz i jak się rozporządzasz resztą???????
Paula HEJ
Elu więc jak Ty opłacisz rachunki to co ci na życie zostaje? Piszesz że nie masz swojego m więc wychodzi na to że wynajmujesz.. Możesz napsac ile i na co wydajesz i jak się rozporządzasz resztą???????
Paula HEJ
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
paula93
jeszcze tylko 1,5 miesiąca
a no układa się 
a jak u ciebie? walentynki obchodziliście ?
a jak u ciebie? walentynki obchodziliście ?
-
G****
To już tylko 1,5 miesiąca do ślubu? 
u mnie też się dobrze układa a walentynki będziemy dopiero obchodzić
Miały mi dziewczyny doradzić co do restauracji, wstawiałam na 1570 stronie ale żadna nie raczy nic powiedzieć ;P
u mnie też się dobrze układa a walentynki będziemy dopiero obchodzić
- redorange666
- Samiec
Ja. NIe mam pojęcia co nią kierowało i nie zamierzam się nad ty zastanawiać... jak ja jej nie pasowałem wystarczyło powiedzieć... ale wiem że to trudne arcy trudne.