Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: chochlik70 »

hejka
u mnie szaro buro na dworze
Zokazji dnia babci wszystkiego naj forumowym babciom.
Ja dziś od rana zaliczyłam jeden cmentarz ,jutro drugi.
Kupiłam młodemu krawat na studniówkę czerwony ;-) i pewnie to będzie wszystko no chyba,że coś mu znów zabraknie.
Takiej narobiłyscie mi ochoty na racuchy,że dziś u mnie też są na obiad na kefirku z jabłkami mniam i zupa z brukselki.
Halinko ja wszystko z szaf wyrzuciłam i kupiłam nowe kasze cukry itp i te nowe sprawdzone pochowałam do puszek
Nie wiem wkurza mnie to dziadostwo .
A domowych sposobów na nie nie ma przynajmiej w necie.
No jakieś tam sa ale raczej takie co mam przy okazji.
Halinko a niech sobie ten Vip będzie zamknięty już o nim zapomniałam ale dziś sprawdziłam nadal nie mam dostęþu
Pewnie dziś świętujesz na całego
Tamirko padłam z gosposi księdza,bardzo jestem ciekawa czy ksiądz się pojawi
Rok temu tata mój miał dofinansowywany aparat słuchowy.
Zana ja też mam w planie zrobienie gołąbków ale tych dla leniwych czyli kapusta do mielonego ;-)
Dobrze że Twój S widzi pomoc mamusi ;-)
A ja od razu pytałam czy robiłaś test?????
Super,że wyniki dobre zawsze to ulga
Agnieszko o schodach już ci pisałam
Ciekawe kiedy nie będziesz mogła patrzeć na grepfruty.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Kasiu robiłam test, a nawet dwa i wyszły negatywne czyli raczej problem tkwi w czymś innym... Co do gołąbków to mój mąż tradycjonalista i muszą być normalne :) Współczuję tego dziadostwa w domu, dobrze, że u mnie nie ma tego...
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Ja już jestem po obiedzie , a miałam ........ taki farsz jak do gołąbków tylko bez kapusty , wczoraj specjalnie kupiłam mięsko i w sklepie mi zaraz pani zmieliła a dzisiaj zrobiłam resztę :D , zawsze mam problem z parzeniem kapusty ,więc o taka opcja jest dobra ,zwłaszcza że mój to kiedyś zaakceptował i tak zostało ,co dla mnie jest bardzo dobre , :D

Małgosiu wielkie dzięki przed chwilką przesyłka dotarła :D :kiss2 również podziękowania dla twojego Miśka, bo to on wysyłał :D :kiss2 Zaraz zabrałam się za czytanie i już 1/4 jednej książki przeczytana (Adela ), obiad przez to był ciut opóźniony ale nie spalony :)

Agatko , na drożdżówkę zapraszam , własnie leży sobie kawałek na talerzyku do kawki :) na prolaktynie sie nie znam ale martwi mnie to że nie masz tak długo okresu , a może to ukryte małe bobo????robiłaś test ??

Kasiu ja dzisiaj już monitowałam tam na VIP że nie masz dostępu pomimo że spełniłaś warunki , może ktoś łaskawie przeczyta i odblokuje , bo Hada u nas się coś nie pokazuje , przepadła gdzieś , dziękuje za życzenia , moje wnuki są na wyjeździe a maluch to dopiero z przedszkola przyjdzie , więc jeszcze się pokaże ,jakoś do tego święta wagi nie przywiązuję ale jakby coś to zawsze coś słodkiego się znajdzie :D a kiedy to Marcinek ma tą studniówkę ??? no czerwony krawat to tak jak dziewczęta maja czerwone podwiązki na szczęście :) Na mole kiedyś tez wyczytałam żeby poukładać liście laurowe , ja mam zawsze ich kilka listków wyłożone na wszelki wypadek ale czy to daje coś to nie wiem , ;-)

