No i tak to z wami jest ja siadam wy znikacie
Moja kuchnia też malutka i też mam zlikwidowaną ścianę między salonem a kuchnią.
Ja sobie chwalę takie rozwiązanie,jak szykuję na święta czy np w niedzielę obiad to i w tv obejrzę co tam leci.
Zapachy no cóż czy ściana jest czy nie ma i tak jak się gotuje to czuć w całym mieszkaniu
Nie wiem Aga czy dla mnie to południe ale co ja bym w łóżku robiła od 22

kręgosłup by mnie bolał od leżenia
Maziczku kochany fajnie,że zajrzałaś stęskniłam się za Tobą okrutnie a zwłaszcza za naszymi nocnymi pogaduchami bo reszta towarzystwa tu szkoda gadać

szybko pod kołderki ucieka
No widzisz ją faceta poczuła i już piórka stroszy makijaże,ciuchy itp
Wiecie jak się uśmiałam prasowałam na jutro rzeczy sobie i małej na wigilię jej do przedszkola sobie do
pracy
No i ta moja gwiazda miała dylemat co założyć
Zaczęło się przymierzanie chyba ze trzech kreacji
Poza spojrzenie ręka na biodrach przejście przez salon obrót,spojrzenie z pod rzęs normalnie padłam skąd to moje
dziecko to ma?????
Na pewno nie po mnie bo ja nie lubię się stroić.
Halinko jak podobała się podusia Natalce na mikołaja miałam pytać i zapomniałam????
Kay myślałam,że tylko kobiety są niezdecydowane
A gdzie Elżbieta,Carina dziś była?????
A chciałam zauważyć Aga że ja mam 1 blachę ciasta więc Twoje niewiele piekę tylko 3 powaliły mnie na kolana

A i nie wiem czy poczujesz te perfumy bo są mega drogie(jak dla mnie)i pewnie rozsądna ja weźmie górę
Kurczę czemu ja nie lubię komputerowych gier a może i dobrze bo kiedy bym czytała????