Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Tygrys »

Witajcie.
Ja dzisiaj na szkoleniu siedzę.
Mikrofalówki nie mam, jakoś się przestawiłam na życie bez. Choć wcześniej nie wyobrażałam sobie bez.
A imiona to zależy co się komu podoba. Też kwestia przyzwyczajenia. Mi kiedyś bardzo podobał się Jakub, ale tyle teraz już jest, że przeszło.
Moniś dobrze,że apetyt wraca. A jak na l4, bo już w domu jesteś?
Aga ładniejsze masz teraz włoski.
Halinko udanego wyjazdu. Dwa pomniki - nieźle. Jakby mi się chciało to bym mogła z naturalnego zakwasu robić, u mnie w pracy koleżanki tak pieką.
Tamirko Ty to masz przygody...może ząbki golenia wymagały ;). A jak w pracy dzisiaj?
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :D . U nas ślicznie , słoneczko od rana nam świeci , zrobiłam pranie w rękach czego nie znoszę ale muszę :( powiesiłam na balkonie wiaterek powiewa więc szybko wyschnie :) Kawa wypita więc czas na gotowanie obiadu , będzie schaboszczak i kapusta kiszona gotowana ze skwareczkami :P i od wczoraj żurek z kiełbaską i jajeczkiem :)

Małgosiu , wsiadaj i przyjeżdżaj do nas bo u nas jest słonecznie , :D :D a co to nie zauważyłaś że to nie pasta do zębów??? ;-) oj było niesmacznie w ustach , mój mąż kiedyś poszedł się kąpać ,a to było na poprzednim mieszkaniu gdzie jeszcze mieliśmy wannę , wszedł do wanny i złapał butelkę nalał na włosy i jakoś mu to nie pasowało , jak wyszedł z łazienki to pyta mi się co to za szampon który się wcale nie pieni ;-) :| :cry: a ja patrzę zdziwiona a on nalał sobie płynu do płukania tkanin . :lol: :lol: :lol:

Esterko , tak już w ciągu tygodnia odsłonięto aż dwa pomniki , mamy nowego burmistrza który jest z PIS , dopiero urzęduje 100 dni a jakie to już robi postępy ???? ludzie są oburzeni bo to robi po cichu , jeden stoi przy bazylice w mieście a drugi przy drugim kościele NMP .

Elwirko ja też kiedyś piekłam chlebki z zakwasu robionego w domu ale to taka babranina a tu tylko się wsypuje 1 łyżkę podczas robienia i to wszystko . Miłego szkolenia :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

co do mikrofalówki, to u nas się przydaje do robienia popcornu i podgrzewania mleka ;)
ale faktycznie mozna żyć bez....

Malinko, to nieźle szaleją...
A potem się dziwić na co kasa idzie... ;/ wrrr
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/w-mag ... mam/gvnqb2
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka
No uśmiałam się z golenia zębów Tamirki :) nieźle, nieźle :)

Halinko, jak potrzebujesz tylko suszarkę to zobacz sobie na same suszarki, po co masz płacić za te inne końcówki koro ich nie będziesz używać. A może i sama suszarka będzie tańsza... Czasem zwykła z rynku działa dłużej niż te ze sklepów firmowych.

Kurcze, jak ja Wam dziś zazdroszczę pogody.... jak pokazali we Wrocławiu 21 stopni to aż żal mnie ścisnął.... bo u mnie słoneczko ani razu się dziś nie pokazało a wręcz teraz to deszcz padał :( a ja chcę ciepełko!!!!!

Za komplementy odnośnie włosków dziękuję :) no, też inaczej wygląda jak stoję prosto i ktoś by mi zrobił od tyłu zdjęcie, niż jak mam głowę odwróconą. Ale sobie dziś podniosłam na mojej suszarko-lokówce, trochę podtapirowałam tył i fajnie się układają do góry.

Dziś na obiad fasolka po bretońsku, wczoraj się gotowała a dziś tylko doprawiłam. Marcelowi zrobię spaghetti bo on ani fasoli ani grochu nie chce jeść, chyba smak wędzonki mu nie odpowiada w zupie.

