Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
tamira
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: tamira »

No, to pochwalę się, że namówiłam męża na wypad do kina:-) Nawet specjalnie nie wierzgał... :D
Zaraz ruszamy, "Bogowie" czekają!
Miłego popołudnia.. :)
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Tak jak myślałam nie da rady edytowac :angrywife :angrywife :angrywife
Halinko wybacz ale jak przeczytałam o Felku to sie uplułam :D :D :D i do teraz jak sobie przypomnę to kwicze no przezabawna jest Natalia,rozumiem,że to problem ale z drugiej strony nikogo nie obraziła,a pani zamiast jej wytłumaczyć to robi aferę,zero poczucia humoru.
Jakaś sztywniara ;-)
To Halinko jeszcze nie problemy,u mnie też po wywiadówce starszego ancymonka w domu grzmiało.
Był małżonek i na kursie dostaje sms grzmi oooo myślę sobie niewesoło i co się okazuje.
Na pierwszej wywiadówce młody miał parę godzin opuszczonych mąż usprawiedliwił ;-) bo to jakoś było w granicach normy no i synuś się rozhuśtał tu godzinka tam dwie i się nazbierało ,żeby to jeszcze z czegoś konkretnego ale z religi,w-f,wos,no porażka
Była taka afera że szok mąż robił wykład przeszło godzinę,mała podobno z kanapy wołała lej tyłek tata lej :D :D
No i zobaczymy
Oczywiście problem dotyczy większości klasy bo są osoby co mają przeszło 100 godzin opuszczone.
Mało tego młodego kolega nagrał nauczycielke jest afera ona chce oddać sprawę na policje on twierdzi,że może bo on miał prawo bo ona jest pracownikiem publicznym itp itd oszaleć można
Pytasz jak na kursie nudno jak diabli,sami faceci ale jacyś mrukowaci w poniedziałek zaczynam taki co myślę,że mnie zainteresuje fakturowania i programu synfonia oooo
Pytałyscie o prezent dla Julii,chce piłke taką no kurcze o AIR HOGS wyguglajce sobie
Aga problemy z myciem,skąd ja to znam i większośc mam musi gonic taki wiek,trzeba pilnowac
Szkoda andrzejek,no ale praca ważniejsza no i fajnie ,że kasę odzyskacie.
Ten cały prezes to ehhh szkoda słów,mógł normalnie powiedzieć a nie obiecanki cacanki.
Ja kapusty nie kiszę kupuje takie 5 kg wiadro kiszonej u nas na targu za 6zł,pyszna jest.
A ja zaczynam narzekac na Tmobile tak mnie wkurzają,że chyba też zmienimy sieć tylko u nas będzie kłopot z zasięgiem
Jakbym coś pominęła to dopytywać
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
inek
Extra Kobietka

Post autor: inek »

Tamira, super! Film świetny także naprawdę warto iść :)

