Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
- malinka 61
- Kobietka Expert
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Bardzo dobra rzecz , ułatwia życie ,przez cały dzień w nią ładuję , wieczorem ją załączam a rano mąż musi ją wypakować , podział obowiązku musi być 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

to w takim razie mój M ma za dobrze jego jedynym obowiązkiem to kochac i śmieci wynieść 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Ja do wsypu też nie chodzę bo się obawiam że może gdzieś szczurek wyskoczy , to tez jego obowiązek , piwnica tez do niego należy , bo ja strachliwa jestem
chyba taka jestem . 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

no to mój ma za dobrze w takim razie muszę i ja się wziąść chyba za niego
i pogonić do obowiązków jakiś
- malinka 61
- Kobietka Expert
Myszko , obowiązki domowe muszą być podzielone , bo inaczej to byśmy od rana do nocy harowały , i by oni nas nawet nie doceniali a tak to wiedzą ile czasu trzeba na wszystko poświęcić , 

musze się zabrać za to :)Malino lecę ogarniać soją kuchnię bo wygląda jak by tornado po niej przebiegło spokojnej nocy 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Ja również idę już do łóżka , coś moje dziewczynki zaginęły , ale one są pracujące to wiadomo mają mniej czasu , Dobranoc 

Witam was serdecznie 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Za oknem pochmurnie , pogoda tylko do spania
ale zaplanowałam sobie żeby dzisiaj zakisić kapustę na zimę , upiec placek drożdżowy ze śliwkami , więc pracy dużo ,Już kapucha zasypana jest solą żeby zmiękła a resztę pracy to dla męża , bo musi ubić, więc i siła do tego jest potrzebna a ja jestem słaba kobietka,
więc tylko sobie popatrzę czy dobrze robi 

