Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: MałyTygrysek »

Avis, dobrze pamiętasz :) no muszę w wolne dni pozałatwiać, bo jak się pracuje po 12 h to na prawdę nie ma kiedy :) wiesz, ja mam nadzieję, że uda się nam być na tych weselach, bo bardzo lubię się pobawić w fajnym towarzystwie no i uwielbiam tańczyć z moim mężem. Na sylwestra byliśmy tylko oboje bo wszyscy znajomi albo nie szli nigdzie albo w domu, ale się tak wybawiliśmy, mąż powiedział, że nie będzie pił więc nie musieliśmy szukać hotelu ani kierowcy, a było super.
Avis a Ty masz fb? :)
Halinko, tak jak pisałam wyżej postaramy się iść, bo też sądzę, że teraz jest też czas na zabawę nic nas nie trzyma, no może jedynie praca i ewentualne zamiany. :)
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Owszem mam fb :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

:D znajdź mnie u znajomych Agi, jeśli chcesz, ostatnio dodani albo jakoś. Na pewno trafisz :) mam zdjęcie ślubne ustawione na profilowe i jak chcesz to zaproś do znajomych :)
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Halinko, matko jak ten czas leci.... Kacperek już 18 lat będzie miał... i to w maju tak samo jak my idziemy na 18-tkę do męża siostrzeńca. A jak u Was obchodzi się te urodziny? Kameralnie w domu czy jak u nas sala, orkiestra....
No to teraz się bawisz :) I znów pyszności na stole :) Ale najedz się i wytańcz :)
No naprawdę zima u nas na całego, Marcel nawet na sanki nie szedł bo za gruba warstwa jest, najpierw trzeba by było zjechać chyba na tyłku żeby uklepać śnieg ;)

Agatka, zasugerowałam Ci na fb Monikę :)
Jak ktoś jeszcze chce Monikę to mówcie, zasugeruję Wam znajomość.
Agatka i co teściowa zrobiła na obiad? No w końcu mąż jej nagadał i ruszyła dupsko. Ciekawe jak dlugo...

No faktycznie opony mam pewnie do kitu bo nie wiem kiedy były kupowane a na lato mąż nie zmienił na letnie i jeździłam na nich calutki rok a przecież latem na zimowych nie powinno się jeździć.
Jutro Marcel ma turniej feryjny dwie wioski dalej. Jadę z nim bo teściowa sobie wymyśliła że jutro będzie gęś zabijać więc żeby czasem nie chciała mnie zagonić do skubania to mam wymówkę że jadę na turniej.
Kurczaki to jeszcze mogę skubać ale żadnych kaczek czy gęsi nie ruszę.

Monia, dziękuję, humorek już lepszy. Wzięłam się dziś za czytanie 3 części tych Kwiatów na poddaszu bo zaczęłam i na ok 100 stronie przestałam i dziś kolejne ponad 100 przeczytałam, a chyba u nas niskie ciśnienie bo taka senna byłam i przy książce oczy mi się zamykały to ją odłożyłam i godzinkę przespałam.
A jutro znów trzeba wstać ok 8 bo o 9 już zbiórka na turniej

Kasiu Ty aniołku, jakaś Ty niewinna nie? Tylko kochasz jak się wkurzam a poza tym aniołek jesteś ;)
Na co go zapisałam w kwietniu? Ano nie wiem, wszystkie mleczaki to są do wyrwania bo leczyć już nie ma sensu, stałe ma bez zmian ale niech coś wymyśli czy trzeba coś robić czy nie. A jak ortodontka coś jeszcze każe zrobić to już będę zarejestrowana.
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Moniko już zaakceptowałam :)

Aga nagotowała kapusty. A na ile wystarczy to co jej nagadał, to podejrzewam, ze nie na długo. To już wiesz dlaczego Cię tak ciąga tym samochodem, opony masz łyse... Jak masz możliwość wywinąć się z tego skubania to pewnie, że korzystaj :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Agatka, czyli Twoja jest taka sama jak moja, gadanie jest na chwilę.
Jak kiedyś mój mąż nawrzeszczał na nią że wchodzi nam do pokoju jak nas nie ma to najpierw się obraziła, potem nie wchodziła ale zapomniała i dalej jest rewizja podczas naszej nieobecności.
Dziś piłam sobie sok i postawiłam szklankę na parapecie i celowo jej nie sprzątnę i jutro wrócę z turnieju to zobaczę czy nadal będzie tam stała.

