Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Sasza
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Sasza »

Ja tylko sie przyszlam przywitac. Wypialilam sie chyba internetowo..
Sciskam Was i pozdrawiam..
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . Wybrałam się z mężem na Rynek żeby zobaczyć uroczystości związane ze świętem flagi , otóż było to ;wciągnięcie flagi państwowej na maszt , defilada wojskowa , przemówienie burmistrza , pokaz samochodów militarnych , oraz wojskowa grochówka , :D więc sobie pozwoliłam na małą porcję , och ale była dobra , już dawno nie miałam okazji takiej zjeść ,do tego bułeczka , wobec czego obiad miałam z głowy, mój mąż nie chciał skorzystać z tego dobrodziejstwa czyli zjedzenia na powietrzu.

Małgosiu , pojechałam do Biedronki i szukałam tego kefiru warzywnego o którym ty pisałaś i nie spotkałam , daj fotkę , :) cudownie jak zwykle wpisałaś swoje spostrzeżenie na blogu , znowu miałam humor lepszy , pisz częściej , miło spędziliście wczorajszy dzień , a ja szukam miejsca nad morzem ale żeby nie było takich dużych klifów , bo to nie na moje zdrowie i kolana ,ojej rybka świeża cieplutka , to coś dla mnie , ja już szykuję się do zaopatrzenia w Sarbinowie a właściwie w Chłopach ,na wyjazd do domu zabiorę sobie rybki ,dorsze świeże i wędzone :)

Agnieszko , cudownie spędziliście czas na wyjeździe , zawsze to tak rodzinnie , brawa dla Marcela , dzielna drużyna , widzę żeś się wciągnęła jako kibic piłkarski ,

Agatko , to jak on był w posiadaniu dowodu osobistego twojej siostry??? bo co dają dane , do pożyczki trzeba pokazać dowód ,no już nie rozumiem ze tak łatwo udzielają pożyczek ,kurcze to ile on jeszcze może krzywdy jej zrobić , musi zastrzec dowód osobisty ,

Sasza , witam , wpadaj jak tylko będziesz miała czas , jak zdrówko ???
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Halinko, dziś zabrałam się na wóz strażacki....
jaki wyszedł to ocenisz sama, innego nie dało rady zrobić, a i tak spędziłam nad nim 4 godziny.
Jeszcze zastanawiam się nad napisem bo właściwie mało miejsca zostało. Czekam na napisy-naklejki i mogłabym nakleić W Dniu 6 Urodzin, bo jakbym chciała wydrukować W Dniu 6 Urodzin Adasia to nie bardzo mam gdzie.... jeszcze pomyślę jak naklejki przyjdą.

Tamirko, też miałaś super wycieczkę, no wielki szacun że weszłaś na klif.... ja wchodziłam daaaaawno temu, jeszcze jako dziecko.
A wiesz, że tam ogólnie nie wolno wchodzić? Ani nawet chodzić pod klifem?

Agatko, dasz znać jak z tym Prowidentem wyjdzie.... no co za skurczybyk, dobrze że siedzi bo sama bym przyjechała mu nakopać. Koniecznie trzeba to na policję zgłosić.....

Aguś, a Wy też na majówce :) Piękne widoki :)
Jak się czujesz? Plecy dokuczają? Dasz znać jak kartki przyjdą.... dziś poczta pracowała.

Gosiu, chodzicie na majowe? dzieci komunijne to muszą, tzn przynajmniej u nas.

A ja dziś skoczyłam do Sierakowic i kupiłam zegarek na bierzmowanie dla męża chrześniaczki, idziemy już pojutrze.
Chciałam taki piękny ozdobny łańcuszek ale jej bardziej potrzebny zegarek to kupiłam taki młodzieżowy ale elegancki.

A oto moja kartka....
Halinko, tylko tą wysłać czy jeszcze jakąś chcesz? Żeby za jedną wysyłką były.... coś mówiłaś o zięciu?
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
Ładnie się robi.
Ja niestety nie swiętuję,bo wstałam po 5 wróciłam o 16 a tu w domu armagedon.
Jakieś fatum mi do domu weszło,najpierw się zepsuło zamykanie od piekarnika,w sobotę szlag trafił pralkę a dziś prysznic noż jasny gwint by to.................
Fajne są jeszcze z biedronki masełka smakowe małe np czosnkowe,mrożonki
Ludzi dziś to po prostu obłęd i szaleństwo normalnie szok ile potrafią kupić
Aga fajna wycieczka,u mnie Marcin za nic nie wejdzie na żaden park linowy za to Julia pokonuje każdy,nawet najtrudniejszy uwielbia.

