Witam babiszonki
u mnie tak wczoraj dopołudnia wiało mocno jakieś gałęzie pourywało,kawałki papy ale ogólnie większych strat nie narobiło w okolicy.
Światło mam cały czas,ale już wioska obok wczoraj nie miała cały dzień.
Mała miała zmartwienie czy ją związę do predszkola jak taki wiatr a tam miał byc Mikołaj więc wiecie co było.
W przedszkolu dostali kalendarze adwentowe i taką gotową paczuszkę z gwiazdorem i słodyczami nawet sporą.
No i główna atrakcja mikołaj był cudny panu od angielskiego wlał

a Julia miała dla niego laurkę i bardzo ją chwalił.
Posprzatałam wczoraj stołowy,została mi jedna szafka ale to na jakimś serialu ją zrobię.
Halinko ja źle napisałam mam narożnik(rogówkę) i żeby ją odsunąc trzeba ją rozkręcać nierealne.
To możecie sobie wyobrazić jak tam wyglądało.
Wieczorem na roraty,wcześniej padał deszcz wszystko przymarzło i było lodowisko
Jechaliśmy 20 km na godzinę
W kościele ksiądz się spisał na koniec rorat był znów mikołaj i słodycze,porządne czekoladowe cukierki pełne kieszenie
cdn
Na pw wyślę wam linka do fotki bo ksiądz robił i jest na str parafii
dziś wolne hurra pospałam do 8,pojechałyśmy na basen,mała radzi sobie coraz lepiej i z pływaniem i z czytaniem w szoku dziś byłam jak mi po drodze z auta przeczytała napis na banerze
Po basenie
zakupy,kupiłam mamie na imieniny podkoszulkę termoaktywną w lidlu.
Bo ona pracuje w zimnie.
A popołudniu sprzątałam łazienkę,został mi tylko mały pokój i skrytka,okna i pościel hmmmm tylko czy aż
Halinko ja też robiłam fotkę w tym tygodniu do dowodu nawet dziewczynom wysłałam mms ,nie wiem czy odbierasz mms bo też bym Ci wysłała
A z tą reklamacją na poczcie to masz rację i wiem o co Ci chodzi o naklejany taki jakby kod kreskowy???ale na tej poczcie nr wpisują ręcznie a jest nie wpisany
Gosiu uwielbiam niemowlaki
Fajnie tak patrzeć na radość dziecka i super ta wiara w św Mikołaja
Sama bym chciała wierzyć ,wtedy czuje się tą magie świąt
A napisz mi jak się sprawdza pieszczoch??????
Bo teściowa chce małej mojej kupic.
Seria Camilii Lackeberg rewelacyjna i piszę to ja co nie przepadam za kryminałami,chociaż przy dziewczynach zaczynam zmieniać zdanie
Hej daj na pw linka do twojego profilu na fb co????ładnie proszę?????
Maziczku byłam dziś w biedronce nie namierzyłam tego płynu ale będę patrzeć
Polecane ksiązki przez ciebie Marionetka i ta druga już mam na czytniku
tylko czas czas czas.
fajne prezenty chłopaki dostały no i super ten poczęstunek dla Mikołaja
Aga znów od rana nie miała prądu nie wiem jak teraz powiem wam przysłała mi mms ile u niej śniegu po kolana