Tamirko gdzie się podziewasz? Wszystko ok?
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Agatko wypoczywaj , stres nie jest wskazany w twoim przypadku , moja bratanica też miała wielkie kłopoty z zajściem w ciążę , leczyła się i po dziesięciu latach doczekała się córeczki , więc miej nadzieje że wszystko będzie dobrze :) Na fb mam założone od niedawna konto ale mało tam się udzielam :(

Agnieszko czas leci szybko i nie ubłagalnie , :( My wielkich imprez nie robimy , nie wiem czy Ula coś będzie robiła na jakieś sali, szkoda na to forsy , my na pewno idziemy do nich do domu a dla kolegów to wspominała że gdzie coś tak kameralnie zrobią ale nic szalonego , żadnych zabaw a teraz to też jedziemy do szwagierki i w domowym zaciszu będziemy świętować , mieliśmy iść na obiad do restauracji ale zrezygnowała , zrobi to w domu i dla nas to lepiej . :) będzie nas tylko garstka , czyli bracia z żonami i chyba jeden z synów przyjedzie z Holandii i to wszystko , żaden szał :)

Moniczko , dobrze że chodzicie na ubawy , my z mężem za młodu bawiliśmy się dużo , mieliśmy wspaniałe towarzystwo , cztery pary , teraz się to wszystko wykruszyło ,jeden zmarł , a dwoje po operacjach nóg , choroby zawładnęły człowiekiem :( ale co wytańczyliśmy to nasze , :D zostały mile wspomnienia :D

Nasza Małgosia gdzies przepadła :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

A ja się o Tamirkę martwię mam nadzieję,że niepotrzebnie
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) O teraz to się zaniepokoiłam Małgosią , od wczorajszego rannego postu jej nie widać :( zawsze nas rano witała ,Małgoniu dać znać co z tobą .
U nas śniegu nawet dużo , ale mrozu brak ,czyli szybko znowu nam zniknie , słoneczko nam świeci więc i radość duża :D
Piję kawusię więc zapraszam . :) W kalendarzu napisano, że dzisiaj jest święto Agaty ; :)

Agatko , wszystkiego najlepszego , dużo zdrówka , spełnienia marzeń , miłości i radości :) :kwiatek :kwiatek :kiss2
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Agatko wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i własnej kuchni :kwiatek :kwiatek :kwiatek :kwiatek :kwiatek :kwiatek
Kurcze ja się też martwię o Tamirkę to do niej nie podobne.
Miłego dnia babiszonki
Obrazek

Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Dzień dobry :)

Kochane dziękuje bardzo za życzenia, nawet zapomniałam :) :kiss2

Halinko staram się nie stresować i liczę, że się uda :) To ja poszukam Ciebie na fb, a jak nie to Aga mi zaproponuje znajomość :)

Właśnie też zauważyłam, że Tamirki nie ma, ale może nic złego się nie stało i się nie długo odezwie.

Zaraz będę się zbierać, jadę odebrać wyniki o ile wydadzą, a jak nie to zrobię awanturę, bo nie po to płacę za badania, żeby nie móc dostać wyników...

Miłego dnia :kwiatek

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

hej..
Agata wszystkiego najjj i szybkiego spełnienia tego najważniejszego marzenia! :*
Ja dziś jakaś nie do życia jestem, nic mi się nie chce. Dobrze, że przede mną dwa dni wolnego w domciu, nigdzie się nie wybieram i będę odpoczywać.
Śnieg sypie i nie wiem jak w nocy dojadę do domu sama :(
Tamirko, czekamy na jakiś odzew.
Miłego dnia :*
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Zaglądam i wyczekuję Małgosi , jak do wieczora się nie odezwie to będę do niej dzwonić .