My też dzisiaj jednak zamiast imprezy kino.
Na spokojnie, bo ja jakoś nie najlepiej się czuję...
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hej :)
No proszę jaki ruch tu się zrobił :)
Ja tak na krótko, mecz.... porażka....
W ogóle zaczęło się od tego, że oprócz mnie jechał jeszcze bus zamówiony z gminy no i miał być o 7.45 a tu już 7.51 i go nie ma.A o 8.24 pierwszy mecz a 24km do przejechania. Trener dzwonił do faceta, ten nie odbierał, nerwówka już... wtedy jeszcze jedna mama jechała to podwiozłam ją do domu żeby ona wzięła auto i jechała. Jak byliśmy pod jej domem to zadzwonił trener że bus już jedzie więc odwiozłam ją do trenera i my już jechaliśmy na halę. Pędziłam ok setką tam gdzie mogłam i kazałam im się modlić żeby szlaban był otwarty bo musieliśmy przejechać przez tory. Na szczęście był i oni już w aucie zaczęli przebierać buty, na szczęście stroje mieli już na sobie więc szybko zdjęli kurtki, bluzy i spodnie i w tym momencie już skonczył się poprzedni mecz. Ci z busa też dojechali więc dosłownie na ostatnią minutę zdążyliśmy.
Pierwszy mecz był z teoretycznie najsłabszą drużyną ale nasi zawsze pierwszy mecz grają słabo i przegrali 1:0. powinien być remis bo piłka ledwo przekroczyła linię bramki i bramkarz ją z niej wycągnął. Ludzie na trybunach klaskali że gol a sędzie stał na środku sali i go nie widział. No ja się dziwię że trener nie walczył o to aby go uznać bo przecież ludzie na trybunach też widzieli.
Potem z Elblągiem zremisowali i dwa kolejne przegrali więc mieli ostatnie miejsce w grupie.
Jutro grają z tymi drużynami, którzy w grupach A, C i D też zajęli 5 miejsce więc ostatecznie mogą mieć od 17 do 20.
Ale tak słabo grali jak jeszcze nigdy. W swojej lidze nie przegrali ani jednego meczu a tutaj? Porażka,nosy spuszczone. No ale jak koleżanka mówiła, obrośli w piórka tamtymi wygranymi i teraz był zimny prysznic.
Przynajmniej będą wiedzieli że jeszcze muszą dużo trenować.

Halinko, ta Twoja Natalka to normalnie do kabaretu się nadaje ]:-) ]:-) ]:-) No ja z tym Felkiem też padłam :) Nie rozumiem nauczycielki bo ja na jej miejscu bym usiadła przy biurku ze śmiechu...
Ale mi szkoda tych Andrzejek, między meczami puszczali muzykę to aż mi się tańczyć chciało...

Kasiu, no z tego młodego to ziółko.... no ale jak większość klasy uciekała to co,miał sam zostać?
nie,nie....to oczywiście żart bo kurcze teraz zaraz matura a tu oni tak bimbają.... niedobrze...
To mówisz na kursie zaczną się ciekawe rzeczy.... to już nie popiszemy sms :cry:
Co to za mania zmieniania operatora? Halinka, potem ja i Ty też? My narzekamy na Play,Ty naT-mobile to gdzie idziemy? Do Orange?

A.... witam nowe dziewczyki :kwiatek
Tamira, widzę że z Pomorza jesteś... a skąd, jeśli można wiedzieć? Jak nie chcesz publicznie to na pw napisz bo ja też z Pomorza,okolice Lęborka
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Przyszłam z kościoła , zmarzłam jak diabli , :( u nas jest -2,5 st .no normalnie zima, :o tylko bez śniegu ;-) teraz piję herbatkę z cytrynką , chyba zaraz coś trzeba będzie na te ostatki wypić i się rozgrzać ale %%%%% :D :D No z Natalki też się pod nosem uśmiałam ale uwagę trzeba jej było zwrócić ,bo ta pani,to taka bardzo poważna , taka zasadnicza ;-) boję się co z niej wyrośnie ,bo to rozrabiara , nie wiem w kogo to się wdało ;-) może nie dostać świadectwa z czerwonym paskiem przez samo zachowanie :(

Kasiu , No Julcia zamiast brat bronic to ona jeszcze nawoływała tatę do bicia , :D ale ty się nie przejmuj zawsze tak było że niekiedy młodzież gdzieś się zawieruszy , wagary były od dawien dawna , przecież on nie może się wyłamywać z całej grupy , przymruż oko , on i tak ci się dobrze uczy , gorzej jakby nauka szła źle , a za co ta nauczycielka chce tego ucznia podać do sądu , teraz można nagrywać w szkole , co innego jakby wkradł się jej do domu :( rozruszaj tych twoich kursantów , to jacyś młodzi czy starsi ??? Ta piłkę to nasza Natalka tez wczoraj pokazywała dziadkowi , ale to drogie a uciechy będzie tylko na chwilkę , później się to opatrzy tak jak te pluszaki
kudłate :)