Mały tygrysku , a może zamiast tylko czytania, coś do nas też i napiszesz ?/ :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Halinko robiłam wcześniej test, a nawet dwa i wyszły negatywne także nie wiem... Prolaktyna odpowiada, za regularność okresu ale skoro ona jest raczej w normie to nie wiem dlaczego go nie mam :( jeszcze troszkę i się wszystko okażę ale się boję aż... Oj kusisz tą drożdżówką :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Malinka 61 będzie mi bardzo miło do Was dołączyć :) :kwiatek
Zawsze to czas szybciej minie. Ja mam już tylko niestety jedną Babcię,z prezentem byłam w niedzielę, bo teraz kilkudniowy maraton w pracy.
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Good evening Ladies:-)
Słusznie nie lubię środy, dokopała mi framuga do żywego z panem Kier pospołu.. :>
Księdza ani widu, ani słychu, ale za to pojawił się nasz Temuj, który szacunek chciał oddać Onej, a przy okazji swojskiej kiełbaski z własnego świniuka na skosztowanie przyniósł i tym sposobem cała firma miała pyszne drugie śniadanko.. :)
Halinko! wielkie dzięki za amoniakowe oświecenie! na pewno skorzystam, muszę tylko małża ukochanego pogonić żeby na ten amoniak zapolował.. ;-) Miłego czytania, następne książki czekają w kolejce do wysyłki:-) podziękowania przekazane, Misiek poleca się na przyszłość:-)
Gusiu! skoro prolaktyna w normie, a test negatywny to sugerowałabym sprawdzenie tarczycy, która jak powszechnie wiadomo jest hormonalnie główną księgową naszego organizmu. I nie martw się na zapas!! Będzie dobrze!! :)
Kasiu! na molach nie znam się wcale, ale jakby co to Misiek z wiatrówką jest do dyspozycji.. ;-) Kiedyś kupiłam mąkę z takim latającym dodatkiem i pół dnia walczyłam z tałatajstwem, bo mi po całej kuchni fruwało..brrrr oraz fuj!
Gulusiu! a czy myślałaś żeby dla urozmaicenia diety oprócz grejpfrutów wprowadzić ananasa i kaki?
Witaj Tygrysku Mały i baw się tutaj dobrze.. :)
Narobiłyście mi apetytu na gołąbki i chyba zrobię w sobotę, bo na jutro już karkówka w piekarniku pachnie czosnkiem niedźwiedzim.. ]:-)
Racuchy też bym zjadła, o ile ktoś by mi zrobił, że o drożdżowej chałce nie wspomnę.. ;-)
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Tygrysk witaj
Tamirko ale Temuj honorowy facet widzisz,a wyżerki zazdroszczę,normalnie mi ślinka pociekła.
Racuchy robi się raz dwa w mojej wersji,bierzesz kefirek,dwa jaja,cukier wniliniowy,szczyptę soli i mąki żeby takie gęste było jak budyń.
A dodajesz 2 łyżeczki sody,kefir taki 400ml.
Jabłka pokroiłam w kostkę,małe całe duże na pół posypałam cynamonem,bo lubimy.
Ciasto chochelką na rozgrzaną patelnię,na to jabłka i gotowe.
W sezonie są z truskawkami,jagodami itp
Aga a Ty co grepfruty sadzisz????,że Cię nie ma
Obrazek

Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Tamira, chochlik witam Was :) ależ dziś nudny dzień, pogoda nie dopisuje ostatnimi czasy, aż musiałam wypić kawę - jak nigdy :) Za niecałe pół godzinki kończę pracę na dziś i udaję się w stronę utęsknionego domku :) niedługo jednak w nim pobędę, bo jutro znów 12 h... ale damy radę. Tak w ogóle to jestem Monika, bo widzę, że tu częściej używa się imion niż nicków :) dobrej nocy.
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Tamirko tarczycę mam samo na pograniczu... także może i przez to. Nie wiem sama, nie będe o tym myśleć. Wszystkiego dowiem się w swoim czasie ;)

Moniko witaj w naszym gronie i czuj się jak u siebie :)