Zamek w Malborku piekny no ale ja kocham zamki i stare kościoły
Ładne rodzisz te rzeczy.
Tamirko byłam parę razy w Gdyni ale klif znam tylkoz tv
Starówka w Gdańsku jest piękna i bardzo klimatyczna
Halinko grochówkę z kotła mam często szwagier gotuje na imprezy,ale ja niestety nie lubię tej zupy
O widzę,że u was hucznie obchodzą dzień flagi u nas chyba nic nie było
Saszka wróć nudno bez Ciebie :)
Zana wierzę,że takie zdjęcie nam pokażesz.
Co za piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z tego faceta niech zniknie na zawsze z jej życia same kłopoty z nim
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

cześć Dziewuszki:-)
jestem tak padnięta, że tylko wpadam żeby życzyć kolorowych snów.
Mam nadzieję, że pośpię trochę dłużej niż poprzedniej nocy...
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
tamira
Super Gaduła

dzień dobry:-)
Ledwo oko przymknęłam, a już nowy dzień nam nastał, w dodatku świąteczny i jakże konstytucyjny.. :)
Konstytucja 3-go Maja obchodzi urodziny, zgadnijcie które?
Każda okazja dobra aby dobrze bliźnim życzyć , więc i ja życzę Wam żeby wszyscy, którzy pchają się politycznego koryta wykazali bodaj szczyptę zdrowego rozsądku, szanowali prawo i mieli trochę pokory wobec Konstytucji i własnego kraju.

Aby kraj mógł żyć, trzeba, aby żyły w nim prawa.
(A.Mickiewicz)

Miłego świętowania! :kwiatek
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Malinka to nie jest moj dobry czas jesli chodzi o zdrowko. Kiepsko sie czuje ale nie chce marudzic.
Wazne ze mala ok .

Sciskam Was .I milego 3 maja.;)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Aguś, oj jak ja Ci życzę zdrówka..... ciągle coś masz....

Z rana było piękne słoneczko, z racji Święta posadziłam sobie kwiatki, które hoduję od ziarenek i cebulki ale czy coś z tego będzie......
Było tak cieplutko, że wzięłam moje pudło z quillingiem i poszłam na dwór robić kolejną kartkę, 2 godziny mi to zeszło ale jest gotowa, do sprzedania jakby ktoś był zainteresowany.
No i słońce zaszło, aż zimno się zrobiło, skończyłam kartkę i uciekłam do domu.
Dziś mamy mieć gości, tzn córeczka przyjeżdża...... ale ja lubię jak oni przyjeżdżają :slini_sie: :slini_sie: :slini_sie:
Teściowa już od rana lata po domu, sprząta, szykuje jedzenie, grilla, no musi pokazać córeczce jak ma czysto w domu. Szkoda że córeczka nie przyjeżdża z nienacka w tygodniu jak teściowa chodzi ubrana jak prawdziwa wsiunka, nie obrażając nikogo mieszkającego na wsi.....
Wieczorem idę na paznokcie, na jutro muszę mieć ładne.....
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Brrrr u mnie zimnisko,byłam chwilkę na dworze ale jest tak nieprzyjemnie,żr ucieklam do domu.
Sąsiedzi robią grilla,śmierdzi aż u mnie w kuchni,nie wiem jak oni wytrzymują na tym zimnie.
Zjadłabym coś pytanie co sama nie wiem co/
Aga poważnie nie można wchodzić na klif????
a co Ty masz za imprezę,że pazurki robisz.
Saszka co się dzieje????
Tamirko na manifestacji w Gdańsku byłaś???marsz niezadowolonych czy jakoś tak
mój mąż oglądał w tv.
Halinko a co u Ciebie????komunią się nie przejmuj,jak ktoś liczy na prezenty i koperty to niech nie robi imprez i takim osobą daje się jak to mówi moja kumpela mniej niz ma się przyjęte
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) . Ale u nas przeszła ulewa , pozalewane mocno ulice , była również burza , i to tak trwało około dwóch godzin , dzień minął nawet ciekawie , mieliśmy odwiedziny Monisi i Natusi , wypiliśmy sobie po lampce winka Martini , była kawusia i ciasto , Jutro nasza gwiazda jedzie do Warszawy na trzydniową wycieczkę , trzeba było zasilić kieszonkę , trochę słodyczy . :) Moja Ula chora , trzyma ją już drugi tydzień ,zaatakowały ją zatoki , jutro pilnie idzie do lekarza bo to za długo trwa .