Agatko , jak to ty zapomniałaś o swoim święcie , a najbliżsi ??? mąż , teściowie ???? Wyniki odebrane ???

Ja już po obiedzie i ugotowałam grochówkę z boczusiem i kiełbaską od lat nie robioną , bo zawsze robiłam zupy pod smak dzieciom a ta zupa była przez nich niejadalna , mąż w siódmym niebie , dwa razy dolewał sobie . :D Znowu u nas zrobiło się pochmurnie , taka pogoda przygnębiająca :( zaraz dostane kawkę i będzie mi weselej :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Raczej imienin nie obchodzimy, ani mąż ani ja :) A teście właśnie nie dawno przyszli o dziwo z życzeniami i czekoladkami.

Wyniki odebrane, wszystko w normie :) Teraz będziemy męża badać.

Jak będziesz wiedziała co z Tamirką to daj znać.

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Doczołgałam się do domu,walnęłam siaty w kuchni i poszłam do komputera.
Nie mam na nic siły co za dzień.
Tamirki nie ma :( a zaglądam regularnie
Mą pojechał do lekarza bo od paru dni mówi że w tym obciętym palcu tzn czubku coś zostało ;-) no i się okazało,że pacany na pogotowiu nie zrobili rtg a zostały odłamki kości.
Czyli dzis rtg,chirurg,cięcie,szycie normalnie :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife
Za pięć 18 młody mi dzwoni,ze nie zdąży odebrac Julii stroju na jutrzejszy bal,noz myśłałam,że mnie szlag jasny trafi
Zadzwoniłam do wypożyczalni wysłałam Józia i strój jest.
Ale moje nerwy są na wykoczeniu
W sobotę robie za kierowcę wiozę szwagrostwo na wieczorek.
Była teściowa u mnie w pracy przywiozła mi do rozliczenia furę pitów ,wypiłysmy kawkę i tyle
Zanka kciukasy.Ważne,ze wyniki ok
Halinko ja nie przepadam za grochówką
Czekam na wieści może Tamirka zajrzy
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu i ja zaglądam na forum co z tą naszą Małgosią się dzieje :( czy ona nie miała teraz zabiegu na oko ?? czy coś mylę z kimś , jak do , wieczora nie zjawi się to jutro postaram się do niej zadzwonić , a ja siedzę bo padł nam samochód , mąż pojechał do Wrocławia po swata do szpitala i w połowie drogi samochód staną jak wół :( zięć po niego pojechał zaholował do do serwisu i czekam na wieści . prawdopodobnie koszt będzie wielki , :( siadł jakiś tam komputer :( No dzień masz faktycznie napięty , dobry ten P. Józio . :)

Agatko , super że wyniki są dobre , ja ci już pisałam żeby dać zaadresowana kopertę ze znaczkiem, to ci wyniki wyślą , bo szkoda czasu i pieniędzy na dojazd .