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Dzień babci minął , czas iść spać , Ania przysłała nam przez telefon laurkę na dzień babci i dziadka , uśmiałam się bo dziadek był narysowany z wąsami i łysawy na środku , no i babcinka ciut taka chuda ,(dziadek nie nosi wąsów i włosy ma a ja jestem ciut grubsza) umieściła nas w wielkim czerwonym serduszku , :D Natalka również zadzwoniła i może przyjedzie ale jak mama wyzdrowieje , bo chrypi okropnie , a jutro będzie Adaś i Kacperek , testuję te koktajle i dzisiaj był z awokado , selera naciowego , natki pietruszki , kiwi i miodu ,woda mineralna , też dobry , jutro powtórka , :D

Małgosiu no ze strzelbą na te motylki ??? :D ojej kiełbaska swojska , to niebo w gębie , to coś bardzo dobrego , :D ja racuszki robię drożdżowe ale takie jak Kasia,to muszę kiedyś zrobić ,bo też smakowicie wyglądają :)

Moniczko , 12 godzin w pracy to długo :( więc zaglądaj i pisz z nami ,czas ci szybko minie :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

hej hej hej!!!!
Melduję, że żyję i czytam :D Padam na twarz, więc zmykam spać. Jutro się odezwę, dobranoooooc!!!!
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

hej.....
Nie uwierzycie..... ale wczoraj ta koleżanka z biblioteki zaproponowała mi książkę "Kwiaty na poddaszu", na fb też dziewczyny chwaliły a ja.... właśnie skończyłam czytać!!!!! Jest 23.40, już czytałam przy latarce, na oczy ledwo widziałam ale nie poszłabym spać gdybym jej nie skończyła. 378 stron dziś pochłonęłam. Do tego oczywiście inne domowe sprawy, lekcje itd.
Głowa mnie boli, oczy i dlatego jutro Was poczytam bo dziś nie dam rady.
Chociaż nie wiem czy zasnę po takiej lekturze......
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Dobrze, że już czwartek, bo choć zapowiada się pracowicie nad wyraz, to jednakowoż szybki koniec tygodnia zwiastuje:-)
Po raz kolejny rozpoczynam dzień z cichą nadzieją, że przyniesie całkowitą realizację planów i nic głupiego po drodze się nie wydarzy.. :) Na wszelki wypadek zabieram ze sobą wiaderko optymizmu i dodatkowy cetnar tolerancji z etykietką "wyłącznie dla pana Kier".. :)

Tylko pesymiści kują żelazo póki gorące. Optymiści wierzą, że nie wystygnie.
(Peter Hamm)

Urokliwie sympatycznego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Cześć Kobietki, melduję, ze już od godzinki jestem w pracy. Malinko już się przyzwyczaiłam do takich zmian, jest mi tak wygodnie, gdyż z reguły następny dzień mam cały wolny, tylko teraz wypadł mi taki mały maratonik bo zmienniczka udała się na l4, a mnie dodatkowe pieniążki zawsze się przydadzą :). Pracuję w handlu także jest kontakt z ludźmi co bardzo lubię ;)

Czasem w ramach oderwania się od komputera funduję sobie w pracy "dzień czytelniczy", ale książki "kwiaty na poddaszu" jeszcze nie czytałam.. Aczkolowiek zostałam zainspirowana postem Culaguli do jej wypożyczenia, a jaki to gatunek?

Avis witam Cię również i mam nadzieję zagościć tu na dłużej :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hej,
No dziś Was poczytałam bo wczoraj nie dałam rady. tak mnie oczy bolały że już nie chciałam patrzeć na monitor.
Moniko, i ja Cię witam, bo widzę że już wszystkie Cię przywitały tylko ja jeszcze nie. Ano masz rację, my się tu nazywamy nie nickami tylko imionami, no z pewnymi wyjątkami jak Tamirka i Avis. Ja jestem Agnieszka :)
Jezu, 12 godzin w pracy? Ale dobrze że potem masz nastepny dzień wolny. Ja kiedyś pracowałam po 11h i to dzień w dzień.... w dodatku na dwie zmiany.
Pytałaś o książkę.... jest to gatunek thriller, o matce, która wraz z babcią zamknęła swoje dzieci (a miała ich 4) w pokoju na poddaszu i więziła je tam przez ponad 3 lata. Straszna ksiązka ale się czyta żeby wiedzieć czy wydostaną się stamtąd. Do tej pory jestem wstrząśnieta...