- chochlik70
- Super Gaduła
Aleście nasmarowały
Ale uwielbiam was czytać i bardzo miło się czytało
Halinka chyba mi podesłała pogodę bo wczoraj i dziś u mnie mglisto i deszczowo.
Ale Halinko tyran z Ciebie,męża tak gonisz do pracy
a Ty tylko udajesz tą słabą kobietkę.
Listę postów macie imponującą zwłaszcza myszka ,ja choćbym chciała nie da rady tyle naprodukować.
Wczoraj wiadomo jak to jest srodę mam mega zawaloną bo wracam dopiero ok 20 do domu.
Na szybko kolacja,kąpiel kładzenie spać ledwo trochę ogarnęlam przyjechali znajomi na chwilę
ale się zasiedzieli i powiem wam,że tak się uśmiałam nie pamiętam kiedy tak było no i troszkę
niby środek tygodnia ale jak towarzystwo miłe to same wiecie.
Myszko wyjeżdżasz???kurcze może i ja tak będę musiała ale bronię się przed tym rękami i nogami.
Mi jest tu dobrze w sensie ,że nie chciałabym mieszkać gdzie indziej nie i nie,tu mam swoje kąty,swoich znajomych,mniej lub bardziej fajnych sąsiadów i normalnie bym się zaryczała za tą moją szarą rzeczywiśtością
Wiosną wyjechał mój brat z rodziną,no cóż odchorowałam to strasznie a jakaś mega rodzinna nie jestem.
I Halinka by wyjechała koniec świata
Aga teraz pewnie będziesz mieć dużo pracy i mało czasu.
alinko ja mięsa w piekarniku piekę głównie w rękawie a przyprawiam różnie ale ogólnie bardzo lubię takie mięso z piekarnika
Halinka chyba mi podesłała pogodę bo wczoraj i dziś u mnie mglisto i deszczowo.
Ale Halinko tyran z Ciebie,męża tak gonisz do pracy
Listę postów macie imponującą zwłaszcza myszka ,ja choćbym chciała nie da rady tyle naprodukować.
Wczoraj wiadomo jak to jest srodę mam mega zawaloną bo wracam dopiero ok 20 do domu.
Na szybko kolacja,kąpiel kładzenie spać ledwo trochę ogarnęlam przyjechali znajomi na chwilę
ale się zasiedzieli i powiem wam,że tak się uśmiałam nie pamiętam kiedy tak było no i troszkę
Myszko wyjeżdżasz???kurcze może i ja tak będę musiała ale bronię się przed tym rękami i nogami.
Mi jest tu dobrze w sensie ,że nie chciałabym mieszkać gdzie indziej nie i nie,tu mam swoje kąty,swoich znajomych,mniej lub bardziej fajnych sąsiadów i normalnie bym się zaryczała za tą moją szarą rzeczywiśtością
Wiosną wyjechał mój brat z rodziną,no cóż odchorowałam to strasznie a jakaś mega rodzinna nie jestem.
I Halinka by wyjechała koniec świata
Aga teraz pewnie będziesz mieć dużo pracy i mało czasu.
alinko ja mięsa w piekarniku piekę głównie w rękawie a przyprawiam różnie ale ogólnie bardzo lubię takie mięso z piekarnika
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kasiu ale mi uśmiech wrócił jak zobaczyłam że się zjawiłaś , no ja wczoraj sobie pogaworzyłam z Myszką , miałam więcej czasu , mam książkę niezbyt ciekawą i tak ją męczę , za to dzień dzisiejszy mam naprężony , w tej chwili mąż zawiózł Adasia do domu a Natalkę do szkoły muzycznej więc mam chwilkę czasu i odpoczywam , nie biadol że męża gonię do pracy , on jak chce jeść surówki to niech chociaż trochę swojego wysiłku włoży ,
za to zrobiłam mu placek ze śliwkami o który tak zabiegał .
U nas teraz zrobiła się lepsza pogoda , tak nieśmiało słoneczko wychodzi , ale w sumie jest nieprzyjemnie , trochę wiaterek powiewa .
Kasieńko , ja gdybym miała mniej lat i nie było widoku na prace to też bym zwinęła manele i w drogę za miedzę , a tak to muszę tutaj siedzieć i wegetować , oby tylko zdrowie było to będzie dobrze , młodzi niech szukają lepszego życia gdzie indziej , tutaj tylko walczą o swoje stołki a nie o nas . Ja mięska w piekarniku nie piekę , moja Ula też się dziwi ale ja starej daty , piekę na patelni zepttera i jakoś mi to smakuje , ale powiem że rękaw do pieczenia w piekarniku już dawno kupiłam i na półkę położyłam
może do tego dojrzeję
lubię bardzo nowości , usprawniam sobie wszelkie prace a do tego coś mi daleko . Muszę się poprawić 
U nas teraz zrobiła się lepsza pogoda , tak nieśmiało słoneczko wychodzi , ale w sumie jest nieprzyjemnie , trochę wiaterek powiewa .
Kasieńko , ja gdybym miała mniej lat i nie było widoku na prace to też bym zwinęła manele i w drogę za miedzę , a tak to muszę tutaj siedzieć i wegetować , oby tylko zdrowie było to będzie dobrze , młodzi niech szukają lepszego życia gdzie indziej , tutaj tylko walczą o swoje stołki a nie o nas . Ja mięska w piekarniku nie piekę , moja Ula też się dziwi ale ja starej daty , piekę na patelni zepttera i jakoś mi to smakuje , ale powiem że rękaw do pieczenia w piekarniku już dawno kupiłam i na półkę położyłam

Witaj Malino witaj chochliku 
A no wyjeżdzam tu mnie nic nie trzyma a tam czeka na mnie lepsze życie
może nie tyle co dla mnie a dla synka,tutaj w kraju lekarze nas tylko przepychają od lekarza do lekarza a tam dostanie należytą opiekę medyczną.Tutaj w kraju nie stać nas na logopedę nawet ,koszt to prawie 800zl miesięcznie za zajęcia koszmar jakiś,więc się wynieść trzeba.
A no wyjeżdzam tu mnie nic nie trzyma a tam czeka na mnie lepsze życie
- malinka 61
- Kobietka Expert
Myszko , to co dzieje się twojemu synkowi że musi mieć logopedę ? on chodzi do przedszkola czy do szkoły . Przecież w przedszkolach są logopedzi , chyba dwa razy w tygodniu ,

