Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Jamelia »

Madi, niby mogę ale rano mam lenia he, zresztą obiad ugotuję, czekam aż młodziak wróci nakarmie go tymże obiadkiem i wtedy ruszam. No jutro akurat idę wcześniej,zamierzam być tam o 11. A w piątek do sprzatania i od razu cukiernia, powiem Wam że fajnie bo co tydzień wpada jakies kieszonkowe ale strasznie mnie męczy to sprzątanie.duży dom mają, z sama górą schodzi mi się 3h, kolejne 3 z dołem. Nie chce się ale czego sie nie zrobi dla paru groszy he :)
No właśnie nie zaglądają tu w ogóle, a taki Redo na fejsie dla przykladu całymi dniami przesiaduje :D
Guśka, powiedz że Ty pójdziesz pielic cały dzień a teść do sprzatania a teściowa do garów. Obowiązkami trzeba się dzielić, a ty się nie rozdwoisz ani tym bardziej nie roz(s)troisz, chyba że nerwowo... ;)
Agatka ,właśnie jak tam integracja, też jestem ciekawa :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Wpadam tylko na chwile :) my juz w pociagu, w drodze do Tygrysa, potem dalej...
Zycze Wam udanej majoweczki, buziaki...

A Black, wychodzi na prosta, a przynajmniej mam taka nadzieje... Jeszcze troche czasu potrzebuje...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Cześć Dziewczęta! Integracja super, aż sama zaskoczona jestem. Młoda jest zachwycona moim J. i doskonale się dogadują. Nie sądziłam, że to taki dobry kontakt będzie.

Dziś siedzę i domykam miesiąc, bo mi lapek wczoraj padł. Czekam na pogodę, bo podobno ma być. Ale coś nie ma tego słoneczka, a bardzo już go potrzebuję... :(

A jak tam u Was?

No właśnie - gdzie Cytrus? Może poleciał do którejś z jaskółek. :D

Ogólnie to mam w planach dzisiaj pić i grillować po południu. A do południa robię sobie maseczki, pazurki i trochę kończę pisać zaległości. Podoba mi się klimat tego spotkania - taki chill. :)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Agatka fajnie że sie polubili :) Pierwsze wrazenie ponoć najważniejsze. I słoneczka wiecej życzę, u mnie jest ale od jutra pogorszenie pogody ma być ;)
Kay, udanego wypoczynku i szczęśliwej podróży ! :D
A ja ruszam do pracy. Miłego dnia wszystkim :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
a...

Post autor: a... »

Witam!
Można?

U mnie pogoda śliczna, ale ponieważ prowadze teraz raczej kanapowy tryb życia, to nie planowałiśmy źadnych wyjazdów. Poza tym dzis i jutro mąż zdecydował sie pracować, to ja siedzę w domu. Zrobiłam pierwsze pranie dla Małego, jakie to wszystko drobniutkie, malutkie. :in love:
Koło południa wpadnie siostra z narzeczonym, to ugoszczę ich ciastem z rabarbarem i zupą z botwinki. :cooking
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Witajcie :*

Had to udanej wycieczki :)
Czekamy na foto-relacje haha:P

No Black miała częściej być ale ciągle Jej nie ma :|
Dobrze, że przynajmniej się poprawiło..

Jam no tak, w sumie racja.. Ale fajnie, że zajęcie masz.. Nie masz czasu głupotami głowy zawracać (mówię tu o P.).. ;-)

Agatka to życzę też pogody i żeby Cię jutro kac nie męczył :P
Super, że się polubili, to na pewno ulga dla Ciebie bo jakby się mieli nie znosić to ciężko by się Wam żyło..
Udanej popijawy :)

Miaamy wzajemnie :*

Witaj Aurinko :kwiatek
Jasne, że można :)
o ciasto rabarbarowe, jak dawno nie jadłam.. chyba kiedyś muszę upiec :)
Jak się masz w ogóle?
G****

Post autor: G**** »

Hej wszystkim :)

Ja od rana robię porządek w szkółce, przyszłam na herbatkę i dalej do roboty :)

Teściowa już dziś siedzi w domu i narzeka że przez siłę robiła w szkółce wczoraj o teraz ją ręce bolą... Po co szła? Chyba specjalnie tylko po to żeby później było na mnie że ona musiała iść a teraz to odchoruje...
a...

Madlen cześć. :)
Dziś maly trochę daje w kosć, bo kopie z dołu, a raczej macha rączkami (leży już główką do dołu). Nie znoszę tego uczucia. ;-)
Jak pogoda ładna, to i ja lepiej sie czuje.