Agnieszko , no nie zawsze można wygrywać , raz na wozie raz pod wozem , pociesz Marcelka , jutro będzie lepiej :) wiem że to żal , bo zawsze wracali z wygraną ale musza tez i przełknąć porażkę. Ale ty pirat jesteś , dobrze że szczęśliwie zajechaliście i zdążyliście a co było powodem spóźnienia tego busa??? jakaś nieodpowiedzialność tego kierowcy , bo co by było jakbyście nie zdążyli :o

Witam nowe koleżanki :D , napiszcie czym się zajmujecie , :) jakie macie zainteresowania ???
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Dopóki to białe paskudztwo nie pada z nieba nie jest źle.
A fececi tacy różni tylko jacyś niemrawi nic tylko palą na przerwach i o autach gadają :P
Ta nauczycielka Natki to pewnie pedagog z latami doświadczen,widzę jak to wygląda u Juli,są dwie klasy pierwsze naszą klasę ma młody nauczyciel idzie w/g programu jak powinno być a tą drugą kl 1 ma babka co uczy jakieś 2 lat i za nic nie może się dostosowac do nowego programu,stale mają za mało,stale im coś dodrukowuje każe dokupywac ćwiczenia itp
A Halinko pytałaś o cały etat nie ma opcji,młoda tu nic do rzeczy nie ma ,bo ona tak studiowała do tej pory.
Nie wiem jak z tym nagrywaniem,ale ona ma męża prawnika więc pewnie wiedzą co i jak no i status szkoły zarania nagrywania itp
Że wagary były to ja wiem bo też chodziłam i dlatego na 1 zebraniu mąż usprawiedliwił bez robienia draki no ale poczuł wiatr w żagle i sobie pozwala na coraz więcej ;-)
Nie wiem czy oni idą wszyscy wątpię,bo klasa mało zgrana,on ma ogólnie 4parę opuszczonych z czego połowa usprawiedliwiona
No a mała to takie wydanie waszej Natalki.
Chyba nie popiszemy sms,ale się zobaczy jak to będzie
No cóż chłopacy muszą się nauczyć przegrywać bo tak by za mocno cwaniakowali a tak niech wiedzą,że sport i osiągnięcia to pot łzy i krew ;-)
A Halinko nie wiesz złożyłam podanie do fabryki papieru toaletowego no zakładu :D
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Dobry wieczór się Paniami..:-)
Właśnie wróciliśmy z kina i teraz przegryzam wrażenia! Dawno nie widziałam tak dobrego polskiego filmu.Najkrócej rzecz ujmując - słów mało, treści wiele, a Tomasz Kot po prostu rewelacyjny!
Z ogromną przyjemnością czytam Wasze opowiastki o szkolnych perypetiach dzieci, bo te tematy już dawno za mną, ale miło poczytać i powspominać, jak to własne pociechy atrakcji dostarczały. A Natalka rozbawiła mnie do łez. Ma dziewczyna fantazję i widać, że w żadnej kaszy zjeść się nie da.. ]:-)
malinka 61 pisze: Witam nowe koleżanki :D , napiszcie czym się zajmujecie , :) jakie macie zainteresowania ???
W telegraficznym skrócie: pracuję w instytucji pomocowej i właśnie łapię lekkiego stresa, bo po ponad trzymiesięcznej nieobecności (karne L4, niestety) wracam w poniedziałek do pracy. Pod koniec roku jak zwykle jest roboty wyżej kokard, ale trochę się już stęskniłam za swoimi "dyżurnymi petentami" i ich czułymi wyzwiskami typu - "ty biurwo refernecyjna" :)
Natomiast o zainteresowaniach, to ja bym mogła długo i monotonnie, ale to przy najbliższej okazji, bo teraz czekają na mnie kolejne gwiazdki do wycięcia, sopelki do sklejenia i kolejny "paszkwil" do napisania.
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Tamira byłaś na "Bogowie"kurcze szkoda że ja nie mam jak iść słyszałam że rewelka i wszyscy chwalą Kota a on niby tak inny niż Religa
Tzn ,że masz już dorosłe dzieci???
Uśmiałam się z określenia karne L4 ciekawe co się pod im kryje
A wiesz,że nasza Aga też z Pomorza ciekawe czyt Twoje rejony
No kurcze wyszło że jestem ciekawska
A Natalka oprócz niewątpliwego poczucia humoru musi byc też pierusko inteligentna
Aga no i nie skomentowałam waszej rocznicy oj będzie się działo licze,że w noc pośłubną zafundujecie sobie taką małą Zosię ;-) :P
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Dzień dobry niedzielnie:-)
Za oknem ściana lasu pobielona szronem, sosny stoją ustrojone niczym szpaler Kopciuszków czekających na Księcia, a słonko świeci całym niebem chociaż na "frykadelku" -8:-)
chochlik70 pisze:Tamira byłaś na "Bogowie"kurcze szkoda że ja nie mam jak iść słyszałam że rewelka i wszyscy chwalą Kota a on niby tak inny niż Religa
Widać, że T-Kot przygotował się do tej roli solennie, postawa, sposób chodzenia i mówienia, mimika itp. świetnie oddają sylwetkę prof. Religi, którego kiedyś, kiedyś miałam okazję poznać osobiście. Film polecam, jak najbardziej!
chochlik70 pisze: Tzn ,że masz już dorosłe dzieci???
Nawet bardzo dorosłe!:-) Córka radośnie dobija 30-tki, a pasierbica właśnie przekroczyła magiczną granicę 20-tki.. :D
chochlik70 pisze: Uśmiałam się z określenia karne L4 ciekawe co się pod im kryje
Karne L4, to czysta złośliwość mojego ulubionego (średnio wrednego) doktora od czerepów, który uważa, że z tętniakiem w głowie powinnam tylko leżeć, pachnieć i studiować dłuuuugą listę pt. "czego mi nie wolno"! Ale "perswazjom i godnościom osobistom" przekonałam go, że niestety trwa w "mylnym błędzie", a moje dalsze i bezproduktywne siedzenie w domu zaowocuje li tylko gustownym kaftanem bezpieczeństwa, a na co komu takie kwiatki? :P

