Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Padam ze zmęczenia , od rana szukałam stroju mikołaja , w ubiegłym roku był pożyczany synowi i nie wiadomo co się stało bo on twierdzi że nam oddał a jego nie mamy , więc pojechaliśmy tylko z prezentami i co się okazało ,dla Adasia ważne były tylko prezenty , bo postanowiliśmy że ktoś zadzwoni i podrzuci worek z prezentami i tak zrobiliśmy , ale była radość , krzyk że Mikołaj worek pełny rzucił i reniferami pojechał do drugich dzieci bo jest taki straszny wiatr , :D :D
Wiatr nadal wieje , trochę prószy śnieżek ,
Kasiu , więc święta masz już pod progiem skoro bigos gotowy , ja kiedyś robiłam a teraz to zaprzestałam i tak myślę sobie czy nie zrobić w tym roku , muszę przemyśleć :D
Marzenko , wszystkie dzieci czekają na te prezenty , te duże i te małe , mamy z tego radość jak dzieciaczki się tak cieszą :D U was ślisko ? to tyle macie śniegu ???
Agnieszko , kurcze to długo jesteście bez prądu , oj źle ,macie w domu nastrojowo , kolacje przy świecach , prawdopodobnie u was jest najgorzej , teraz ma się przesuwać na południe kraju i tak ma być do niedzieli :(
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Halinko, za taki nastrój to ja dzięuję... Już wolę kolację przy normalnym świetle :) i bez tego hulania za oknem.
Fajnie jak dziecko jeszcze wierzy w Mikołaja :)
I widzisz, dobrze wymyśleliście, wcale nie musi być Mikołaj, najważniejsze są prezenty :) Jaki to mądry chłopiec, wie że Mikołaj musial rozwieźć prezenty innym dzieciom. U na steż tak zawsze było na Wigilii że po kolacji mieliśmy iść niby patrzeć w okno do drugiego pokoju a wtedy rodzice podkładali prezenty i nas wołali że Gwiazdor wszedł balkonem. A my byliśmy źli że nas nie zawołali. Oj, ja długo musiałam wierzyć w tego Mikołaja i gwiazdora... Mój brat jest młodszy o 5,5 roku a ja jeszcze z nim wypatrywałam go w oknie. Potem oczywiście szybko uświadomiłam go że nikt taki nie istnieje.... ale byłam głupia....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Ciekawa jestem jak będzie jutro , rano na 7 godzinę mamy mszę święta za moich rodziców , później zaraz do fryzjera i do fotografa zrobić zdjęcie do dowodu , oj dla mnie to straszne wydarzenie , :(
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

:happy

Dzień dobry.
Ja mam jakąś masakre ostatnio, nie mam czasu usiąść na tyłku.
Na fb mnie można bardziej złapać, bo na telefonie nim operuję.

U nas Mikołaj też był :P
W klasie Majciątka.
Maja pierwszy raz miała spotkanie takie, w placówce ....
W zeszłym roku była chora, a dwa lata temu była tuż przez zabiegiem, więc nie chodziła już do szkoły, żeby kataru nawet nie złapać ....
Podobało jej się :) Ta radość w oczkach, ogólne podniecenie [spać nie mogła biedna w szkole]

Od nas dostała tego Pieszczocha co Wam mówiłam, że kupiłam,
od mojego brata dopstała torebkę 'listonoszkę' taką do malowania ....
Z pracy P paczkę ze słodyczami :)

Po szkole poszłam do siostry męza, i tam całe popołudnie w zasadzie spędziłam, K poprosiła mnie, żebym jej z dziećmi została a ona poleciała sobie na zakupy.
Dałam radę z trójką ..... w tym z jednym niemowlaczkiem ;)

A wieczorem to byłam tak padnięta, że nie miałam sił na nic.