Hejka dziewczynki 
No proszę, tylko jedną noc i pół dnia mnie nie było a tu tyle stron do czytania
Na tamtym forum musiałam mieć ponad miesieczną przerwę żeby tyle zaległości musieć nadrabiać
No, ja już co nieco wiem o Myszce z innych wątków... Ty rozwiedziona jesteś, nie? Ale na suwaczku widzę że z tym obecnym to nie taki długi na razie staż. I dlatego taka wielka miłość
Synek Tomuś.... takie imię ma mój mąż.... też co nieco o nim czytałam. A tylko jednego synka masz? Bo coś mi się wydawało że czytałam że jeszcze jedno dziecko masz... a może to nie byłaś Ty.... Musiałabym znaleźć ale chyba będzie prędzej jak sama napiszesz....
Ale powiedziałaś że wracasz do pracy, to kiedy wyjeżdżasz skoro teraz wracasz do pracy?
Halinko, Twoja pogoda przyszła do mnie a moje słoneczko uciekło do Ciebie. Wymarzłam dziś w kwiaciarni, ludziom też nie chciało się wychodzić z domów, aż mi się książki czytać nie chciało... no ale cóż innego robić. Dziś tylko wielką siatkę jakichś śmieci wyrzuciłam z zaplecza, już pomalu trzeba robić porządki. Mąż dziś wyniósł worki z drzewem jeszcze z zeszłej zimy, jutro pod nimi zamiotę bo pełno trocin tam leży. Właściwie najwięcej roboty będzie ostatniego dnia jak będę pakować towar, pewnie będę siedzieć do późna wtedy. Męża sprowadzę żeby mi pomógł to będzie szybciej.
Tylko się zastanawiam co zrobię z tymi wstążkami, materiałami.... mam znajomą kwiaciarkę to ona nie chce.... Każdy sobie kupuje na bieżąco....
Kasiu co Ty mówisz że też byś musiała wyjechać? Ani mi się waż!!!!! Masz tu siedziec i d..y nie ruszać. I tak mieszkasz daleko ode mnie a jeszcze miałabyś wyjechać za granicę to już całkiem kaplica....
Fajnie tak pośmiać się ze znajomymi.... Ty miałaś gości a ja byłam na gościnie
No, obym teraz miała dużo pracy a mało czasu.... zostały ostatnie dwa tygodnie.... Jutro jadę na giełdę.
No proszę, tylko jedną noc i pół dnia mnie nie było a tu tyle stron do czytania
Na tamtym forum musiałam mieć ponad miesieczną przerwę żeby tyle zaległości musieć nadrabiać
No, ja już co nieco wiem o Myszce z innych wątków... Ty rozwiedziona jesteś, nie? Ale na suwaczku widzę że z tym obecnym to nie taki długi na razie staż. I dlatego taka wielka miłość
Synek Tomuś.... takie imię ma mój mąż.... też co nieco o nim czytałam. A tylko jednego synka masz? Bo coś mi się wydawało że czytałam że jeszcze jedno dziecko masz... a może to nie byłaś Ty.... Musiałabym znaleźć ale chyba będzie prędzej jak sama napiszesz....
Ale powiedziałaś że wracasz do pracy, to kiedy wyjeżdżasz skoro teraz wracasz do pracy?
Halinko, Twoja pogoda przyszła do mnie a moje słoneczko uciekło do Ciebie. Wymarzłam dziś w kwiaciarni, ludziom też nie chciało się wychodzić z domów, aż mi się książki czytać nie chciało... no ale cóż innego robić. Dziś tylko wielką siatkę jakichś śmieci wyrzuciłam z zaplecza, już pomalu trzeba robić porządki. Mąż dziś wyniósł worki z drzewem jeszcze z zeszłej zimy, jutro pod nimi zamiotę bo pełno trocin tam leży. Właściwie najwięcej roboty będzie ostatniego dnia jak będę pakować towar, pewnie będę siedzieć do późna wtedy. Męża sprowadzę żeby mi pomógł to będzie szybciej.
Tylko się zastanawiam co zrobię z tymi wstążkami, materiałami.... mam znajomą kwiaciarkę to ona nie chce.... Każdy sobie kupuje na bieżąco....
Kasiu co Ty mówisz że też byś musiała wyjechać? Ani mi się waż!!!!! Masz tu siedziec i d..y nie ruszać. I tak mieszkasz daleko ode mnie a jeszcze miałabyś wyjechać za granicę to już całkiem kaplica....
Fajnie tak pośmiać się ze znajomymi.... Ty miałaś gości a ja byłam na gościnie
No, obym teraz miała dużo pracy a mało czasu.... zostały ostatnie dwa tygodnie.... Jutro jadę na giełdę.
- chochlik70
- Super Gaduła
Agula szpiegula
Z jednym myszka ma rację tam dziecko będzie mieć zapewnioną optymalną opiekę lekarska itp wszystko na naprawdę dobrym poziomie.
Wiem bo znajomi którzy tam mieszkają mają córkę z porażeniem mózgowym i opowiadają często jak to wygląda ale np mieli rok temu taką sytuację,że rok temu koleżanki mama miała wylew i ona przyjechała z córką do Polski,a tam nie poszły na rehabilitację wiecie jakie miała nieprzyjemności,zaraz ten urząd jugendamt miał zgłoszone,chcieli jej odebrać dziecko,na szczęście on Niemiec i pozałatwiał wszystko.
Albo miała taką sytuację że wróciła do pracy i jej mama przyjechała zająć się dzieckiem to też była wzywana jak mówi babcia przy dziecku///normalnie bać się.
Aga piszę jak jest,jak mnie zmusi sytuacja kto wie chociaż bym bardzo nie chciała.
Od siedzenia na pupie nic się nie zrobi
Z jednym myszka ma rację tam dziecko będzie mieć zapewnioną optymalną opiekę lekarska itp wszystko na naprawdę dobrym poziomie.
Wiem bo znajomi którzy tam mieszkają mają córkę z porażeniem mózgowym i opowiadają często jak to wygląda ale np mieli rok temu taką sytuację,że rok temu koleżanki mama miała wylew i ona przyjechała z córką do Polski,a tam nie poszły na rehabilitację wiecie jakie miała nieprzyjemności,zaraz ten urząd jugendamt miał zgłoszone,chcieli jej odebrać dziecko,na szczęście on Niemiec i pozałatwiał wszystko.
Albo miała taką sytuację że wróciła do pracy i jej mama przyjechała zająć się dzieckiem to też była wzywana jak mówi babcia przy dziecku///normalnie bać się.
Aga piszę jak jest,jak mnie zmusi sytuacja kto wie chociaż bym bardzo nie chciała.
Od siedzenia na pupie nic się nie zrobi
- malinka 61
- Kobietka Expert
No i już kapucha w garnku , chyba trochę przesoliłam
ale cóż zobaczę za tydzień , moja Ula już na nią czeka , jeszcze kupię jeden woreczek , bo chyba będzie nam za mało
Agnieszko , te dwa tygodnie to będziesz na wielkich obrotach , ale później odpoczniesz , chyba że uda ci się coś znaleźć . Oglądam TVN jest rozmowa ze Senyszyn , zrobiła sobie botoks , wygląda dziwnie , wolałam ja przed tym , a może to kwestia przyzwyczajenia .
Szkoda że Kasia wczoraj nas nie zaprosiła na
byśmy na odległość tez posmakowały dobroci 
Agnieszko , te dwa tygodnie to będziesz na wielkich obrotach , ale później odpoczniesz , chyba że uda ci się coś znaleźć . Oglądam TVN jest rozmowa ze Senyszyn , zrobiła sobie botoks , wygląda dziwnie , wolałam ja przed tym , a może to kwestia przyzwyczajenia .
Szkoda że Kasia wczoraj nas nie zaprosiła na