Tamirko, tam racuchy, tam drożdżówki, tam gołąbki..... nie masz wyjścia, musisz zrobić objazd do dziewczynek na te dobroci :)
Kiełbaski swojskie my też często mamy, potem teściowa mrozi bo wiadomo że od razu się nie zje bo dużo tego wychodzi.Ale my jesteśmy już przejedzeni i nawet już teraz nikt nie ma na nie ochoty.
Mówisz do diety wprowadzić ananasy? No ja je uwielbiam ale ja nawet nie wiem jakie są teraz ich ceny bo to mąż mnie zaopatruje. Musiałabym mu powiedzieć żeby choć raz kupił. I co mówisz jeszcze? kaki? a cóż to takiego?

Halinko, czyli dziś masz gości :) jak tonie przywiązujesz wagi do tego święta? Przecież babcia jest dla dziecka najważniejsza zaraz po mamie a czasem i ważniejsza i to takie święto dla dzieci jak i Dzień Matki :) Ja uważam że babcie muszą mieć swoje święto :) No wiadomo, że babcia jest ważna cały rok bez względu na nic ale w tym jednym dniu może być taka wyjątkowa,bo to jej święto. To samo się oczywiście dotyczy dziadka :)
A co do mojej diety to wydaje mi się że pisałam ale może w takim natłoku słów w moich długich postach po prostu nie zauważyłaś :) W niedzielę będą już 2 tygodnie

Avis, no z tą prolaktyną to coś słyszałam ale nic nie wiem ale Kasiu czy czasem Marzenka tego nie miała?
Kurcze, no musisz się wybrać do gina i niech już coś radzi na to.

Kasia, a jaką koszulę kupiłaś Marcinowi? Bo pytałaś czy wypada na studniówkę niebieską i kupiłaś taką?
Podobają mi się czerwone krawaty, tak ożywiają te sztywniackie garnitury.
Nie,nie sadzę grejfrutów ]:-) ]:-) ]:-) chociaż by się przydało. Jeszcze się ich o dziwo nie przejadłam choć też się tego obawiałam.

Martusiu, czekamy na wieści co u Ciebie :)
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Witam Agnieszko, miło mi Cię poznać. :kwiatek
Książka faktycznie musi być bardzo ciekawa, przy okazji na pewno wypożyczę, jeśli tylko moja biblioteka jest w nią zaopatrzona ;)
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Witajcie kobietki :)

Ja dziś ogarnęłam dom i nic więcej nie robię bo tak mnie jajnik boli, że masakra :(

Halinko widzisz jakie kochane są dzieci :) A dzieci rysują tak jak nas widzą :D A Ty masz urządzenie do koktajli?

O Marta się pojawiła :) a co Ty taka zabiegana?

Tamirko normalnie tak uwielbiam czytać te Twoje posty :) Jesteś taką pozytywną energią :D

Moniko jak będzie Ci lepiej to ja jestem Agata :) Jak Ci wygodniej tak do mnie mów :) Jeszcze padają tu na mnie takie określenia jak Guśka czy Zanna także możesz wybierać :)

Aga ja nie czytałam tej książki ale przy najbliższej okazji poszukam jej :) To nieźle Cię wciągnęła :D Co do gina to się wybiorę tylko musimy coś najpierw sprzedać, a to dopiero pod koniec miesiąca albo nawet w przyszłym. Bo ja chodzę prywatnie do gina i to będzie koszt kolo 200 zł, a podejrzewam, że dojdą jeszcze leki także muszę mieć pieniążki.

Miłego dnia Wam życzę :kwiatek

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry :)

Agnieszka -
ja czytałam, ale niestety nie skończyłam tej książki, dla mnie masakra,
nie mogłam przejść ...

Ja dzisiaj byłam w bibliotece, wypożyczyłam 4 książki, 5tą mam od koleżanki :)
Będzie co czytać ....