Obejrzałam serial i poszłam spać .....
Niestety nocka niespokojna bo strasznie u nas wiało. Myślałam, że mi okna wylecą, coś okropnego !!!!! Na szczęście jakoś udało mi się zasypiać, więc w miarę wyspana jestem.

Dzisiaj mam zamiar skończyć kuchnię, u Majci już mam posprzątane, u nas w miarę też, jeszcze mi tylko kuchnia została i łazienka, ale to dam radę.

Postanowiłam, że będziemy pierniczki robić z Majusią w przyszłym tygodniu, Majka będzie miała frajdę ...

A co u Was? Jak tam po wietrznej nocy ?!

Malinko - trzymasz się jakoś? Załatwiłaś wszystko ?

Maziczko - chyba będę musiała sobie te tytuły spisać, tych książek o których pisałaś ;)
Ja póki co 'męczę' dosłownie "Krok do szczęścia" ale to tylko dlatego, że padam wieczorami, a ost. tylko wieczorami mam czas na czytanie, no i jeszcze ...... nie mam kolejnej części, więc wiecie jak to jest ......
Ale musze skończyć, bo na tablecie mam troszkę ciekawych tytułów ...... Ale najsampierw muszę posprzatać, ubrać choinkę i wtedy oddam się całkowicie książkom :)

Agnieszko - jak tam u Ciebie ?! dajesz radę bez słodyczy ?! ja nie pijam gazowanych słodkich napoi ;) takie mam postanowienie ;)

Spadam, bo ziemniaki pewnie już ugotowane a młoda tylko chodzi i pyta kiedy obiad. :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :kwiatek Ja od rana na biegach rano jak już wcześniej pisałam byłam w kościółku , później u Uli na śniadanku , następnie do fryzjera ściąć i ułożyć włosy i do fotografa zrobić sobie zdjęcia do dowodu i paszportu i to razem z mężem bo nam się te terminy pokończyły , odbiór w poniedziałek i dopiero można będzie złożyć wniosek na dowód , nie wiem dlaczego takie długie jest czekanie bo aż miesiąc , a paszport to żeby wziąć wniosek to wyprawa aż do Wrocławia a miało być lepiej . Dzisiaj kurier przywiózł mi następne odżywki do włosów z apteki , miał być w czwartek czekałam cały dzień i go nie było a na internecie w śledzeniu przesyłki napisane było że adresata nie zastano i zwrot do nadawcy , jak zadzwoniłam do ich biura z interwencją to skierowali sprawę do Wrocławia do ponownego doręczenia i kurier miał być w piątek i co??? znowu ta sama adnotacja , no to mnie już wkurzyli ,zadzwoniłam do apteki przekazując im informację że tak firma kurierska pracuje , że usługa nie została wykonana bo ja siedzę i waruje jak ten pies domu i takie dwie interwencje poszły i co??? dzisiaj kurier mi tą paczkę przywiózł i to do sklepu w którym robiłam zakupy , jednak coś to dało bo mieli mi przywieź w poniedziałek bo firmy kurierskie nie pracują tak mi powiedzieli w firmie . Zawsze przed przyjazdem kurier dzwoni a teraz nic nie było ,
U nas pogoda nawet do zniesienia , wichury okropnej nie było chociaż parę drzew wywaliło , śniegu nie mamy , ale jest zimno bo tylko O st

Obrazek
Awatar użytkownika
WaszaMaziczka
Miła Kobietka

Post autor: WaszaMaziczka »

Witajcie :)
U nas w miarę ok. Wieje nadal, ale na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić. Tylko łeb mi pęka. Najpierw tak jakby od oczu-chyba wymiana okularów mnie czeka. Wzięłam tabletkę, zdrzemnęłam się, ale nie pomogło... Teraz łupie mnie jakby od ciśnienia. Masakra jakaś...