ok a więc już w skrócie tłumaczę:)
mój synek Tomuś ma 8 lat i ma zdiagnozowane całkowite zaburzenia rozwoju oraz afazję wymowy
mam tylko synka
Logopedę ma syn w szkole ale jeden dzień w tygodniu 30 minut to za mało dla dziecka,które ma 8 lat a mową na etapie 5 latka.
Do pracy wracam bo chcę już do ludzi iść po 8 latach urlopu ,a i tak wyjeżdzam dlatego przerwałam urlop jak mnie zwolnią nie będę płakać.
Jeśli nie zwolnią to sama się zwolnię :)przed wyjazdem
Tak jestem po rozwodzie
Nie dopisałam co do dzieci teraz jest tylko Tomuś mojej córuni nie ma z nami od prawie 2 lat ale to dla mnie bolesny i zbyt ciężki temat.
mój synek Tomuś ma 8 lat i ma zdiagnozowane całkowite zaburzenia rozwoju oraz afazję wymowy
mam tylko synka
Logopedę ma syn w szkole ale jeden dzień w tygodniu 30 minut to za mało dla dziecka,które ma 8 lat a mową na etapie 5 latka.
Do pracy wracam bo chcę już do ludzi iść po 8 latach urlopu ,a i tak wyjeżdzam dlatego przerwałam urlop jak mnie zwolnią nie będę płakać.
Jeśli nie zwolnią to sama się zwolnię :)przed wyjazdem
Tak jestem po rozwodzie
Nie dopisałam co do dzieci teraz jest tylko Tomuś mojej córuni nie ma z nami od prawie 2 lat ale to dla mnie bolesny i zbyt ciężki temat.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Myszko , ogromnie ci współczuję , chyba tylko ćwiczenia tutaj mogą pomóc , dużo z nim trzeba czytać , ale ty dzielna kobietka i wiesz co dla niego dobre , Ja nie znam się na tym , a co lekarze na to , czy to jest do wyćwiczenia ??? a skąd to się bierze ????Wybacz że pytam ale to dla mnie jest nieznane .

