Witam .

Kawkę piję, ciasteczkiem owsianym zagryzam , coś jakoś sennie u mnie ,

niby wyspana a nie dospana

może to przesilenie wiosenne , jutro rano idę na badania krwi chcę sobie zrobić przed wyjazdem żeby wiedzieć czy wszystko jest dobrze
Małgosiu , będę trzymała kciuki za pomyślne załatwienie w Poznaniu , czy termin ostateczny znasz ??? wreszcie dostało się twojemu kierownikowi , teraz może doceni swoich pracowników którzy to warowali w
pracy a on tylko nad wami się pastwił ,bo pracownika trzeba szanować i zawsze do ugody iść , ciekawa jestem jaki będzie odzew waszej szefowej po twojej rozmowie , Ja do wyjazdu się już pomalutku szykuję , powyciągałam rzeczy ,wczoraj odświeżyłam , na balkonie wyschły , dzisiaj trochę bluzek poprasuję a spodnie to już ta
praca należy do męża

No nasz burmistrz szaleje a ludzie się wściekają ale mają to co chcieli , obiecał wiele a jak dotąd prawie nic nie zdziałał , bo pozwalniał dużo ludzi z poprzedniej kadry , obstawił się wszędzie ludźmi z PISu , otworzył nowe biuro PISu , wszystko resztę leży ,

Tamten burmistrz jakoś ciągnął wszelkie inwestycje a ten niszczy , och dużo by mówić

czekamy co będzie dalej .
Kasiu , no to u was burmistrz jest super , potrafi rządzić mądrze , nie ma klapek na oczach , nasz to były lekarz pediatra , bardzo doby w leczeniu ,więc słabo widzę go jako gospodarza miasta

No Julcia pocieszna , to taka wasza maskotka , rządzi u was na całego , Marcin dorosły więc jej to przebacza ,

Oj lubię takie
dzieci 
Kasiu a Julcia może na pylenie traw ma ten bezgłos , ta chrypę , dobra jest witamina E ,
Esterko a ty też jedziesz do Szklarskiej ??? razem z Elizą ??/ no to będziecie rządzić

No pieniądze potrzebna są i to na wiele inwestycji , zlikwidował straż miejską a w tym biurze i miał być ośrodek dla seniorów i nic , szpital se sypie ,

i wiele innych spraw czeka
Elwirko , już jesteś popakowana , no teściowa boi sie o ciebie i to nie jest dziwne ,przecież to będzie jej wnuk
O!!!!! Agatko , co nam tutaj zaginęłaś , skrobnij zawsze chociaż dwa zdania to już będzie inaczej