Kasia - pisałaś na fb, że Alibi .... nie mogłaś przejść. No fakt słodka ta książka, ale wciągała, a ja chyba wtedy potrzebowałam takiego czegoś lekkiego i słodkiego. Jak człowiek ma doła to w sam raz taka książka.

Witam nowa koleżankę :kwiatek

Małgosiu - uwielbiam Cię czytać :)

Halinko - jak zdróweczko ?
Martuś a co Ty tak jak po ogień?!
Avis - ja też juz ogarnęłam mieszkanko, obiadek się gotuje, musze jeszcze kanapki mężowi zrobić, potem herbatkę zaparzę i do lektury.

Aaaaa!
Czytałyście Poczwarkę ?
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Bacardii ja Ciebie również witam :) :kwiatek
Ja nie czytałam "Poczwarki" - godna polecenia?
Agatko, w takim razie wybieram po imieniu :)

Styczeń jest finansowo trudnym miesiącem, co niestety widać po obrotach.. No cóż czekamy na lepsze czasy i więcej ruchu.

Malinko a jakie koktajle odchudzające sobie serwujesz? Ja chętnie zgubiłabym kilka kg, nawet przez listopad i grudzień dzielnie ćwiczyliśmy z Mężem wieczorami z Mel B 20 minutowy trening całego ciała. Było fajnie, śmiesznie i z pożytkiem, niestety potem postanowiliśmy dać sobie na Święta dyspenzę od ćwiczeń i tak już zostało :? , ale koniecznie musimy do tego wrócić :)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!!
No w końcu mam chwilkę, to coś skrobnę :P
Moniko, i ja się witam z Tobą :kiss2
Aga, Ty t najpewniej oślepniesz d tego czytania, już Ci to kiedyś mówiłam i teraz przypominam :)
Avis, a nie możesz iść do gina normalnie na NFZ????
Halinko, jestem zupełnie oświecona w kwestii amoniaku, ale u nas po sklepach, jak patrzyłam, to nie ma :( Muszę na mieście poszukać :)
Gosia, co tam fajnego wypożyczyłaś????
U mnie jak zwykle wieczny brak czasu....W domku kolejna awantura... Dzisiaj ledwie udało mi się wyjechać, chociaż bez autka to takie załatwianie....Pocztę zaliczyłam, Urząd Gminy, GOPS, zakupy i jeszcze na cmentarzu byłam znicza dziadkowi zapalić :) nalatałam się, jak dzika, kozak mnie obtarł, nogi mnie bolą...Człowiek się nauczył dupinę samochodzikiem wozić,to teraz jest problem...No ale ojciec mój jest nieugięty i autka oddać nie chce :( Myślałam nawet kupić sobie jakieś swoje, bo pieniążki to bym miała, ale potem opłaty itp a ja bez pracy, to nie ma sensu...także póki co bus + nogi zostają :( Aaaaa, miałam Wam napisać i prawie zapomniałam.... pamiętacie, jak w październiku chcieli mnie wysłać do tej hurtowni stolarskiej na staż? No to wtedy, jak niby mnie odrzucili kobitka w UP poradziła mi, żebym sobie zaklepała miejsce na staż gdzieś bliżej siebie. No i pojechałam wtedy do swojego Urzędu Gminy, zawiozłam CV, no i mówię, co i jak i że jakby były staże, to jestem chętna. Ona wzięła CV, mówi, że dobrze i że jak będzie n stronie UP ogłoszenie, że zaczynają staże, to mam się przypomnieć, to mnie wezmą. No i ogłoszenie na stronie UP się pojawiło, więc Martunia dzisiaj pojechała się przypomnieć a tam mi mówią, ze to wcześniej trzeba zgłaszać, bo oni już osoby wybrane mają.... No i gadaj z takimi.... Jak się wnerwiłam, to lepiej nie mówic....
No i tyle moich opowieści z krypty....Zmęczona jestem, jak diabli, chyba dzisiaj razem z Roksanką sie położę....bajoooo
Aaaaaa, wygrałam 2 zł w zdrapce :P :P :P
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Lobelia witaj :kwiatek
Ja temat staży również przerabiałam, ostatecznie nie udało mi się odbyć stażu bo zaczęłam pracę. Co więcej ostatnio wyczytałam, że gdybym teraz się zwolniła i chciała podjąć staż to już mi nie przysługuje :(
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Marta, chyba nie oślepnę bo ja mam takie napady książkowe... Albo czytam, wtedy gdy mnie książka wciągnie, albo długo, długo nic nie czytam. Teraz miałam sporą przerwę, chyba z miesiąc nic nie czytałam.
A wiesz co, z tymi gminami to oni chyba raczej mają tam "swoich" ludzi, znajomych, rodziny.
U nas na gminie to dostać się to cud nad cuda. W sąsiedniej gminie wójtem jest kolega szwagra więc szwagier załatwił tam pracę swojemu synowi. Mąż był wściekły na szwagra że mi nie załatwił no ale co zrobić....