Gonick książki Joy Fielding myślę, że w ciemno możesz czytać. Wszystkie są świetne. Genialne jest to, że one jak takie zwykłe obyczajówki się zazynają, ale napięcie rośnie, a zakończenie potrafi nieżle tąpnąć.
A Patrick Redmond też fajnie pisze. Przypomniałam sobie, czytałam jeszcze jego Marionetkę. To tekie kryminały psychologiczne.
A czytałaś serię Camili Lackberg? Jakiś czas temu rozczytywałyśmy się z Kasią i Agnieszką w jej książkach. Świetne kryminały.
A wiecie co sobie kupiłam? Nową książkę Dana Browna. Na pewno mi nie zabraknie czytadeł na Święta, bo mam jeszcze książki z księgarni.

Uciekam, chyba się położę... Może sama mi ta głowa przejdzie...
Buziaki :fallinlove
Ser­ce oba­wia się cier­pień [...] Po­wiedz mu, że strach przed cier­pieniem jest straszniej­szy niż sa­mo cier­pienie. I że żad­ne ser­ce nie cier­piało nig­dy, gdy sięgało po swo­je marzenia...
/Paulo Coelho/
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Maziczko, nie czytałam tej serii - ale mam własnie w formie ebooków na tablecie ;)

Ja się wziełam Kochane za kuchnię i tak juz prawie kończę. Teraz czas na herbatkę, bo mi się pić zachciało ;)
Odpocznę i dokończę .... 3 półeczki mi zostały ;)
Awatar użytkownika
WaszaMaziczka
Miła Kobietka

Post autor: WaszaMaziczka »

To koniecznie przeczytaj! Jeśli masz wszystkie, to najlepiej po kolei czytać. Bo historie przedtępstw są różne w każdej książce, ale losy głównych bohaterów mają kontynuację w kolejnych częściach. Pierwsza jest chyba Księżniczka z lodu.
Ser­ce oba­wia się cier­pień [...] Po­wiedz mu, że strach przed cier­pieniem jest straszniej­szy niż sa­mo cier­pienie. I że żad­ne ser­ce nie cier­piało nig­dy, gdy sięgało po swo­je marzenia...
/Paulo Coelho/
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Gosiu a ja właśnie wyszłam z kuchni , robiłam pasztecik do słoiczków , teraz zmywarka mi myje a ja odpocznę i zawekuję te słoiczki , w kuchni to szafki na okrągło się myje bo zawsze nam coś chlapnie na nie , ja w środku mam prawie już zrobione , została mi jedna z pokrywkami ale to po niedzieli dokończę , teraz prostuje kręgosłup :D Jakie to pierniczki będziesz robiła ???? Widzę że wszystkie dzieci cieszą się z Mikołaja , te duże i te małe :D

Marzenko , głowa może ciebie boleć przez wiatr , ja jak mieszkałam w Bielsku i był halny to właśnie głowa mnie bolała i zawsze mi to teściowa mówiła .
Tak słucham wiadomości jakie to śniegi spadły aż ja nie mogę uwierzyć bo u nas czarno , ale dzwoniłam do mojego syna który mieszka koło Gniezna i dwa dni nie mieli prądu i śniegu po kolana i niby to nie tak daleko .