Agnieszko ,druga kartka miała być dla Ani na 7 latek , może być biały pudelek o ile dasz radę to zrobić , bo jest na etapie takich piesków ,ja to będę potrzebowała Adasiowi na 14 czerwca a Ani na 7 lipca .

Kasiu , to tak jest jak się zacznie psuć to takim pasmem , współczuję bo to boli po kieszeni , :( Masz ta Julcię dzielną , bo takie chodzenie po linie to trzeba mieć odwagę , chłopcy to co innego .

Sasza , co ty piszesz ?? gdzie nam marudzisz , jak boli to się trzeba poskarżyć wtedy jest lżej na duszy ,

Małgosiu , a wy gdzie dzisiaj świętowaliście 3 Maja ??? to 19 lat temu uchwalono konstytucję 3- maja
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kasiu, ano jutro do chrzesniaczki na bierzmowanie a w niedziele na komunię. Takie najmniej fajne imprezy... siedzisz i jesz....
A jeszcze dziś zarobiłam 20zł bo przyjechala szwagierka i zrobilam jej kartke na komunie :-)
U nas normalnie lato, siedzieliśmy caly czas na dworze przy grillu. Co prawda jak słońce zaszło to się robiło chłodniej ale nie zimno....
No serio na klif nie wolno wchodzic bo on sie obsuwa, jest zagrozenie obsunieciem sie ziemi i nawet nie wolno pod nim przechodzic.

Halinko, a co jeszcze oprócz białego pudla Ania lubi? Może jakas bajke? Bo białe paski zuzylam na komunijne kartki a zamawiac same biale to przesylka drozsza od paskow..... A ja wlasnie dostalam przesylke z paskami wiec na razie mam dosyć....
A jak Ci sie podoba wóz strazacki? Dzis kolezanka sie nim zachwycala jak jej pokazalam :-)

A mi smutno bo zmarł nasz arcybiskup, jeszcze mi udzielał bierzmowania, miał taki ciepły głos że aż się chcialo słuchać jego kazań.....
tamira
Super Gaduła

Guzik wyszło z naszych planów.. :P
Już, już mieliśmy jechać nad jezioro, kiedy zadzwoniła teściowa, że z teściem coś nie tak i trzeba było zweryfikować plany. Na szczęście okazało się, że teść miał normalną kolkę z przejedzenia i wystarczyło dać mu Espumissan żeby było po kłopocie. Ale akcja była jakby już umierał! Tak, to jest z hipochondrykami. Z tego wszystkiego głowa mnie rozbolała, a w między czasie pogoda zmieniła się radykalnie, więc skończyło się na prochach p/bólowych i leżeniu martwym bykiem z zimnym okładem na głowie.

Halinko! tak, tak dzisiaj jest 225 rocznica uchwalenia Konstytucji 3-go Maja, a obecnie obowiązującą uchwalono w 1997 roku, a kurdupel predzio koniecznie chce ją zmienić, bo mu się autokratyzmu zachciało, szlag dziadowi na monogram!
U nas tylko trochę popadało, ale chmury nisko wiszą i kto wie, czy nie skończy się to sporym deszczem..
A tutaj mam coś dla was do poczytania...http://natemat.pl/178835,16-letnia-matk ... akich-malo.... normalnie ręce opadają! :o

Aga! nie wiem czy na klif nie można wchodzić, ale żadnych zakazów ani szlabanów nie było, było natomiast mnóstwo ludzi chętnych do popatrzenia na morze z tej perspektywy. I barierki drewniane gdzie, nie gdzie.Najbardziej zadziwili mnie rodzice z 2-3 latkami na rowerkach.. :roll: To znaczy rowerki nieśli tatusiowie, a mamusie łapały za kołnierze niesforne dzieci.
Jak tam rodzinna impreza przy grillu?