Monika, a powiesz nam coś więcej o sobie? Tzn ile masz lat i z jakiego regionu Polski pochodzisz?
My tu wszystkie oprócz Agatki to już 30+ a nawet i babcie mamy w swoim gronie :)

Avis, no właśnie,nie możesz iść na NFZ? No z tym, że wtedy kolejki długie....
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Aga, mam 25 lat, ponad pół roku temu wyszłam za mąż :) Pochodzę z południa Polski.

Mam dokładnie takie same doświadczenia jeśli chodzi o pracę w gminie, pomimo wykształcenia kierunkowego nie znalazło się dla mnie miejsce nawet na staż, najgorsze jest to, że moja gmina zatrudnia osoby nawet po LO, ważne, że wujek jest kimś tam ważnym. Mam wrażenie, że tak jest w większości instytucji niestety...

Ważne, że w ogóle mam jakąś pracę, bo w naszym regionie jest na prawdę ciężko i większość ucieka za granicę :(
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Z pracą to wszędzie ciężko,no może ciut lepiej w dużych miastach.
Matko co mam za dzień jakis taki do tyłu coś mi się od rana wydawało,że jest środa zdziwiłam się,że muszę młodemu koszulę wyprasować,bo ta studniówka już jutro(koszula biała) bo jednak do czerwonego krawata w/g mnie lepsza niż niebieska.
Jakaś chyba moda na te czerwone krawaty jest,bo na fotkach dużó widziałam a powiem wam,że udało mi sie kupić naprawdę w ładnej czerwieni z takim ciemnym delikatnym młodzieżowym wzorkiem
Uffffff jak dobrze,że nie mam dziewczyny paznokcie,makijaże itp wykończyłabym sie
Ja z czytaniem mam tak jak mam faze czytam podróżnicze teraz faza na II wojne światową.
W przerywniku przeczytałam D.Steel "Zoja"fajny romans dziejący się na 3 kontynentach,zaczyna się w Rosji potem Europa no USA fajny lekki wciągający i przyjemny
Gosiu nie to ,że Alibi było lekkie dla mnie nudne no ale każdy ma inny gust
Poczwarki nie znam.
Halinko ja z dniami też mam jak Ty cdn
mam w nosie jakieś lecia rocznice itp nic sobie z tego nie robię i tyle,z reguły składam życzenia bo mam niezłą pamięć i pamietam co kto kiedy ale czy mi ktoś złożył czy nie ,nie robi na mnie wrażenia
Lobelko trzeba było powiedzieć,że Ty już byłaś wcześniej ehhhhh a
a dlaczego nie jeździsz taty autem????
Moniko no długo siedzisz w pracy ale jak sama piszesz praca ważne,ze jest
Aga książ…a fajna ikażda jej część równie interesująca,fakt cięzka tematyka.
Nie dziw się że szwagier załatwił synowi wszak zięc,synowa,szwagier i bratowa to nie rodzina a kiszka nie wędlina :D
O Zana ja tak z wynikami idę na NFZ czas oczekiwania ok tygodnia no chyba,że coś z wynikami nie halo ale nie będę im kasy nabjać wolę coś sobie kupić ;-)
Ostatnio zmieniony czw sty 22, 2015 7:15 pm przez chochlik70, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Ufff..ledwo żyję..