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Witam babiszonki ]:-) ]:-) ]:-) ]:-)
u mnie tak wczoraj dopołudnia wiało mocno jakieś gałęzie pourywało,kawałki papy ale ogólnie większych strat nie narobiło w okolicy.
Światło mam cały czas,ale już wioska obok wczoraj nie miała cały dzień.
Mała miała zmartwienie czy ją związę do predszkola jak taki wiatr a tam miał byc Mikołaj więc wiecie co było.
W przedszkolu dostali kalendarze adwentowe i taką gotową paczuszkę z gwiazdorem i słodyczami nawet sporą.
No i główna atrakcja mikołaj był cudny panu od angielskiego wlał :D :D :D a Julia miała dla niego laurkę i bardzo ją chwalił.
Posprzatałam wczoraj stołowy,została mi jedna szafka ale to na jakimś serialu ją zrobię.
Halinko ja źle napisałam mam narożnik(rogówkę) i żeby ją odsunąc trzeba ją rozkręcać nierealne.
To możecie sobie wyobrazić jak tam wyglądało.
Wieczorem na roraty,wcześniej padał deszcz wszystko przymarzło i było lodowisko
Jechaliśmy 20 km na godzinę
W kościele ksiądz się spisał na koniec rorat był znów mikołaj i słodycze,porządne czekoladowe cukierki pełne kieszenie
cdn
Na pw wyślę wam linka do fotki bo ksiądz robił i jest na str parafii
dziś wolne hurra pospałam do 8,pojechałyśmy na basen,mała radzi sobie coraz lepiej i z pływaniem i z czytaniem w szoku dziś byłam jak mi po drodze z auta przeczytała napis na banerze :D :D :D
Po basenie zakupy,kupiłam mamie na imieniny podkoszulkę termoaktywną w lidlu.
Bo ona pracuje w zimnie.
A popołudniu sprzątałam łazienkę,został mi tylko mały pokój i skrytka,okna i pościel hmmmm tylko czy aż ;-)
Halinko ja też robiłam fotkę w tym tygodniu do dowodu nawet dziewczynom wysłałam mms ,nie wiem czy odbierasz mms bo też bym Ci wysłała
A z tą reklamacją na poczcie to masz rację i wiem o co Ci chodzi o naklejany taki jakby kod kreskowy???ale na tej poczcie nr wpisują ręcznie a jest nie wpisany :> :> :>
Gosiu uwielbiam niemowlaki
Fajnie tak patrzeć na radość dziecka i super ta wiara w św Mikołaja
Sama bym chciała wierzyć ,wtedy czuje się tą magie świąt
A napisz mi jak się sprawdza pieszczoch??????
Bo teściowa chce małej mojej kupic.
Seria Camilii Lackeberg rewelacyjna i piszę to ja co nie przepadam za kryminałami,chociaż przy dziewczynach zaczynam zmieniać zdanie ;-) ;-)
Hej daj na pw linka do twojego profilu na fb co????ładnie proszę?????
Maziczku byłam dziś w biedronce nie namierzyłam tego płynu ale będę patrzeć
Polecane ksiązki przez ciebie Marionetka i ta druga już mam na czytniku :)
tylko czas czas czas.
fajne prezenty chłopaki dostały no i super ten poczęstunek dla Mikołaja
Aga znów od rana nie miała prądu nie wiem jak teraz powiem wam przysłała mi mms ile u niej śniegu po kolana
Ostatnio zmieniony sob gru 07, 2013 7:49 pm przez chochlik70, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hej.... piszę jak zza światów.
Pokazać Wam jaką mamy zimę? Normalnie zasypało nas na maxa. Od rana odśniezanie bo nawet z domu byśmy dobrze nie wyszli. Nie mówiąc o wyjechaniu z garażu. Zresztą widać na zdjęciu (o ile uda mi się go załączyć).
Tak jak nam wczoraj wieczorem prąd włączyli tak Marcel nas obudził o 7 i już prądu nie było. I tak cały Boże dzień bez prądu.... dopiero co może godzinę temu włączyli.
O ile dobrze że mąż włączył agregat i piec podłączyli więc chociaż było ciepło. Później podłączył też tv i nawet lampkę podłączyłam sobie i czytałam książkę :)
Przyjechał facet z Gdyni po moje meble z kwiaciarni, no już się ich pozbyłam, cieszyli się bardzo a ja jeszcze bardziej :) Kaska akurat nie do mnie pójdzie bo mam dług do spłacenia no ale się cieszę że mam na dług :happy
Meble były w tamtym domu to zobaczcie ile trzeba było odśnieżyć żeby do nich się dostać i je wynieść.... I to wszystko ręcznie a nie pługiem bo pług przez naszą bramę by nie przejechał. A jak zasypane okna tam są ;)