Wieczorem idziemy do teściowej, bo ma urodziny.

Guśka widze Twoja teściowa to taka typowa maruda...
L...

Post autor: L... »

hej :)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Madi zgadza się, ale nie tylko P sobie głowę zaprzatałam więc troche sie mam szansę odciąć od tych wszystkich dylematów swoich :)
Guska powiedz jej że ty jej na siłę nie wypychałaś, sama poszła.
Aurinko witaj! Chlopiec czy dziewczynka? :)Oj tak, pamietam jak ja szykowałam ubranka dla mojego jak sie mial rodzić, były takie malusieńkie :roll: ale po miesiącu były juz za małe :D...
W szoku jestem nawet nie wiedziałam że rabarbar juz jest i botfinka...Chyba że mrożone?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Ale pustki...wszyscy na wyjazdach albo przy grillu. a ja w domu :cry:
Awatar użytkownika
Paolcia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Paolcia »

Hej dziewuszki 8-)
Trochę Mnie nie było,tyle spraw miałam że ledwo co się wyrobiłam.Skuterem już się rozjeździłam także nie takie to straszne aż było ;-)

Pracę zaczynam od Poniedziałku więc korzystam z lenistwa jak na razie :D

I znów pogoda się psuje...

Hadassa śliczny avciu :P

Jamelia nie przejmuj się ja też w chacie siedzę :D
L...

ja tez sie lenie w domu, pogoda pod psem.

mam nadzieje ze sie ociepli.
a...

Jamelia ja też w domu, bo maż pracuje, a ja z moją szyjka musze sie oszczędzać.
Rabarbar i botwinka oczywiście swieże już sa. :ok: Już jakis tydzień-dwa. Byłam w srodę i kupiłam. :ok:
Co do dzidzi, to będzie synek. Wymarzony męża ;-) choć ja też bardzo chciałam pierwszego chłopca. :oops:

Paolcia zaczynasz nową pracę?

LadyJ u mnie dzis od rana ładnie, później troche sie chmurzyło i później znów słonko. Niestety jutro juz ma być mokro i teraz wieczorem już zimno bardzo.
L...

U mnie nie bardzo 13 stopni w dzien, brzydko.

Wybieram sie za 2 tyg na 1,5 tyg do Polski to mam nadzieje ze tam pogoda bardziej dopisze:)
a...

Hej!
Dziś u mnie też pogoda butelkowa. Zimno i wieje. :| Na dzis planów brak.
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

hej wszystkim
Ja to normalnie niewyspana jestem, od rana sasiedzi wierca az caly dom dudni... :/
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
a...

Vanilia u mnie też jakieś wiercenie, ale sporo pieter więcej to słabo slychać. W zeszłą sobote pod wieczor wiercili tuż nad nami... AA my akurat film oglądaliśmy. :angrywife
vaniliiia
Kobietka Expert

Aaaa u mnie to właśnie wiercili albo nad nami, albo obok nas, cięzko stwierdzić ale dom normalnie cały "wibrował" przez tą wiartarkę.. Chciałam sie dziś wyspać, no i niestety marzenia legły w gruzach bo o 7 już sie przebudziłam przez to wiercenie:/ I tak 3godziny...ych!
Obrazek

a...

O mamo, to już od 7... :? Współczuję.
Choć ja teraz to codziennie budze się o 6 na tabletkę, a później już tylko dosypiam i wstaję z mężem o 6:30. Głod nie daje spać.
L...

wspolczuje tego halasu ;/
vaniliiia
Kobietka Expert

no, na szczescie juz skonczyli wiercic ale co z tego, skoro mnie wybudzili, i do 10 wiercili :/ echhh.
Obrazek

Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

Post autor: miaamy »

Hej :)

ojj vanilka współczuję ja pospałam do 10 :D a niedługo będę M budzić bo ten to by cały dzień przespał najchętniej :P
Co za brzydka pogoda ... i co tu robić ? ehh ani na rower ani na spacer ... chyba że po galerii :D
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
vaniliiia
Kobietka Expert

Tez bym chciala pospac do 10, no ale coz, sasiedzi spac nie dają :D
Ja to w ta ochydna pogode jade chyba do mojego, bo mam urodziny dzisiaj no i mielismy gdzies isc(generalnie on mial mnie gdzies zabrac) ale tak pada, ze chyba pojade do niego po prostu.. bedziemy sie nudzic no ale trudno..
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]:-)
Zablokowany