Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Witam :D . Za oknem słonecznie ale wieje wietrzysko , mrozik malutki bo tylko-3 . śnieżek do nas zawitał . Kurcze ten wyjazd dla mnie był niekorzystny bo przybyło mi 2 kg :o :evil: Teraz piję kawkę ale ciasta nie ruszę !!!!!!! wczoraj wszyscy to byli chudzi jak sucharki tylko ja i mój mąż się wyróżnialiśmy wielkością :) :) Katar m się przyplątał :( i jestem pociągająca ;-)

Małgosiu , z kryminałem czekasz na Miśka ??? to chyba zaserwujesz mu dobry obiadek, bo domowe jedzenie to zawsze lepsze . :D

Agnieszko żeby to tylko było możliwe sklonowanie ale każdy ma swoje za plecami , przeczekaj ten zły okres , zobaczysz , będzie dobrze , :kiss2 Na te polędwiczki chętnie bym się załapała, i te grzyby :D :D które bardzo lubię :D Teściowa może chciała podkreślić swoja rangę w tym domu , wyciągając mięsko takie ,które ona uważa za dobre . :roll:
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry.

Agnieszko - jakieś takie smutne te Twoje posty :(
Tulę mocno!

Halinko - mahoń jest pięknym kolorem, mnie wyszedł czerwony. Fajny mi wyszedł nawet.

Niedziela ... Obiad już prawie, prawie. Maz na popołudnie do pracy.
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Witam wszystkie Panie.
Aga, trzymaj się, myśl pozytywnie :* a może właśnie ta impreza przywróci dobre chwile w Twoim związku?

Halinko super, że jesteś zadowolona z imprezki, też lubię takie rodzinne zjazdy, zawsze coś pysznego można przekąsić :D Mojego Męża siostra ma zespół muzyczny który gra na weselach, ona w nim śpiewa mąż jest perkusistą, ale potrafi grać i na gitarze i na harmonii, no i mają czwórkę dzieci i też najstarsza śpiewa i gra na organach, średnia gra na perkusji, najmłodsza tylko śpiewa i jeszcze mają synka co ma 2 lata. Zawsze na święta Bożego narodzenia aż dach się podnosi od śpiewania kolęd, bo tam rodzina jest bardzo liczna, mój mąż ma siódemkę rodzeństwa i jest najmłodszy, więc nawet ma jedną siostrzenicę tylko 2 lata młodszą. Więc jak wszyscy zaczną śpiewać, szwagier na harmonii średnia córka na bębnie to jest taka atmosfera, że aż chce się żyć. :) No i oni nam też na ślubie zrobili taki prezent, ta najstarsza córka zaśpiewała w kościele podczas mszy piosenkę Alleluja, w wersji polskiej tylko są też dwie wersje polskie i ona zaśpiewała tą mniej znaną ale słowa miała przepiękne ( coś takiego: O wielki Panie dziś w domu Twym, rozbrzmiewa ten miłości hymn, bo sławić Ciebie pragnę z całych sił, Błogosław Boże miłości tej, daj siły na ich każdy wspólny dzień, prosimy Cię wołając Alleluja), mówię Wam, wszyscy goście byli tak wzruszeni :cry: , mój M, też łezki ocierał, a ja się ledwo trzymałam żeby makijażu nie rozmazać hehe :D każdy powód jest dobry :D a my nic o tej niespodziance nie wiedzieliśmy, nawet na płycie widać taką moją konsternację o co chodzi :D Potem na sali musiała zrobić bis, to nawet panowie z orkiestry byli w szoku jak ona śpiewa. No i całą rodziną też nam zaśpiewali :) Próbowałam ten jej występ wrzucić na youtube ale strasznie długo by się ładował i zrezygnowałam, ale może jeszcze spróbuję jak będę mieć więcej czasu, wtedy prześlę Wam linka.

Tamirko, Kasiu, Gosiu Spokojnej niedzieli:*
U mnie tak zasypało śniegiem że całą drogę tak pomalusieńku jechaliśmy, strasznie ślisko, a jeszcze w nocy muszę jechać po meża do pracy bo kończy dziś późno, oby tylko trochę odśnieżyli no i żeby przestało sypać.
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Ooo znalazłam bardzo podobną interpretację tej piosenki- wpiszcie na youtube "Hallelujah po polsku ślubne" Sylwia Szabłowska. Chyba siostrzenica mojego męża się na niej wzorowała, bo wykonanie i głos bardzo podobne.
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Dziewczynki, zróbcie coś dla mnie i trzymajcie mocno obydwa kciuki aż do odwołania. Na razie nie powiem o co chodzi choć pewnie te co mnie znają dłużej się domyślą.... Moja przyszlosc leży teraz w rękach mojego wujka.... I byc moze to on odmieni moje zycie.
Poodpisuje jak dostanę sie do komputera bo tu na szybko z telefonu pisze.
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Ja trzymam! :* :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko z całego serca życzę ci pomyślnego rozwiązania twojego problemu , trzymam mocno kciuki :kiss2