A jeszcze pisałam Wam że koleżance babcia umarła i dziś był pogrzeb. No i do małej Zosi miała przyjechać siostra tej koleżanki ale już był czas wychodzić a jej jeszcze nie było. No i ona przyjechała po mnie, ja byłam pewna że ona ma ją w aucie i mi ją tylko z auta poda więc tak jak stałam, bez kurtki i w laczkach, bez telefonu wyszłam za bramę a ona mówi: wsiadaj i zawiozła mnie do swojego domu... Zostawiła mi swój telefon ale zupełnie zasięgu nie miał. Po jakiejś godzinie dojechała jej siostra i z jej telefonu zadzwoniłam do męża aby przywiózł Marcela (bo ta siostra przyjechała z synem), buty, kurtkę i telefon. No a mój mąż dał Marcelowi kurtkę i telefon i wysłał go na piechotę. No i wszystko fajnie pięknie a jak ja miałam wracać w laczkach w takim śniegu? Jak koleżanka wróciła z pogrzebu to mąż musiał po mnie przyjechać :)
Zosia fajniutka, jak ten czas leci, pojutrze kończy już 4 miesiące ale jest drobniutka. A jaka gaduła :)
Śmiać mi się chciało że wyszłam w kapciach a nie było mnie 3,5 godziny :)

Mam nadzieję że już prąd będzie, że to już koniec "atrakcji" Ksawerego
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu czekałam na wieści od ciebie jak tam po tym orkanie Ksawerym , bo do brata nie mogę się dodzwonić myślałam że nie macie prądu , a z tego wynika że pojechali do dzieci ,dobrze że pojechałaś do przedszkola bo to by była rozpacz , a tak to dostała nawet pochwałę , brawa dla Julci ,no rogowy to ciężko przesunąć więc się mogło nazbierać , ja tez parę lat temu miałam taka dużą rogówkę , to grzmot był ciężki do przesunięcia teraz zmieniłam na kanapę dwuosobową więc jest łatwiej ją podnieść . Nic nie wiemy co u Agnieszki , nie ma wieści od niej :( o właśnie widzę już Agnieszkę ,

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Jestem, jestem Halinko, musiałam wysłać posta jak już pisałaś....
Ja jestem już zmęczona śniegiem a to dopiero początek zimy. Chyba muszę na zimę wyjeżdżać do ciepłych krajów.

Kasiu, w Mikołajki koniecznie trzeba iść do przedszkola/szkoły.... widzisz po przykładzie Gosi jak Maja dwa razy nie była i co była teraz za radość :) Miałam coś Gosi odpisać i zapomniałam co... muszę się cofnąć do postu.....

Marzenka, ja bardzo chętnie Miśkowi podeślę śniegu na mega bałwana :) marcel po moim odśnieżaniu ma normalnie fortecę :)

Gosiu, bez słodyczy dawałam radę do wczoraj kiedy Marcel przyniósł paczkę ze szkoły... zjadłam dwa cukierki bo były kawowe a on takich nie lubi. Ale że to Mikołaj to sobie pozwoliłam :)
Co do książek to ja tak czytam Alibi jak Ty Krok... też czasu nie ma. No, teraz mogłabym czytać ale muszę napisać do Was :)
I jak pisała Marzena, przeczytaj serię Camilii Lackberg, tylko najpierw zorientuj się w kolejności. Super są te książki. No, Joy Fielding też są super, żałuję że u nas w bibliotece nie ma tych których nie czytałam ale tam pracuje moja koleżanka to jej spiszę tytuły i może sprowadzi.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Aguś ja wiem,że trzeba ale jakby wiało tak,że by nie szło :( czasem pewnych rzeczy nie przeskoczymy.
Halinko pewnie u brata ok raczej większych zniszczeń nie ma przynajmniej ja nie słyszałam.
Może nie miał prądu a może pojechał tak jak piszesz do dzieci
Aga ja też śniegu nie znoszę,za to uwielbiam Twój widok z okna bajka jezioro las jak na fototapecie.
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko to tak wygląda jakbyś mieszkała w innym kraju , tyle śniegu :o :o a u nas nawet piórka śniegu , ale u mojego syna tez po kolana a to tylko od nas 175 km ale to dla mnie dziwne , masz piękny widok , a z tym twoim wyjściem to ciekawe , kapciach i po tym śniegu ????? ale dobrze że nic u was strasznego nie było , i dobrze że meble zabrane , bo to by niepotrzebnie stało a tak to kaska jest ,
Kasiu przyślij MMS bo niekiedy dochodzi i tego linka z mikołaja ,ciekawa jestem jak będzie z tą reklamacja na poczcie . Kurczę nie nadążam za wami . :oops: :oops:

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kasia napisała - edytowała a ja ją wyprzedziłam i załączyłam zdjęcie :)
Tak Kasiunia, z okna to fajnie wygląda, ci co przyjechali po te meble byli zachwyceni...
Mówię Ci, przyjeżdżaj latem, już niech będzie, sprawdzę to połączenie w drugą stronę.... powrót już masz :)
A co do zdjęcia Twojego to powiem Wam że nasza Kasia to wygląda naprawdę jak starsza siostra swojego syna!!!!! W życiu bym jej nie dała tyle lat co niby twierdzi że ma.
W ŻYCIU!!!! Chyba masz nie swoją metrykę...
Goniu jak Kasi dasz namiary na fb to ja też chcę :)

Halinko, bo ja na tych laczkach to wyszłam jak już był tunel odśnieżony :) To takie laczki plastikowe, które zawsze latem (to znaczy jak nie ma śniegu) to zakadam jak muszę wyskoczyć gdzieś na dwór (np do piwnicy czy otworzyć komuś bramę itp) I tak na szybko je nałożyłam i wyszłam bo auto stało za bramą i tylko się zdziwiłam że skoro ona już weszła po mnie do domu to czemu tej Zosi nie miała ze sobą, no ale pomyślałam że nie zabrałaby się bo i nosidełko i torba z przyborami... A ona mówi wsiadaj i żeśmy pojechały....

Przyjechałam z tego niańczenia Zosi to było po 13, głodna już tak że mi w brzuchu burczało a teściowa miała uszykowanego w piekarniku kurczaka.... inteligentna z niej babka..... prądu nie ma a ona kurczaka do piekarnika wstawiła i jak on miał się upiec jak piekarnik na prąd? No i obiadu nie było.
No ale od czego jest zamrażarka? Wyciągnęłam moje paszteciki i włożyłam na patelnię i poszłam odśnieżać. Teściowa była w domu więc mogła je przypilnować ale po co, przypaliły się od spodu a ona później głośno komentowała (że niby jaka to ona najmądrzejsza a ja ta najgłupsza). My z Marcelem zjedliśmy a ona nie musi jak jej się nie podoba.
dziś jestem jakaś taka zmęczona.... nie wiem, chyba tą pogodą. Rowerek znowu sobie daruję bo nie dam rady. Zresztą zamiast rowerku miałam odśnieżanie.
Mąż odśniezył tylko ścieżkę do tego domu no ale jak w ścieżce zmieścić się z meblami? Poszerzyłam ją kilkukrotnie, już chciałam odśniezyć tyle aby on cofnął do samego domu autem ale nie dałam rady, zaspa była powyżej mojego pasa....
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Nie przesadzaj starsza siostra :P akurat
Metrykę mam jaką mam,chociaż powiem wam,że w życiu już bym nie chciała mieć 20 lat człowiek jakiś taki "głupkowaty" sam nie wie co chce,zakochuje się,nie zakochuje może tak może siak a tak spokój :P :D
Halinko dlaczego nie nadążasz?????
Numer z porwaniem Agi niezły,została uprowadzona ;-)
Tam gdzie mieszkasz widokowo pięknie czy gdzieś koło was,niedaleko was są jakieś ośrodki wypoczynkowe?????
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kurcze... jak by Ci to powiedzieć...... dokładnie za nami budują ośrodek rehabilitacyjny.....
A na jaką cho...ę Ci ośrodek wypoczynkowy? mało ja mam tu domków? Miejsce do spania Ci znajdę.... mało to młodzieżówki u nas spało?
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu ja nie nadążam z czytaniem i odpisywaniem , za szybko teraz się to dzieje , ale oglądnęłam stronkę która podałaś z waszego kościoła , Julcia śliczna dziewczynka , a ja jak spojrzałam to zaraz wiedziałam która ona bo bardzo podobna do naszej Natalki , chyba ja już kiedyś pisałam , pooglądałam dzieci z pierwszej komunii i jestem zdziwiona ubrankami chłopców bo oni maja takie długie alby , bo u nas to spodnie maja normalne czarne a na gorę zakłada się takie krótkie białe alby, przewiązane sznurkiem złotym .No czekam na MMS :D
Agnieszko ty jakbyś przewidziała że te paszteciki się wkrótce przydadzą , dobre wyjście :D