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Kurcze masz rację ,miała miec zabieg ale nie pamietam kiedy wiem,ze jakoś szybko.
No jak komputer to wydatek pewnie duży matko co dzień.
Pan Józiu to człowiek dusza,kocham go :D
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Cześć Dziewczyny Kochane:-)
Oj, stęskniłam się za Wami...
Zanim na spokojnie poczytam coście tu naskrobały, kilka słów usprawiedliwienia...
Dwa tygodnie nerwówy dały w końcu znać o sobie i z moim zdrowiem zrobiło się trochę nieteges. Wczoraj (po kolejnym występie pana Kier) dopadł mnie w pracy potworny ból głowy, ale taki do mdłości, wymiotów i zaburzeń widzenia. Dwie pyralginy + ibuprom max niewiele pomogły, a efekt był taki, że dostałam jakiegoś ostrego "hercklekotenu" i wylądowałam na SOR-e. Ciśnienie latało jak chciało, nie mogli go ustabilizować, jedna kroplówa, druga i dopiero po trzeciej jakoś wszystko zaczęło wracać do normy. Dostałam leki i w domu po prostu padłam na wyrko i spałam jak zabita. Do tego stopnia, że zaspałam do pracy, pierwszy raz od niepamiętnych czasów! Spóźniłam się pół godziny, ale pan Kier oczywiście zrobił z tego aferę na pół województwa. W zasadzie w ogóle nie powinnam iść dzisiaj do pracy, ale byłam poumawiana z ludźmi, a co oni winni, że mnie pikawa szwankuje? A jak wróciłam z roboty i położyłam się tylko na chwilę, to obudziłam się niedawno. Na szczęście jutro piątek i weekend, to odpocznę sobie tym bardziej, że będę całkowicie sama. Misiek jedzie sędziować międzynarodowe zawody w Pucku i nie będzie go do niedzieli wieczór. Głowa już tak bardzo mnie nie boli, ciśnienie też ujdzie w tłoku, ale czuję się jakby mnie ktoś walcem przejechał:-)
Lecę nadrabiać zaległości w czytaniu!
Gusiu! imieninowe buziaki dla Ciebie! :kiss2 wszak dzisiaj Agaty!
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

No ale Małgosia nic nas nie uprzedziła :( , powinna nam przypomnieć , bo my się tutaj martwimy , ona już należy do naszej forumowej rodziny . Mąż już jedzie, ciekawa jestem co było i jaki był koszt naprawy . ;-) Kasiu a ile ten pan Józio ma lat ???? :)

Małgosiu a my tutaj sie zamartwiamy , po co ty szłaś do pracy , powinnaś iść na zwolnienie a pan kierownik by sam zasuwał w biurze , może wreszcie by ciebie docenił , szkoda że mieszkamy daleko bo byśmy całą delegacją do niego pojechały żeby mu dać do wiwatu , a co on nie wiedział że tak z tobą wczoraj źle było ,

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Kochane jesteście, że tak się o mnie martwicie! aż na sercu cieplej.. :kiss2
Halinko! grochówkę gotuję dość często, bo to jedna z ulubionych zup Misia:-) Na kościach wędzonych, z boczusiem i swojską kiełbaską - pychota! Nawet ostatnio teść pytał czy nie będę gotować, bo ostatnia tak mu smakowała, że zjadłby jeszcze.. :)
Nie wiem jak Wy, ale ja nie umiem ugotować zupy w małym garnku. Jak robię wywar, to musi być duuużo włoszczyzny, kości z mięchem i zawsze wychodzi mi spory sagańczyk, więc superata ląduje u teściów... ;-) a moja Babusia tylko się cieszy, że obiad ma z głowy, bo moje zupy są treściwie, że łycha stoi.. ;-)
Halinko, a nie mogłabyś zadzwonić, ot tak?! miło byłoby usłyszeć Twój głos.. :)
Kasiu! Ty siedzisz w PIT-ach? w sensie rozliczasz??!! mam nadzieję, że teraz z palcem Twojego męża będzie już tylko lepiej.. :) a kto zacz pan Józek?
Gusiu! głęboko wierzę, że niedługo zostaniecie rodzicami pięknego bobasa! tylko błagam! unikaj stresu i niepotrzebnych nerwów! wiem, wiem łatwo mówić,ale przynajmniej spróbuj, żebyś uniknęła takich "atrakcji" jak ja...
Aga! jak tam Marcelowy turniej?
też mogłabyś zadzwonić.. ;-)
Monisiu! szkoda, że nie mogę zobaczyć jak wyglądałaś w ślubnej sukni... :(
i też odpoczywaj! młodość, co prawda ma swoje prawa i szybko regeneruje siły, ale lepiej nie przesadzać.. :) zwłaszcza z pracą!
Widzę, że w tym roku szykują się Wam nieliche imprezy:-) ja dopiero po marcu będę mogła cokolwiek zaplanować, na razie mamy zaproszenia na urodziny wuja (zawsze hucznie obchodzone) i wesele kolegi.
Zabieg usunięcia cysty z oka mam 17 lutego, ale to drobiazg:-) już kiedyś miałam to robione i trwało ledwo chwilkę.. :)
a 11 lutego znowu jadę do mojego pana Czarodzieja.. :D
W przyszłym tygodniu, jak Młody wróci z urlopu, to ja wezmę sobie kilka dni wolnego, bo już kadrowa mnie ściga. Mam 49 dni urlopu do wykorzystania... pan Kier zapewne będzie mocno sarkał, ale mam to w d...!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Tamirko kamień z serca,że mimo wszystkiegi nic Ci nie jest
A zachowanie pana Kier to czysty mobing,nie ma na niego mocnych????nie znam a mnie wkurza.
Zupy gotuję w saganie inaczej nie umiem.
Rozliczam Tamirko,ale ja samouk,robię to czysto charytatywnie i dlatego tyle jest.
No może mam później pełen barek dobrych kaw,win i słodkości ale to tzw skutek uboczny.
Żałuję,że się nie uczyłam w tym kierunku
Zaspokajając waszą ciekawośc pan Józiu ma plus/minus 60 lat i pracuje ze mną.
Ma 4-5 dzieci ale powiem wam,że jak co to ja ich wożę po lekarzach albo co.
Dwóch mieszka za granicą,najbliżej córka 30 km dalej ale jak jego żona była w szpitalu nie pofatygowała się ani razu ehhhh miej tu dzieciska.
Monia odpoczywaj,jak tak z Aga piszecie o śniegu to się zastanawiam czy o Polsce piszecie.
Aga na noc zostalaś na turnieju????
Halinko jak z autem???/
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Małgosiu , dbaj o siebie a nie o pracę , nikt ci tego nie wynagrodzi , nie doceni , pan kierownik niech tupie ze złości nóżkami i zawinie rękawy i robi a nie plącze się po urzędzie . Ja też jak robię zupy to cały garnek bo kiedyś nas w domu było 9 osób , później stopniowo każdy szedł na swoje a przyzwyczajenie zostało i jakoś mi głupio gotować mniej , :D często dawałam mojej Uli jak wiedziałam że zięć przyjedzie po Adasia ale teraz on rzadko u nas jest więc mamy na dwa dni albo mrożę , :)