Moniczko odszukam i posłucham ,z taka oprawą muzyczną , piękny mieliście ślub , na długo pozostanie w pamięci :D U moich dzieci na ślubach grał mój szwagier , jest skrzypkiem pracuje we filharmonii , zawsze Awe Maryja i jeszcze trzy inne utwory :) też bylo takie wzruszenie ,a zarazem taka zaduma :)

Gosiu , obiadek zjedzony i mąż odprawiony do pracy :D więc masz czas już dla siebie :D

Przyprawiłam mięsko schab i karkówkę do zrobienia na parze , będzie do chlebka , teraz sobie leżakuje w lodówce i wieczorem będę je robiła , wędliny już jeść nie mogę a to jest zupełnie inny smak :)
Ostatnio zmieniony ndz lut 08, 2015 3:11 pm przez malinka 61, łącznie zmieniany 1 raz.
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Agnieszko - trzymam kciuki bardzo mocno!

Halinko - tak jest, mąż odprawiony, relaks!
Tylko, zeby jeszcze mnie głowa przestała boleć, to fajnie by było.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Gosiu , mnie tez pobolewa głowa ale to przez te wiatry , ale jeszcze tabletek nie biorę bo to takie ćmienie , szkoda żołądka , teraz po obiadku wypiliśmy sok z selera , pietruszki , cytryny , miodu , jabłka i kiwi , same witaminy :D

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
U mnie w nocy burza sniezna,ale drogijuz czarne.
Halinko to raczej nie ciśnienie tylko lenistwo i wykorzystanie faktyu ,ze byłam sama w domu,nie musiałam totalnie nic.
Fajnie,że imprezka udana i prezent trafiony
Tamirko i jak tam Twój sędzia????
Gosiu czyli kolorek trafiony.
Majka wyjechała????
Aga smutnie piszesz=kciuki trzymam ,napisz jak długo.
......................................................................................................................................
Ja już wiecie wczoraj byłam sama.
Wieczorem odebrałam Julie,zawiozłam szwagrostwo na imprezke,wróciłysmy kapiel itp
I nagle dzwonek,myślę sobie jest przed 21 ,pewnie moi wrócili ale po jakie licho dzwonią drzwi otwarte,no i nie słyyszałam auta.
Ide otwieram a tam facet taki 30 +/-
Teraz będzie mała dygresja,przez płot mam sąsiadkę dziwną ogólnie mówiąc,nikogo nie wpusci za uliczkę,nawet jak jej się zapalił komin to nikomu nie otwarła dopiero straży.
No i ona ma 3 dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci dorosłych córki po 30 syn jakieś 27 lat.
Dziewczyny z nią nie mieszkają czasem widuję syna
A ona to taka dziwna że nawet na dzień dobry nie odpowie.
.No i ten facet do mnie wczoraj,ze przeprasza ,że o tej porze ale czy zapalałam na ogród swiatło????
pytam o co chodzi?????
No bo wie pani my czekamy na policję tam w taksówce,bo pani X nie chce na m wydac dziecka :shock: :shock: :shock: :shock:
Facet myknął,a ja myślę o co kaman jakie dziecko o co chodzi.
Wyszłam pod taras,podjechała policja no i gadają ze nie chce im oddać dziecka,dzwonili pukali nie otwarła wszędzie pogaszone.
Ten facet mówi ona jest na pewno nie wiemy co z dzieckiem może wywiozła do Poznania.
No ale policja bez nakazu prokuratorskiego nie może wejść.
To ten policjant pyta tej babki czy składa doniesienie o porwaniu ona że tak spisali ją ,ze żona na męża itp
To ja myślę sobie no to pewnie dziecko tego syna.
Pojechali a za 10 minut w domu rozbłysły światła.
Dziś od rana po sąsiadach chodziła policja i czy ona tu przebywa czy mieszka takie tam
Najlepsze jest to,że nikt nie miał pojęcia o żadnym dziecku.
Do mojego ojca dzwonił sołtys i mówi że jak był we wtorek z nakazem podatkowym,to był tam taki mały ok 2 letni chłopiec i mówiła,że to wnuk
No mówię wam kino,normalnie
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Za kciuki podziękuję jak coś będę wiedziała, na razie nie dziękuję żeby nie zapeszać.
Czytam Was i czytam i jakbym tylko patrzyła na ekran to byłoby to samo, nie dociera do mnie co czytam.
Kasiu, posty smutne bo mi wesoło nie jest.
A jeszcze coś mnie bierze, kicham, prycham, raz mi gorąco, raz zimno, w nosie kręci, w gardle drapie, głowa boli...

