A ja chyba dostałam okresu, trochę za wcześnie i krzyzuje to moje plany z tym szpitalem... Kurcze może to tylko jakieś plamienie.
Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
Jamelka nie martw się, musi być dobrze. silna kobietka z Ciebie, dasz sobie radę 
A ja chyba dostałam okresu, trochę za wcześnie i krzyzuje to moje plany z tym szpitalem... Kurcze może to tylko jakieś plamienie.
Witajcie :*
Ooo I Kris się raczył odezwać
No świetnie 
Fajnie, bo teraz będą mieć parkę
się Im poskładało 
No tak, weny nie masz, ale jak chcesz to potrafisz
A jak będziesz zaglądał to i się powolutku wprawisz i wszystko się unormuje i wena napłynie
haha
No tak się przymierzam do opalania, niestety słońca brak, ale hmm dziękuję za propozycję
Z chęcią bym skorzystała ale jak sam widzisz, pogoda niesprzyjająca..
Jamka co jest??
Taka jakaś nierozgadana jesteś..
Car, ale dobrze, że już wiecie przez co tak się dzieje i teraz będziecie unikać tej rośłiny..
Zobacz ile Ci Kris kwiatów zapoddał, no teraz to musisz Mu wybaczyć
hahaha
Zapewne tak jest, na siłę sobie jakieś prace stwarzają żeby nie było, że nic nie robią.. łajzy
Guśka grunt, że się wszystko fajnie odbyło i że się wybawiłaś
no i racja te wspomnienia- są tylko Twoje :*
Had :*
Już wtorek, do piątku niedaleko :*
A jak tam te szkolenia?/
Ooo I Kris się raczył odezwać
Fajnie, bo teraz będą mieć parkę
No tak, weny nie masz, ale jak chcesz to potrafisz
A jak będziesz zaglądał to i się powolutku wprawisz i wszystko się unormuje i wena napłynie
No tak się przymierzam do opalania, niestety słońca brak, ale hmm dziękuję za propozycję
Z chęcią bym skorzystała ale jak sam widzisz, pogoda niesprzyjająca..
Jamka co jest??
Taka jakaś nierozgadana jesteś..
Car, ale dobrze, że już wiecie przez co tak się dzieje i teraz będziecie unikać tej rośłiny..
Zobacz ile Ci Kris kwiatów zapoddał, no teraz to musisz Mu wybaczyć
Zapewne tak jest, na siłę sobie jakieś prace stwarzają żeby nie było, że nic nie robią.. łajzy
Guśka grunt, że się wszystko fajnie odbyło i że się wybawiłaś
no i racja te wspomnienia- są tylko Twoje :*
Had :*
Już wtorek, do piątku niedaleko :*
A jak tam te szkolenia?/
Udzieliło mi sie od Krisa chyba 
A propo Kris, teraz bedziesz mial podwojne pole do popisu jako wujek
mała tez pewnie zadowolona że braciszka bedzie miala
Carinka, no własnie tak chyba jest z tymi doradcami. ja swojego czasu jak byłam to nie doradzila mi nic, wypytała gdzie do tej pory pracowałam no i stwierdzila ze w tym musze szukac to najprędzej się moze udać... to mi nowośc powiedziala..A godzine czasu musiałam siedzieć żeby sie do niej dostać. Zenada.
Guska, dzielna czy nie dzielna, musze czekac bo innego wyjścia nie mam, tylko na glowę mi to wchodzi strasznie bo juz dawno powinno sie cos zacząc dziać w tym domu.
A wiecie dobija mnie tez fakt że siedze w tej robocie codziennie nieraz po 10 godzin nawet. A zarabiam jak za pół etatu. Rozmowa z szefowa nie ma sensu bo sie zgodziłam na takie warunki, a że teraz kontrole jakies i remanenty trzeba robić to akurat tak trafilam.. No i P jutro wraca, na dwa dni chyba. Mam stresa zebysmy sie znowu o cos nie pokłócili
A propo Kris, teraz bedziesz mial podwojne pole do popisu jako wujek
mała tez pewnie zadowolona że braciszka bedzie miala
Carinka, no własnie tak chyba jest z tymi doradcami. ja swojego czasu jak byłam to nie doradzila mi nic, wypytała gdzie do tej pory pracowałam no i stwierdzila ze w tym musze szukac to najprędzej się moze udać... to mi nowośc powiedziala..A godzine czasu musiałam siedzieć żeby sie do niej dostać. Zenada.