Ooo...widzę, że Misiek śniadanko naszykował, to lecę konsumować:-)
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka i ja witam niedzielnie :papa: :papa:
Choc niestety nie mogę się pochwalić takim pięknym opisem jak Tamira.
A swoją drogą w cudnym miejscu musisz mieszkać i Twój nick przywodzi mi na myśl rosyjskie imię.
Oglądałam wywiad z córką Religi i ona mówi to samo co ty piszesz,część zdjęć była kręcona w ich domu i ona zerkając za firanki miała wrażenie,że ojciec wrócił do domu,to chyba najlepsze recenzja
No dzieci,że tak powiem masz wyrośnięte,szkolne kłopoty za Tobą ale są pewnie inne.
No masz rację,że idziesz do pracy,tętniak poważna rzecz ale takie siedzenie w domu sprowadza tylko czarne myśli i depresję.
Jak się czujesz ok to korzystaj ile możesz :)
Halinko co u brata?????
Ważne,że opieka fajna a warunki,to tylko ściany ;-)
Ale się na Agę wkurzyłam,ona się musi odchudzą bo to bo tamto bo siamto :angrywife :angrywife :angrywife
Wczorajmi przysłała foto w sukience i co i laska jest.
Oczywiście foto bez tej ochydnej narzutki co jej dodaje 10 lat i 10 kg :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife
Może wstawi i same rozsądzicie bo jak wyjdzie na jej to idę do okulisty po nowe bryle ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
My z Tamirą to takie bliskie sąsiadki jesteśmy :)
Boże, Tamira, Ty chyba książki piszesz, albo nie, raczej poezję bo takie opisy, że szok :)
No i wiadomo, że Kaszuby to najpiekniejszy rejon w Polsce i stąd takie widoki za oknem :) A wokół Twojego miasta to tyle jezior.. jechałam tamtędy ostatnio z młodym na turniej do Kiełpina i Goręczyna to tylko widoki podziwialiśmy :)
Ja mam widok na jezioro i las za nim :)
Mówisz tętniak? Aż się przeraziłam no ale masz rację, lepiej pracować i o nim nie myśleć.