Co do obiadu to zrobiłam i wszyscy zjedli to moje, schab może będą mieli na jutro, ale że z wczoraj i z dziś zostało mnóstwo ziemniaków to ja jutro robię kopytka. U nas w domu jadło się z sosem no to super bo sos mam z dzisiaj.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , czytam to co napisałaś , to horror , wielka zagadka , czyżby twoja sąsiadka porwane dziecko więziła ??? Dziwne to bo na wiosce wszyscy się znają i zazwyczaj wszyscy o wszystkich wiedzą , ciekawa jestem tego zakończenia ,jeszcze kobietę do więzienia wsadzą , oj ciekawie się u was dzieje . Zamykaj drzwi bo to nie wiesz kto ciebie nawiedzi .Przymierzam sie do pieczenia pączków ,bo czwartek stoi już na progu :)

Agnieszko czyli twoja potrawa wzięła górę :)

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Oj Aga kuruj się bo grypa panuje.
No zycie wesołe nie jest.Miałam kopytka w zesżłym tygodniu pyszne mi wyszły.
Halinko to pewnie dziecko tego jej syna ale skąd jak???/diabli wiedzą
Ona jest dziwna każdemu wisi kase z nikim nie gada ale wszystko wie o wszystkich
Ja jakoś nie mam ochoty na pączki
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Kasiu - ja własnie czytam o porwaniach dzieci,
taka książka : Odzyskane dzieci, z serii historie prawdziwe,
napisał ją detektyw, który pomagał rodzicom porwanych dzieci je odzyskać,
a porywali je albo ojciec, albo matka ...
Masakra !!!!!

Nie wiem co kieruje tymi ludźmi, ja wiem - że może kochają dzieci, aczkolwiek to one najbardziej na takim zachowaniu, na takim szarpaniu cierpią.

Tak tak kolorek trafiony, bardzo mi się podoba, myślę sobie, ze nawet te moje ombre potem będzie widać jak już się ciut kolor spierze.

Agnieszko - dużo zdrowka, ta pogoda teraz taka do bani ... Mnie też coś zatoki bolą, i ta głowa chyba od nich ....

A pogoda do bani, zamiecie normalnie snieżne .....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , ja pączków ze sklepu nie ruszę , takich nie jadam, bo zaraz boli mnie żołądek :( a jak są domowe to nic mi nie jest oprócz zwiększenia moich bioder , mam tez w zamiarze zrobić chrusty, ale takich bez proszku do pieczenia , :)

Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Witam ja nowa . Nie bede zawadzac:P ? bo wy sie znacie?
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Nie będziesz zawadzać.
My się tam znamy :P

Hej !!!
Pisz dużo ;)

Ja w czwartek będe robić dziwolągi ;)
jako pączki. :witch
Sasza
Super Gaduła

Gosia :* dziekuje
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Misio wrócił i musiałam się nim nacieszyć:-) Małż mój pod wielkim wrażeniem organizacji zawodów i w lekkiej depresji z powodu sprzętu wiatrówkowego, jakie inne drużyny miały. Dopiero w Pucku zobaczył, że jego klub sto lat za Murzynami, a gmina kasy ciągle żałuje. Na sponsoriungu taki klub daleko nie zajedzie, mimo że ma dwie zawodniczki w kadrze narodowej.Teraz Misiek zabezpiecza kratkę wentylacyjną, bo tak wieje, że ząb na ząb nie trafia!
Pogoda dała dzisiaj czadu! śnieg, mżawka, zawieja, słońce, znowu zawieja, grad, no wiatr! a właściwie wiatrzysko...masakra! :o Nogi mnie tak bolą, że nawet Doreta nie pomaga,a o głowie lepiej zmilczeć...
Aguś! trzymam wszystkie możliwe kciuki i dużo ciepłych myśli wysyłam do Ciebie.. :kiss2
Kasiu! nie zazdroszczę takiego sąsiedztwa! pewnie jeszcze nie raz czymś Cię zaskoczy.. :roll:
Halinko! domowe pączki???? :slini_sie: od wieków takich nie jadłam:-)
Moniko! oprawa ślubna prima sort! przy takim śpiewie nawet ja bym się poryczała.. :)
Gosiu! miłego leniuchowania z książką:-) a co to są dziwolągi w Twoim wydaniu??!!

witaj Sasza! :)

wracam do garów żeby obiad na jutro był gotowy,bo kolejny tydzień zapowiada się ciężkawo. Dobrze, że Młody już w środę będzie...
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Tamirko - dziwolagi to są takie pączusie malutkie z serka homo ;)
Dziwolagi, ponieważ wychodzą takie dziwne kształty:)
Babcia mnie naumiała ;)
Pogoda naprawdę do bani dzisiaj ....

Sasza - :in love:
Sasza
Super Gaduła

Tamira witaj :) U nas tez zamiec i sniegi. Teskno mi do wiosny...
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Wiosna juz niebawem. Teraz zima. A jak zima to i śnieg musi być. ;)

Ale coraz bliżej do lata :in love: :in love: :in love:
Sasza
Super Gaduła

Mnie sie marza juz wycieczki z corcia, bez ktory kocham :P zielen dookoła :P
jeszcze zima taka jak teraz to ok sniezna, ale chlapa ciapa juz nieciekawa
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

No niestety.
Chlapa to nie zima.
To popierdółka :)
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Gosiu! PRZEPIS NA DZIWOLĄGI POPROSZĘ!!! :)
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Zablokowany