Guska, dzielna czy nie dzielna, musze czekac bo innego wyjścia nie mam, tylko na glowę mi to wchodzi strasznie bo juz dawno powinno sie cos zacząc dziać w tym domu.
A wiecie dobija mnie tez fakt że siedze w tej robocie codziennie nieraz po 10 godzin nawet. A zarabiam jak za pół etatu. Rozmowa z szefowa nie ma sensu bo sie zgodziłam na takie warunki, a że teraz kontrole jakies i remanenty trzeba robić to akurat tak trafilam.. No i P jutro wraca, na dwa dni chyba. Mam stresa zebysmy sie znowu o cos nie pokłócili
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Jamellllllllllllllllllla Ty już tu na mnie nie zganiaj że to ode mnie Ci się udzieliło
Głowa do góry i usmiechnąć się masz bo jak nie to zobaczysz
Oj tak będe mógł się wykazać jako wujek przy dwójce brzdąców
Gusia z jednej strony masz rację bo każdy swobodniej się czuje jak nikt go nie kameruje ale z drugiej zawsze jakaś pamiątka jest. A procenty skutecznie neutralizują zachamowania
Hmm Carinko mówisz że mi lanie zaserwujesz ech widze że wiesz co lubie haha tylko tak żeby śladów nie było
Jak to jakie krzaczunki ?:) dla Ciebie najpiękniejsze
Bee trzymał kciukasy żebyś znalazła sobie job
Bry dzień Madi
Wróciłem wróciłem bo ktoś Wami kobietkami musi się na tym forum opiekować
Też mi się wydaje że przy Was wena moment wróci do mojej muzgownicy
Hmm mówisz że chętnie byś skorzystała taaaaaaa jasne
Już ja Cię znam zaraz byś mi wyskoczyła z tekstem że masz uczulenie na wszelkiego rodzaju olejki, oliwki itp szpecjały do opalania
Ale słodko kłamiesz mięc wybaczam
Głowa do góry i usmiechnąć się masz bo jak nie to zobaczysz
Oj tak będe mógł się wykazać jako wujek przy dwójce brzdąców
Gusia z jednej strony masz rację bo każdy swobodniej się czuje jak nikt go nie kameruje ale z drugiej zawsze jakaś pamiątka jest. A procenty skutecznie neutralizują zachamowania
Hmm Carinko mówisz że mi lanie zaserwujesz ech widze że wiesz co lubie haha tylko tak żeby śladów nie było
Jak to jakie krzaczunki ?:) dla Ciebie najpiękniejsze
Bee trzymał kciukasy żebyś znalazła sobie job
Bry dzień Madi
Wróciłem wróciłem bo ktoś Wami kobietkami musi się na tym forum opiekować
Też mi się wydaje że przy Was wena moment wróci do mojej muzgownicy
Hmm mówisz że chętnie byś skorzystała taaaaaaa jasne
Ale słodko kłamiesz mięc wybaczam
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
-
G****
Jamelcia nie myśl o tym w taki sposób bo jak będziesz myślała żeby się nie pokłócić to na bank się pokłócicie 
Kris lepiej się przyznaj że nie możesz bez nas żyć
mi w sumie kamera nie przeszkadza a to że po alkoholu jest brak zahamowań to widzę po ostatniej imprezie 
Kris lepiej się przyznaj że nie możesz bez nas żyć
Kris na kogos musze zwalic
sory , padło na ciebie :p
Fajnie macie z tym brakiem zachamowań po alko, bo ja nawet po nim nie potrafię wyłączyć racjonalnego myslenia i pilnowania się
a czasem bym chciala zrobic sobie taki porządny RESET ...
Fajnie macie z tym brakiem zachamowań po alko, bo ja nawet po nim nie potrafię wyłączyć racjonalnego myslenia i pilnowania się
a czasem bym chciala zrobic sobie taki porządny RESET ...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
G****
Jeśli chodzi o mnie to ja myślałam o tym żeby nie narobić żadnego przypału i żeby S. nie miał być za co na mnie zły ale wyszło jak wyszło, po trzeźwemu nigdy bym się nie odważyła tak śpiewać 
Oj tam Guśka, raz na jakiś czas to nawet wskazane, nawet jeśli S. by się wkurzył.. co jemu wolno a Tobie nie?? No weź 
Moje samopoczucie świetnie mam tyle energii że zaraz chyba wszystko rozniosę
Jam, no to zobaczysz co i jak
i nie myśl od razu że jakaś kłótnia może się przytrafić.. NIE NIE NIE!!
na pewno będzie dobrze <ściska mocno Jamelkę>
Kris wiesz, ja nie kłamię
Zero uczuleń na takie rzeczy, raczej przy ich braku to uczulenie się pojawia, więc jak najbardziej wskazane..