Kasia, faktycznie idź do okulisty po nowe bryle to lepiej zobaczysz jaka ze mnie "laska"
I płakać mi się chce że o mojej ulubionej narzutce mówisz "ohydna" :cry:
O małej Zosi w nocy "poślubnej" to weź mi nie kracz bo teraz już nie chcę drugiego dziecka. Mam jedno odchowane, samodzielne (no w granicy wieku) i tak mi dobrze. A do Zosi idę raz na jakiś czas i mi starczy.

Halinko, pytasz co było przyczyną opóźnienia busa... otóż pani sekretarz z gminy nie powiadomiła kierowcy że ma taki kurs :angrywife
A dziś już grali rewelacyjnie i wygrywali 1:0, 3:0 i 4:0 no i zajęli 17 miejsce. A z dyplomu wyczytałam że to był Ogólnopolski Turniej. Dziś od razu uśmiechnięte buzie, inne humory :)
Mówisz u Ciebie -2,5 stopnia.... u mnie dziś rano było -8!!!! i biało od szronu.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

No to mnie teraz zabije
Ale same rozsądzcie ,gdzie ona gruba
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No masz rację że zabiję :bicz :bicz :bicz
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

:serca :serca :serca :serca :serca :serca :serca :serca :serca :serca :serca :szukaj:
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Jaaa cieee! Zgrabniocha, że proszę kucać!!! ]:-)
zamień się ze mną, plissss....
oddam swoją nadwagę i jeszcze dopłacę!
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Jeden zero dla mnie ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ta, jak brzuch wciągnęłam i pół bokiem się ustawiłam to jakoś to wygląda....
Ta, Kasiu, ja też Cię kocham :angrywife
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Mi wciąganie brzucha i ustawianie się bokiem nie pomoże więc nie pitol :)
prosze Cie
a posunęłam się dalej zaprosiłam sąsiadki z forum kawowego o obejrzenie i wypowiedzenie się
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Wreszcie i ja się witam :D , już jestem po obiadku , wcześniej byłam spełnić obywatelski obowiązek i oddałam głos na burmistrza i z niecierpliwością czekam na wieczorne wyniki , za oknem mamy mróz , u nas w tej chwili jest -2,5 st :(

Widzę że Tamira nas tak poetycko przywitała , :) tak zagadkowo opisałaś co porabiasz , ale bije od ciebie taka radość , pomimo choroby , niekiedy pozytywne nastawienie do życia daje pokonać wszelkie choroby , tętniak to poważna sprawa , musisz bardzo uważać , dobrze że wracasz do pracy bo człowiek nie myśli co go gryzie , gnębi , bo na to czasu nie ma .Ja też perypetie związane ze szkołą moich dzieci mam już dawno , dawno poza sobą ale teraz na linii mam wnuczęta, bo Natalka to moja wnusia która ma 11 lat i taka jest rozrabiara , chociaż z nauką nie ma problemów , teraz miała świadectwo z czerwonym paskiem ale zachowanie to tragedia , tak jest rozpieszczona przez dziadka :(

Kasiu , tyle już w szkole maja podręczników , różnych ćwiczeń a jeszcze robią różne ksera , to dodatkowe koszty , znam to jak nasza Natalka zaczynała , wiecznie pani dawała dodatkowe zadania , załamać się można , faktycznie że twoja Julcia to i podobieństwem i zachowaniem jest podobna do naszej szalonej dziewczyny ale chyba ciut jest grzeczniejsza , bo tutaj ręce mi opadają , :( A u was jest fabryka papieru toaletowego ???? nawet nie wiedziałam , tylko nam napisz kiedy już rozsiądziesz się na nowym stanowisku , super by to było bo to chyba by było na pełny etat :) A u brata to dzisiaj dzwoniłam , jutro będzie miał ściągane szwy ale tylko co drugi , już dostaje jedzenie , i pomalutku już drepta , tak myśli że do końca tego tygodnia wyjdzie ,