Saszka! Ty sie nie wygłupiaj! Ty się odzywaj, bo są tacy, co się martwią Twoim milczeniem!
A forum jest między innymi i po to żeby sie wyżalić i ponarzekać, z czego jak widać korzystam nagminnie.. ;-)

Kasiu! Oj, widać u Ciebie zasada domina ruszyła! Oby zatrzymała się jak najszybciej! Nie wiem na czym to polega, ale wystarczy że jedna rzecz się posypie w domu, to zaraz za nią następne.
Nie byłam na "Marszu Wkurzonych", bo dowiedziałam się za późno, a z resztą i tak teść plany nam zmienił...
A z Julci, to odważna dziewczyna! Za żadne "piniendze" nie wlazłabym na takie liny! Nawet za 500+!! ;-)

ten durny łeb ciągle mnie boli i ani myśli przestać, a jutro do roboty iść trzeba i z panem Kier powalczyć...
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Bierzmowanie w codzień????dziwne
No pojesz polansujesz sie będzie fajnie.
Czyli kto pojechał nad morze to miał fajną pogodę
Tamirko,Halinko ja bym też nie weszła za żadną kasę na te liny a mało tego weszła na taki wysoki słup i zjeżdżała na linie na wyspę na środku jeziora ja zamykałam oczy ta paskuda pełna radocha.
Nie wiem po kim ona to ma,Marcin nie wszedł na murek wysokości 10 cm zresztą do teraz jest zachowawczy.
Martini dawno nie piłam ale cedzę takie robione coś ala ajer koniak ale inne w smaku bardziej krówkowe nie powiem wam z czego bo dostałam zajzarem z zadanie zgadnięcia z czego jest.
Szlag trafił zamykanie półki w zamrażaece noż kurna niech się ten złośliwy skrzat psuja wyprowadzi
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Środa pogodowo niezdecydowana czy przechylić się w stronę słońca, czy deszczem świat zmoczyć... :P
Głowa, niestety ciągle boląca, ale do obowiązku iść trzeba.
Mam tylko nadzieję, że dzionek minie w miarę szybko i bez specjalnych zawirowań...

Niepokój nie rozwiąże problemów dnia jutrzejszego,
a jedynie pozbawi radości dzień dzisiejszy

(Charles H. Spurgeon)

Spokojnego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Kasiu, u nas to zawsze bierzmowanie jest w środku tygodnia, wieczorem.
Tylko w naszej parafii raz było w niedzielę, tydzień po Marcela komunii.
Ale tak to co słyszę to zawsze w okolicy jest w tygodniu. Ja miałam w czwartek chyba....
Co jeszcze jedynie u siostrzeńca byliśmy w sobotę bo pamiętam że potem jechaliśmy do tych naszych znajomych, to musiała być sobota....
No własnie tego jedzenia się boję bo znów mam wrażenie że przytyłam, choć w spodnie wchodzę normalnie....
Co do parku linowego to widziałam, że Marcel cholernie się bał i już prawie chciał płakać a na pewno żałował że tam wszedł.....
I tym bardziej go podziwiam, że nie zszedł tylko przeszedł wszystko.
No ja sama nie powiem, ja bym tam nie weszła.... ja lubię stabilne podłoże a nie gdy wszystko się trzęsie, buja i jeszcze wysoko.