Tomek jak miał 2,5 roku został pobity przez mojego byłego męża od tamtej pory zaczęły się moje problemy z nim,jest to do wyćwiczenia ale jak brakuje pieniędzy na intensywną terapie to efekty sa malutkie ,na tyle ile mogę ćwiczę w domu
zdjęcia może choć troche odda ci widok zachowań syna
zdjęcia może choć troche odda ci widok zachowań syna
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw paź 17, 2013 8:02 pm przez myszka28, łącznie zmieniany 1 raz.
Kasiu ja nie żadna szpiegula tylko czytam inne wątki forum a że myszka też tam pisze to stąd wiem...
Myszko, jak już pisałam na innym wątku strasznie mi przykro z powodu córeczki, nie chcę sobie wyobrażać jakie to musi być straszne.... ciężkie... ja bym chyba tego nie przeżyła....
No, a skoro synuś w szkole to możesz iść do pracy
I trochę pobyć z ludźmi takimi fizycznymi a nie wirtualnymi.
Mam nadzieję że ten Twój obecny facet to zupełne przeciwieństwo byłego...
Co to za facet który bije malutkie dziecko? I po tym pobiciu on ma te zaburzenia?
Halinko, na oku coś mi siedzi ale jeszcze nic nie wiem konkretnego więc nic nie mówię.
Myszko, jak już pisałam na innym wątku strasznie mi przykro z powodu córeczki, nie chcę sobie wyobrażać jakie to musi być straszne.... ciężkie... ja bym chyba tego nie przeżyła....
No, a skoro synuś w szkole to możesz iść do pracy
Mam nadzieję że ten Twój obecny facet to zupełne przeciwieństwo byłego...
Co to za facet który bije malutkie dziecko? I po tym pobiciu on ma te zaburzenia?
Halinko, na oku coś mi siedzi ale jeszcze nic nie wiem konkretnego więc nic nie mówię.
Sorki że tak długo czekasz na odpowiedz ale rozmawiałam akurat z moim M przez telefon.Mój obecny partner to wogóle inna liga jest :)młody go uwielbia jak się we 2 zejdą do zabawy to ja mam siwy dym w domu
po tym pobiciu właśnie pokazały się sygnały które mnie zaniepokoiły mocno i tak biegałam z małym po lekarzach i wyszła diagnoza .A to zdjęcie to klasyk jest jak weszłam do pokoju myślałam że zawału dostanę

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No ja podejrzewam że inna liga skoro odważyłaś się związać z kimś po czymś takim....
Co to, mąka? No, widzę że on lubi nietypowe zabawki... A co to za dziewczynka?
Co to, mąka? No, widzę że on lubi nietypowe zabawki... A co to za dziewczynka?
Ostatnio zmieniony czw paź 17, 2013 8:26 pm przez Culagula, łącznie zmieniany 1 raz.
mój M obecny też jest po przejściach może dlatego się tak dogadujemy rewelacyjnie
- chochlik70
- Super Gaduła
Myszko tulam
Mam nadzieję,że los Tobie i Tamusiowi wynagrodzi wszystko z nawiązką.
matko co za bydle z tego faceta,bo ojcem tego czegoś nazwać nie można.
Mały jest słodki,pomalutku dacie radę a jak jeszcze będzie dobra opieka i kaska będzie super.
Aga szpiegula szpiegula i już
ale i tak Cię
Co masz na oku?????jęczmień ci wyszedł hi hi hi
Ja się też najlepiej bawiłam mąką cukrem makaronem itp
Mam nadzieję,że los Tobie i Tamusiowi wynagrodzi wszystko z nawiązką.
matko co za bydle z tego faceta,bo ojcem tego czegoś nazwać nie można.
Mały jest słodki,pomalutku dacie radę a jak jeszcze będzie dobra opieka i kaska będzie super.
Aga szpiegula szpiegula i już
Co masz na oku?????jęczmień ci wyszedł hi hi hi
Ja się też najlepiej bawiłam mąką cukrem makaronem itp
Powoli powoli maleńkimi krokami idziemy do przodu