Agnieszko dawaj zdjęcie do porównania co ta Kasia tutaj pisze , my zaraz ciebie ocenimy , gratuluję całej drużynie , wygranego dzisiaj meczu , oby tak dalej było , bardzo dzielni chłopcy :D U was mróz wielki , a u nas miało być 0 a jest cały czas -2 a rano to nie wiem bo nie zerknęłam na termometr :(

Zabieram się za picie kawusi bo już mi mąż przed nosem postawił :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Już widziałam i napisałam tam, że nie żyjesz :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife
Jesteś już martwa!!!!!
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Ojej , zanim ja postukałam w klawiaturę to tutaj tyle postów jak nigdy poleciało , już ciebie widzę Agnieszko , :D super wyglądasz , oj lac ciebie za to że tak narzekasz , super figurka , zamiast bić Kasię to jej należy się dać wielki całus , :D

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Witam popołudniowo...
Misiek ludzki człowiek wziął był wyprowadził mnie na spacer i przeczołgał dookoła Jeziora Klasztornego ( na szczęście Małego), a wracając przelecieliśmy tranzytem przez Komisje Wyborczą i czuję się spełniona. Obowiązkiem obywatelskim :)
chochlik70 pisze: A swoją drogą w cudnym miejscu musisz mieszkać i Twój nick przywodzi mi na myśl rosyjskie imię.
Miejsce faktycznie urokliwe chociaż na pierwszym planie królują Sanepid i Policja, to jednak jezioro ( jedno z sześciu w miasteczku) kawałkami widać, a zaraz zanim las:-)
Tamira, to nic innego, jak kompilacja moich trzech imion (Małgorzaty Ireny Teresy) :)
Culagula pisze: Boże, Tamira, Ty chyba książki piszesz, albo nie, raczej poezję bo takie opisy, że szok :)
Książkę "popełniłam tylko jedną, a i to tylko dlatego, że założyłam się ze znajomymi, że napiszę "powieść obyczajową w temacie dowolnym" w czasie nie dłuższym niż 3 miesiące. Tak w ogóle, to lubię pisać i nawet mam własnego bloga, a co! A kto bogatemu zabroni?! ;-)
malinka 61 pisze: tętniak to poważna sprawa , musisz bardzo uważać
Uważam! "jej Bohu" uważam :) a jak zapomnę, to Misiek zaraz moje niedopatrzenie nadrabia:-)
A tak przy okazji, to wiele zdrowia dla brata i szybkiego powrotu w domowe pielesze!
I uściski dla Natalki! Zuch dziewczyna! :kwiatek
Gulusiu! W tej sukience wyglądasz culudnie :roll:

Pół Księżyca przysiadło na kościelnej wieży i mruga do mnie zalotnie, ani chybi pora do "gwiazdeczek" wracać:-)
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Tamira piękna kombinacja imion.
Można linka do bloga????świetnie piszesz.
Tylko nie wiem czy zdążę poczytać bo mi tu śmięrcią grożą ;-)
U mnie nie było wyborów tzn drugiej tury.
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Porozmawiałam sobie z Anią przez skype , tak pięknie maluje , zobaczę się z nią dopiero w pierwszy dzień świąt , narysowała trzy serduszka , po boku dziadek i babcia a ona w środku i mi ten obrazek przywiezie . :D nauczyła się języka migowego , :) i nas uczyła :)

Kasiu a co u was było tylko jedne wybory i tak zgodnie wygrał bez konkurenta ??? czyli kto to u was ma rządzić ??? Kupił mój mąż pięknego granata i się z nim borykałam , dłubałam do ostatniego ziarenka a później popiłam mleczkiem , to moja kolacja . :)

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Skeyp to niezły wynalazek.
Zdolniacha z tej Ani.
U nas też Julia uczy się migowego.
W mojej gminie burmistrza wybrano w pierwszej turze
Obrazek