Tamirko, co Ty mówisz, u Was popadało? U nas nic.....
dziś znów piękne słoneczko, co mnie bardzo cieszy bo chcę iść do kościoła w żakiecie a tak to bym kombinowała co jeszcze naniego ubrać bo chyba nie moją sportową różową kurtkę ;)
Na klif to już dawno temu nie wolno było wchodzić i były kiedyś tabliczki, pewnie wandale powyciągali je, ale wiadomo że woda i czas robią swoje i jakby tak kazdy chciał wchodzić to wiadomo że ziemię spod nóg zwala na dół to by już klif był daleko wgłąb tego lasku.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) Na obiad zrobiłam pizzę :) . U nas deszczowo , od wczoraj pada , w południe ciut się rozchmurzyło a teraz na nowo zrobiło się ciemno , nasza Natalka rano pojechała na wycieczkę do Warszawy i się martwię oby tylko nie zmokła i szczęśliwie zajechała , czekam na wiadomość :) ,

Kasiu , ten likier to chyba z cukierków kukułek , teraz na topie , raz go robiłam . :)

Małgosiu , ty to taka pierwsza pomoc dla teściów , dobrze że jesteś blisko i pomoc im niesiesz . :)

Agnieszko miłego pobytu na imprezach , :)

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
U mnie zimnisko ale nie pada.
Wyprasowałam furę prania,u Julki w szafce zrobiłam porządek i do wydania jest 4 reklamówki ciuchów.
A ile miejsca się zrobiło szok,
Aga piękne pazurki
U nas bierzmowanie zawsze w sobotę rzadko w piątek.
Tym bardziej brawa dla Marcela za odwagę.
Halinko to nie kukułki coś innego,alkohol jajka może masa króekowa plus ciut kawy rozpuszczalnej na mój smak.
Tamirko masz ty z tymi teściami,robisz za pogotowie.
Gosiu gdzie znikłaś????
Saszka co u Ciebie
Zana jak sadzenie lasu???
Halinko nie martw się Natalka wróci zadowolona
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Ja przepraszam, ale taki goracy okres u mnie teraz ... Czytam, żeby być na bieżąco ale już pisać nie mam kiedy ... :(
tamira
Super Gaduła

Po orzekałam sobie dzisiaj i zaś uczucia mam "zmięszane".
Młody człowiek dostaje na tacy możliwość pracy, musi tylko chcieć pracować. Ale nie chce, bo ma astmę i uważa się za ciężko niepełnosprawnego.
Natomiast pan dwa razy starszy od niego, z poważnym schorzeniem kardiologicznym i protezą stawu kolanowego zaklina komisję na wszystkie świętości żeby nie dawać mu stopnia znacznego, bo jeszcze nie daj Boże mógłby stracić pracę. W pierwszym przypadku chodziło o posadę fakturzysty, a "sercowiec" tyra jako robotnik drogowy tańcujący z młotem pneumatycznym.
Czasami tego nie ogarniam... :o
Poza tym pan Kier miał dzisiaj urodziny, co i tak nie zmieniło faktu że zdążył wkurzyć mnie ze trzy razy.
Ale pogoda piękna i słonko cały dzień świeciło aż miło, cieplutko i sympatycznie.
Z moimi teściami jest ten problem, że teściowa z bólu zemdleje, ale nie powie, że ją coś boli, a teść całkiem odwrotnie - umiera z byle czego. Najgorsze jest to, że jak zadzwonią, bo któreś źle się czuje, to przedstawiają to w taki sposób jakby ich ostatnia godzina wybiła, a potem okazuje się, że to trywialna sraczka czy inna kolka. Zawsze po takim telefonie łapię nerwa, bo nie lekceważę takich rzeczy, w końcu mają swoje lata i prawo do fanaberii, ale trochę zdrowia mnie to kosztuje. No i w przeciwieństwie do reszty rodziny nie wpadam w panikę, bo jednakowoż odruchy wyniesione z pierwszego zawodu są we mnie zakodowane na amen, a czasami wystarczy zmierzyć tylko puls żeby teścia z tej jego "śmiertelnej" przypadłości uleczyć... ;-)

Aga! coraz fajniej Ci te kartki wychodzą!
U nas też bierzmowanie jest poza weekendem:-)

Kasiu! szybko dzieci rosną... :)
ani się człowiek obejrzy, jak z malucha wyrasta nie wiadomo, kiedy dorosły człowiek, a my ciągle młodzi!

Gosiu! powodzenia z przygotowaniami!
oby pogoda wam dopisała.

Halinko! odliczasz dni do wyjazdu?
A jak tam Adek, spakowany? samochód wyszykowany?