Kasiu , no z tym palcem u twojego męża to też się nie popisali , taka wiedza lekarzy , chyba powinni wiedzieć że prześwietlenie powinni zrobić a nie skazywać na dalsze cierpienia , to tak jak u mojego brata , sączki założyli , ciekło z nich i według nich to normalne chociaż za długo i bolało go , wzięli wymaz ,okazało się że to gronkowiec , dopiero teraz po prawie trzech miesiącach włączyli antybiotyk i dopiero teraz się goi i cofa :( Och ci lekarze . Samochód trochę naprawili bo nie mieli części , przyjechał do domu i już umówił się ze swoim mechanikiem na naprawę . Może jakoś w sobotę dojedziemy do Opola a jutro na targ i do fryzjera . :)

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

hej hej hej!!!!!
Jestem i żyję :) Nie mam już siły do tego foum!!!! Kilka razy naskrobałam po pół strony i wcięło....Dlatego dzisiaj tylko melduje, ze jestem :) Pozdrawiam Was wszystkie!!!!
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Piątek jeszcze zaspany, ale już szarówka za oknem i dzień zapowiada się o kilka chwil dłuższy:-)
Misiek spakowany, cały zwarty i gotowy, ale i odrobinę stremowany, bo to jego pierwsze międzynarodowe zawody, które będzie sędziował:-)
Oby piątek okazał się dla mnie łaskawy, bo na rezerwie już jadę... ;-)

A tutaj coś na dobry humor:

Nasi przodkowie na mchu jadali........

przeczytane na głos brzmi zupełnie inaczej.. :D

Radosnego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

A ja się melduję, Ślubny poszedł po chlebek, a że jesteśmy od jakiegoś czasu o jednym lapku to ... zaglądam sporadycznie i tylko podczytuje,

wrócę jak kurier dzisiaj przywiezie naszego 2 lapka.
Zablokowany