Hej , hej
Zanna fajnie z ta kuchnią osobną będziesz miała.Wreszcie upragniony święty spokój ! Z tą teściową to na prawdę, ja Cie podziwiam że Ty jej jeszcze krzywdy nie zrobiłaś

Ale Kayira ma racje, nie może tylko Was podać o alimenty, do tego mieszkacie z nią, dokładacie się do rachunków, teraz jeszcze ten kredyt ich co Wy mieliście spłacić. Zbierajcie kwitki i podpisujcie na siebie, to zawsze jakiś dowód w razie czego, bo po tej babie tp się chyba wszystkiego można spodziewać... A co u mnie?
Szkoła się zaczęła, P ma wolne więc gdy młody w szkole to my razem czas spędzamy, na grzybki np chodzimy

Potem do domu, młodego w lekcjach przypilnować , tu się zakręce, tam i zaraz pora spania. No i jeszcze taki mały problem mam, czekam na decyzję admina ale chyba tu rzadko bywa...
Vanilia
zwierzęta cierpią z naszej głupoty i za nasze grzechy chyba, tak ajk kiedyś Jezus na krzyżu. Sama kiedyz znalazłam się w u pewnych państwa gdzie akurat świniaka zabijali. Prawie zemdlałam jak to zobaczyłam. z ryjka wystawał mu sznur, na koncu tego sznura była jakas "ala kotwica" która go w środku porozrywała. On żył i krzyczał strasznie, ja weszłam zobaczyc co się dzieje. Wtedy dopiero babka mówi do faceta żeby go ogłuszyc i jakimś kołem zaczął go w łebek nachrzaniać. do tej pory jak sobie przypomne to mi słabo. Ja rozumiem że mięso ludzie jedzą i będą jedli. Też jestem mięsożerna ,ale żeby w taki sposób zwierze mordować, bo krew potrzebna do jakiegoś tam dania... O Boże, to na prawdę niewyobrażalne co zwierzęta muszą przechodzą
Black, możesz coś więcej napisać o zachowaniu Twojego psa?
Kayira , współczuję ja nie lubię takich spędów. Jestem zawsze tak wymęczona, głównie psychicznie i bez różnicy czy ktoś u mnie czy ja u kogś. Nie przepadam za tłumami
Myszka, zdrówka dla synka życzę
Praca ci się szybko znnudzi ,zaraz będziesz chciała spowrotem na urlopik he

No ale masz rację co za długo to... zdziczeć można .
Adix , a ja wczoraj byłam na grzybach ,i znalazłam całkiem sporo... Tak szukałeś pijaczyno ha
Bluebeell witaj, miło Cię poznać