Gusiu! ile lasu nasadziłaś?
Obrazek
tamira
Super Gaduła

Komu słońce, komu??? :D
Postanowiłam iść do pracy tylko w sweterku, bo zapowiada się tak samo ciepły dzień, jak wczoraj i było mi trochę za ciepło.
Dzisiaj świętujemy:
Dzień Walki z Dyskryminacją Osób Niepełnosprawnych
Dzień Europy
Międzynarodowy Dzień Położnika
Dzień bez makijażu
Światowy Dzień Higieny Rąk

jest w czym wybierać... ;-)
Osobiście od dziesięcioleci świętuję Dzień bez makijażu... ]:-)

Humor jest najbardziej demokratyczną formą życia człowieka.
(...)

Pięknego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) , Pogoda śliczna , świeci słoneczko , robi się coraz cieplej , ja jak zwykle o tej porze kończę pić kawkę i zaraz muszę zabrać się za gotowanie obiadu , włosy umyłam i tak patrzę że mi teraz za krótko ścięła , zawsze coś mi nie pasuje , ;-) chyba robię się marudna , czyli co??? starzeję się :o :roll:

Małgosiu , no odliczam dni do wyjazdu i już mnie brzuch boli ,to tak jak przed jakimś egzaminem , a Adek cieszy się jak wariat , bo jemu to tylko w głowie jazda , ale obiecuje mi że pojedzie rozważnie , tylko nie wiem co to u niego znaczy bo on wiecznie żartuje , :| wczoraj rozmawiałam z koleżanką z Tucholi i zapraszałam nas w drodze powrotnej do siebie , ale on stwierdził że tam są drogi obsadzone policjantami w krzakach :D i by za dużo zapłacił mandatów , ot i cały on ;-) Tak czytam ile to dzisiaj mamy świętowania , czyli 5 okazji do wzniesienia kielonka , :D to za dużo :)

Gosiu , no masz teraz bieganinę , jeszcze trochę i odpoczniesz , życzę wam fajnej pogody , bo to ważne :)

Kasiu i ja muszę się zabrać za prasowanie , do wyjazdu już tuż , tuż , poukładam sobie na boku ,bo mój pan sam będzie to pakował po swojemu , jak czytam o twojej Julii to tak jakbym nasza Natalkę widziała , co chwilkę sobie przypominam jak w ubiegły miesiącu przyszła i opowiadała jak ona skakała po drzewach i na trzecim się zawiesiła ,nasz Marcin tego nie robił ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Hej hej :) Bieganina w sumie na dobre zacznie się od poniedziałku bo i szkoła, i basen, i próby :)
I jeszcze muszę pozapinać na ost. guzik pewne sprawy :)

Dzisiaj ciut wolniejsza jestem, moi pojechali na rowerki ja zdycham, bo mnie brzusio boli,
siedzę w domku.

Liczę, że pogoda będzie :D
Sasza
Super Gaduła

Tamirka ja bym brala prace . Od 16 roku zycia mam przewlekla chorobe ( jesli wiesz o czym pisze ) :P pracowalam i nie narzekalam
Postaram sie byc czesciej . A wena pewnie wroci: )

Aga dostalam kartki. Czekaja tylko na urodiznki:)

Gosia komunia juz juz prawie:) Kiedy to dokladnie?
Jak Maja przezywa?byliscie w tym Ogrodziencu?

Malinko a gdzie sie wybierasz??

A u mnie leci. Samopoczucie rozniaste, zaraz sie biore za calosciowe badania.
Ciagle cos, tysiac spraw ale ostatnio i tak zwalniam, staram sie nacieszyc przyroda , odpoczac. Powiem wam ze mnie im mniej neta tym lepiej, serio sluzy mi to :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
U nas lato normalnie w pełni :)
Dla mnie tak może być cały czas i nie musi być cieplej, najwyżej,tak maksymalnie z 5 stopni.
I chyba się nawet opaliłam na rękach :)
A poza tym jakoś nie mam dziś weny do pisania.....
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Saszka - dokładnie 15 ;)
Nie w Ogrodzieńcu jeszcze nie byliśmy, dopiero chyba w czerwcu pojedziemy ...

Jejku ale mi się spac chce dzisiaj

Ciepełko, fajnie jest tylko ja spać nie mogę :D w nocy :P
No nic nie poradzę
potem chodzę nieprzytomna!
Zablokowany