Zaraz ruszamy, "Bogowie" czekają!
Miłego popołudnia..

W telegraficznym skrócie: pracuję w instytucji pomocowej i właśnie łapię lekkiego stresa, bo po ponad trzymiesięcznej nieobecności (karne L4, niestety) wracam w poniedziałek do pracy. Pod koniec roku jak zwykle jest roboty wyżej kokard, ale trochę się już stęskniłam za swoimi "dyżurnymi petentami" i ich czułymi wyzwiskami typu - "ty biurwo refernecyjna"malinka 61 pisze: Witam nowe koleżanki, napiszcie czym się zajmujecie ,
jakie macie zainteresowania ???

Widać, że T-Kot przygotował się do tej roli solennie, postawa, sposób chodzenia i mówienia, mimika itp. świetnie oddają sylwetkę prof. Religi, którego kiedyś, kiedyś miałam okazję poznać osobiście. Film polecam, jak najbardziej!chochlik70 pisze:Tamira byłaś na "Bogowie"kurcze szkoda że ja nie mam jak iść słyszałam że rewelka i wszyscy chwalą Kota a on niby tak inny niż Religa
Nawet bardzo dorosłe!:-) Córka radośnie dobija 30-tki, a pasierbica właśnie przekroczyła magiczną granicę 20-tki..chochlik70 pisze: Tzn ,że masz już dorosłe dzieci???
Karne L4, to czysta złośliwość mojego ulubionego (średnio wrednego) doktora od czerepów, który uważa, że z tętniakiem w głowie powinnam tylko leżeć, pachnieć i studiować dłuuuugą listę pt. "czego mi nie wolno"! Ale "perswazjom i godnościom osobistom" przekonałam go, że niestety trwa w "mylnym błędzie", a moje dalsze i bezproduktywne siedzenie w domu zaowocuje li tylko gustownym kaftanem bezpieczeństwa, a na co komu takie kwiatki?chochlik70 pisze: Uśmiałam się z określenia karne L4 ciekawe co się pod im kryje

Miejsce faktycznie urokliwe chociaż na pierwszym planie królują Sanepid i Policja, to jednak jezioro ( jedno z sześciu w miasteczku) kawałkami widać, a zaraz zanim las:-)chochlik70 pisze: A swoją drogą w cudnym miejscu musisz mieszkać i Twój nick przywodzi mi na myśl rosyjskie imię.
Książkę "popełniłam tylko jedną, a i to tylko dlatego, że założyłam się ze znajomymi, że napiszę "powieść obyczajową w temacie dowolnym" w czasie nie dłuższym niż 3 miesiące. Tak w ogóle, to lubię pisać i nawet mam własnego bloga, a co! A kto bogatemu zabroni?!Culagula pisze: Boże, Tamira, Ty chyba książki piszesz, albo nie, raczej poezję bo takie opisy, że szok![]()
Uważam! "jej Bohu" uważammalinka 61 pisze: tętniak to poważna sprawa , musisz bardzo uważać

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] i 2 gości