Zresztą lubię być tak porządnie naoliwiona
A mój Mąż tego nie cierpi.. bo jak twierdzi za bardzo się lepię.. No ale jaki poślizg wtedy
haha
Kris a samopoczucie wraca??
Moje samopoczucie świetnie mam tyle energii że zaraz chyba wszystko rozniosę
Jam, no to zobaczysz co i jak
i nie myśl od razu że jakaś kłótnia może się przytrafić.. NIE NIE NIE!!
na pewno będzie dobrze <ściska mocno Jamelkę>
Kris wiesz, ja nie kłamię
Zero uczuleń na takie rzeczy, raczej przy ich braku to uczulenie się pojawia, więc jak najbardziej wskazane..
Zresztą lubię być tak porządnie naoliwiona
A mój Mąż tego nie cierpi.. bo jak twierdzi za bardzo się lepię.. No ale jaki poślizg wtedy
Kris a samopoczucie wraca??
-
G****
Madi to daj trochę tej swojej energii 
Ale się uśmiałam
"lepszy poślizg" Ty zboczuchu
tylko jedno w głowie 
Ale się uśmiałam
Kochane fajnie sie z Wami rozmawia ale praca wzywa. Ciekawe do której dzis będę siedzieć 
Madi podziel się energią
Miłego dnia dziewczynki :**
Madi podziel się energią
Miłego dnia dziewczynki :**
Już rozsyłam
Naprawdę
Jam miłej pracy :**
Guśka no ale tak
I to Ty o czymś pomyślałaś
nie ja 
Ja napisałam, że się poślizgać można
Naprawdę
Jam miłej pracy :**
Guśka no ale tak
Ja napisałam, że się poślizgać można
Ty zboczuch jesteś ! 
kurczę muszę iść.. a tak mi tu dobrze na forum
a jak zacznie padać to się chyba rozpłaczę...
Mykam Kochana :*
Będę pewnie wieczorem
kurczę muszę iść.. a tak mi tu dobrze na forum
a jak zacznie padać to się chyba rozpłaczę...
Mykam Kochana :*
Będę pewnie wieczorem
Juz jestem.cos mi sie zawiesilo i nic nie moglam zrobic. ;(
zaraz nadrobie
zaraz nadrobie
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Oj Jam Jam
No tak teraz co złego to ja
Gusia a pewnie że bez Was nieda się żyć
dlatego jestem 
Haha Madi dobre
Ale masz rację jak to mówią kto smaruje ten jedzie
A u mnie wręcz przeciwnie, bardzo mnie rajcuje jak kobietka jest taka naoliwona i je ciałko tak fajnie się świeci
Co do samopoczucia to już jest lepiej :)Był malutki kryzysik ale już się ogarnąłem
No tak teraz co złego to ja
Gusia a pewnie że bez Was nieda się żyć
Haha Madi dobre
Ale masz rację jak to mówią kto smaruje ten jedzie
A u mnie wręcz przeciwnie, bardzo mnie rajcuje jak kobietka jest taka naoliwona i je ciałko tak fajnie się świeci
Co do samopoczucia to już jest lepiej :)Był malutki kryzysik ale już się ogarnąłem
O no masz.Jak mnie zawiesilo to wy tu szalejecie haha 
Jamka.Tyle ze po co takie stanowiska robia skoro i tak to na nic.Poza tym ktoby patrzyl na nich.Ja sam czlowiek nie wychodzi to oni na pewno nie znajda.
a fakt jakis spotkan...gdzie przedstawia sie rynek pracy i naumia pisania cv itp to strata czasu.Przeciez to nie jest czarna magia.I w razie w jest net...
Mam nadzieje ze ci sie poprawi samopoczucie ;*
a z tym wyzyskiem to tez juz przesadzaja.:/
Ale moze akurat docenia Jamka i dadza wynagrodzenie zgodne z rzeczywistoscia.Choc jak ja pamietam to tez tak jak tak mialam to narzekalam ale cieszylam sie ze w ogole mam job.
Madi dokladnie. nie mam wyjscia i wybaczam Krisowi.bo ja to dlugo nie lubie sie fochac.;D
A jak tam u Was?