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

O matko ale piszecie :)

Malinko - masz rację w kuchni to często się sprząta, ale dzisiaj zrobiłam też rozeznanie w przyprawach, i innych rzeczach i kurcze miałam ciut rzeczy przeterminowanych. Wywaliłam, bo się boję robactwa .....
Miałam resztę zrobić teraz jeszcze dzisiaj wieczorkiem, ale ...... szydełko wygrało. Zrobiłam dwie gwiazdki !!!! ;) Normalnie :knitting jestem z siebie dumna :)

Kasiu - namiary na fb poszły ;)

Pieszczoch fajny, tzn. śmieje się, mruczy, śpiewa, Maja go głaszcze, przytula, fajny, włochaty ;)

Muszę się zorientować w kolejności tej serii Camili Lakberg i zacząć czytać, ale to jak skończę "Krok do szczęścia" ..... No chyba, że zdobędę kolejną część ;)

Agnieszko - dwa cukierki to nie grzech !!!!! Ale Was zasypało ... Kurde Maja dzisiaj odsłaniała rolety i zobaczyła śnieg, ale u nas jest go mało, a ona chciała na sanki iść ;P i bałwanka lepić .....

Tak dużo napisałyście, że muszę iść dalej doczytać :happy
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Gosia ja też chcę namiary na fb :)
Przyzwyczajaj się do naszego pisania bo jak my we trzy albo cztery razem zbierzemy to kilka stron napiszemy :) Bo my takie psiapsiółki :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Zjadłabym pasztecika:)))
Halinko ja lubie jak jest dużo czytania
No bardzo niefajne te alby chłopcy tak niezgrabnie wyglądają i nie nauczeni do sukienek :D mają problem z poruszaniem :happy :happy :happy :happy
Gosiu wysłałam Ci wiadomość na FB,masz w folderze inne
Aga teściowa bystrzacha,kurczak do piekarnika bez prądu :D :D :D :D :D
Księżniczka z lodu
kaznodzieja
kamieniarz
ofiara losu
niemiecki bękart
syrenka
latarnik
Fabrykantka aniołków
Ano piszemy
Obrazek

Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

I Gosia już też nasza ooooo
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Agnieszko - poszło ;)

Ja przyzywczajona do tempa, ale nie do długości postów :)

Chciałam Wam moje gwiazdki pokazać, one jeszcze nie usztywnione, ale są ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Piękne te gwiazdki
Moze po NR znajdę czas i zacznę mój romans z szydełkiem
No wiesz Gosiu post mój był długi bo nie można pisać kilku tylko trzeba edytować i się wydłużają
Marzy mi się choinka ubrana w takie gwiazdki
Obrazek

Zablokowany