Czwartek okazał się większą świnią niż środa i dokopał mi z każdej strony. Pomijając pana Kier, który dzisiaj uparł się wykończyć nerwowo Młodego, Szefowa robiła za Pomysłowego Dobromira i dosłownie zasypywała nas swoimi dziwnymi pomysłami. Musi ostra faza klimaksu dopaść ją musiała, bo takich dubów smalonych dawno nie słyszałam! W dodatku uraczyła nas stwierdzeniem, że i tak nie mamy co robić, więc mogę zająć się jej wymysłami i popracować nad koncepcją BION i czymś tam jeszcze. Dokładnie nie wiem, bo jak zwykle w takich razach zmysł słuchu wyłącza mi się automatycznie, a jutro i tak okaże się, że to co dzisiaj ustalone jutro już w połowie będzie nieaktualne, więc na plaster mi takie kwiaty?! ;-)
Aaaaa... ksiądz dzisiaj zaszczycił nas swoja obecnością. Po cywilnemu i było śmiesznie, bo wszedł i od razu zaczął od zadka strony tłumaczyć, że on przecież nie pracuje tylko służy. Każdemu, bo Pan go powołał i musi. Młody myślał, że to kolejny klient z 02-P, więc delikatnie próbował dowiedzieć się o co właściwie chodzi i dłuższą chwile gadali jak gęś z prosięciem:-) A jak już wyjaśniło się kto zacz, to księżulo poprawki na wniosku odpowiednie poczynił i dofinansowanie dostanie, chociaż nosem kręcił, że mało! Trudno, więcej mu nie urodzę!
W temacie pracy w urzędach gminnych i nie tylko zgłaszam stanowczy protest!!!!!!!!!! :)
Otóż dostałam pracę w podobnym urzędzie, bo wygrałam casting na urzędnika, a nie przez znajomości i chciałam nadmienić, że byłam najstarsza z 23 kandydatów chętnych na to "stanowisko".. :P
A tak poważnie, to macie dużo racji, wszędzie kliki i koterie, rąsia rąsię myje i trzeba mieć znajomości żeby jakąś sensowną robotę podłapać. U nas tez był taki jeden, któremu tatuś radny staż załatwił. Jak nie zapomnę, to później o tym napiszę.
Aga! to teraz poczytaj "Płatki na wietrze" czyli dalszy ciąg "Kwiatów na poddaszu":-)
"Poczwarkę" polecam, ale uprzedzam że łatwa w odbiorze nie jest..
Kaki dostaniesz w Lidlu i w Biedronce, jest pyszne! A świeży ananas pięknie wspomaga trawienie. :slini_sie:
Culagula pisze: Tamirko, tam racuchy, tam drożdżówki, tam gołąbki..... nie masz wyjścia, musisz zrobić objazd do dziewczynek na te dobroci :)
...
HA! mnie dwa razy nie mów! :D Niech no tylko rozprawię się z bombą pod ciemieniem, to kto wie...kto wie czy w Polskę nie ruszę.. :)
Moniko! to Ty młodziutka jesteś!! I świeża mężatka.. :) Szczerze powiem, że w handlu nie mogłabym pracować ( a pracowałam prawie rok!) i chociaż tzw. "gadane" mam, to jednak nie czuję tego bluesa.. :roll:
Marta! Jak będziesz tak dużo chodzić, to jeszcze bardziej zeszczuplejesz i całkiem Cię nie będzie! :) Chcesz trochę moich "uchwytów szczęścia"? ;-)
Gosiu! pochwal się co wypożyczyłaś?! Ja wczoraj poszalałam i zamówiłam w księgarni internetowej 5 książek i teraz muszę delikatnie Misia o tym poinformować..:-) Ale jak go znam, to powie: Słońce, a czy ja ci żałuję?
Gusiu! A nie ma tam u was dobrego ginekologa w przychodni?!! Toż to kupa kasy...
A GDZIE HALINKA?????!!!!!
Obrazek
Zablokowany