Krisiatko ;* ho ho ho bo sie przyzwyczaje
Dziekuje za kciuki.Jeszcze te dwa miesiace to bym sie pobyczyla.ale jak sie cos trafi to nie bd sie ogladala.
Pff i teraz ja zostalam sama.Buu ~
Jamka.Tyle ze po co takie stanowiska robia skoro i tak to na nic.Poza tym ktoby patrzyl na nich.Ja sam czlowiek nie wychodzi to oni na pewno nie znajda.
a fakt jakis spotkan...gdzie przedstawia sie rynek pracy i naumia pisania cv itp to strata czasu.Przeciez to nie jest czarna magia.I w razie w jest net...
Mam nadzieje ze ci sie poprawi samopoczucie ;*
a z tym wyzyskiem to tez juz przesadzaja.:/
Ale moze akurat docenia Jamka i dadza wynagrodzenie zgodne z rzeczywistoscia.Choc jak ja pamietam to tez tak jak tak mialam to narzekalam ale cieszylam sie ze w ogole mam job.
Madi dokladnie. nie mam wyjscia i wybaczam Krisowi.bo ja to dlugo nie lubie sie fochac.;D
A jak tam u Was?
Krisiatko ;* ho ho ho bo sie przyzwyczaje
Dziekuje za kciuki.Jeszcze te dwa miesiace to bym sie pobyczyla.ale jak sie cos trafi to nie bd sie ogladala.
Pff i teraz ja zostalam sama.Buu ~
haha spoko ja tam lubie węczać kobietą kwiaciorki 
Ale fakt dosyć szybko się do tego przywyczajacie
Widzisz ja jestem to teraz Ciebie niema i tak w kółko
Nie dziwie Ci się też bym się trochę pobyczył w domu ale 2 miechy to dla mnie jednak za długo
Ale fakt dosyć szybko się do tego przywyczajacie
Widzisz ja jestem to teraz Ciebie niema i tak w kółko
Nie dziwie Ci się też bym się trochę pobyczył w domu ale 2 miechy to dla mnie jednak za długo
A ja w tym czasie mam zamiar napisac prace magisterska.Bo nadal sie za nia nie tyklam...
I pozalatwiac sprawy, ktore mi jeszcze tam gdzies wisza.Poza tym musze im troche nerwow popsuc i kuronia choc tyci sciagnac
A potem heya od nowa
Eh najgorsze jest to, ze nie mam kiedy tak naprawde wylenic sie i tak odpoczac konkretnie.
Och och oj tam zaraz sie szybko przyzwyczajamy ;p
Po prostu lubimy byc zauwazane.Tylko tyle ;D
Bo jak nie to wylazi z nas samo zlo haha
I pozalatwiac sprawy, ktore mi jeszcze tam gdzies wisza.Poza tym musze im troche nerwow popsuc i kuronia choc tyci sciagnac
A potem heya od nowa
Eh najgorsze jest to, ze nie mam kiedy tak naprawde wylenic sie i tak odpoczac konkretnie.
Och och oj tam zaraz sie szybko przyzwyczajamy ;p
Po prostu lubimy byc zauwazane.Tylko tyle ;D
Bo jak nie to wylazi z nas samo zlo haha
No tak nie masz czasu sie nudzić. I pewnie cały czas coś wyskakuje
A pewnie jak się uda to ciągnij z nich tego kuronia
Kobietki nie da się Was nie zauważyć tym bardziej że lato się zbliża
Te zło to dość często z Was wychodzi hahah
A pewnie jak się uda to ciągnij z nich tego kuronia
Kobietki nie da się Was nie zauważyć tym bardziej że lato się zbliża
Te zło to dość często z Was wychodzi hahah
Heh i mój zapał został zduszony w zarodku..
Znów pada deszcz.. chyba popadnę w depresję przez tę pogodę..
Dobrze, że Ci się poprawiło Kris
Car no to na zgodę jeszcze po buziaczku sobie dajcie żeby było wiadomo, że kryzys zażegnany
Znów pada deszcz.. chyba popadnę w depresję przez tę pogodę..
Dobrze, że Ci się poprawiło Kris
Car no to na zgodę jeszcze po buziaczku sobie dajcie żeby było wiadomo, że kryzys zażegnany
haha Madi a może Ty też chcesz buziaczka żeby Cię deprecha nie dopadła

Taa takiego mega słodziaśnego