Halinko, no faktycznie dwa pomniki to już przesada.... lepiej by kasę wydał na coś bardziej pożytecznego.....
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Witajcie :*
Odebrałam dziś wyniki moczu i leukocyty nieobecne więc wszystko w porządeczku :) Teraz czekam spokojnie do 4 maja na kolejną wizytę.

Eliza, a no już jestem na chorobowym 4 dni i powiem Ci, że na razie jest fajnie :D jakoś się nie nudzę, ale myślę, że jeszcze trochę i zacznie mi brakować pracy.. Ty na szkoleniu, ciekawe chociaż jakieś? Kiedy masz teraz spotkanie z synusiem na USG? :)

Aga, no teraz fryzura się lepiej prezentuje, szkoda, że od razu Ci tak nie zrobiła tylko musiałaś dodatkowo kasę dawać na poprawki. Ja też się przymierzam do kupna suszarki, bo ta moja to tak wolno suszy, że nie mam cierpliwości do niej. Rzadko suszę włosy, ale jak czasem trzeba i wtedy nie ma czym.

Halinko, a gdzie znajduję się ten Magnolia Park? No akcja super, szkoda, że bliżej mnie takich akcji nie organizują chętnie bym poszła, pooglądać córę na 4D. Mój lekarz niestety takim sprzętem nie operuje w swoim gabinecie :P

Tamirko, mam nadzieję, że dziś w pracy dzień będzie lżejszy i przyjemniejszy od poprzednich :)

Miłego dniaaa :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Synuś zrobił mi normalnie zdjęcie od tyłu to teraz mogę Wam pokazać prawdziwą dlugość.
I zobaczcie jaka różnica jak fryzjerka ułożyła, jak się podkręcają, a jak dziś ja sama.... nie ma to jak wprawna ręka....
A jaki śliczny kolorek tu wyszedł :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Monisiu , podaję linka , coś takiego znalazłam http://www.magnoliapark.pl/?q=wydarzeni ... g-i-usg-4d fajnie by było takie badania zrobić , nie pamiętam gdzie ty mieszkasz , dobrze że wyniki są dobre , bo to cieszy . Zadzwoń i popytaj się czy gdzieś w innych miastach takich badań bezpłatnych nie robią ???

Agnieszko bardzo ładnie masz podcięte te włosy a gdzie przód ???

Dziewczynki no szaleją z pomnikami i tak będzie jakby PIS doszedł do władz, każde miasto by miało po kilka pomników , i po co??? skoro tyle ludzi głoduje i jest w biedzie .Ach co tutaj mówić co będzie to będzie czas pokaże :( :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko, przód masz na fb na moim zdjęciu profilowym :)
Co prawda trochę zakryte ale zawsze coś jest, a cały efekt fryzury jest własnie z tyłu :)
Eeee, ja tam niefotogeniczna jestem i zrobię sto zdjęć żeby jedno choć trochę mi się podobało...
Tamirko- poczta :)

Monia, a Ty kiedy planujesz ściąć?
Agatce pewnie już ciut urosły, coś się dawno nie odzywa....
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Halinko dziękuję poczytam co i jak. Aga ja na wakacjach jak kuzyn z rodziną przyjedzie na wakacje, jego żona jest fryzjerka i bardzo fajnie ścina :)
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Monia, to my z Agatką już będziemy pewnie po podcięciu :) no chyba że Agatka będzie chciała zapuszczać :)

Wczoraj weszłam na prognozę pogody, taką wykresową i pokazywali że ok 18-19 będzie najcieplej. Aż się zdziwiłam bo sobie myślę wieczorem najcieplej?
I faktycznie dopiero ok 17-18 wyszło słoneczko to nagrzało po deszczu.

Jutro mamy zebranie w szkole, oceny będą pokazywać... u Was też są teraz zebrania? bo ja aż się zdziwiłam... no ale wiadomo będzie przynajmniej z czego się podciągnąć żeby mieć lepszą ocenę.
Z czego się cieszę, to z tego, że Marcel na półrocze z matematyki miał 4 a teraz same 5 przynosi. A same nowe rzeczy.... teraz ułamki mają, dziś z kartkówki 5 przyniósł, we wtorek będzie sprawdzian...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko , zobaczyłam twoje zdjęcie na fb , pięknie wyglądasz , fajna fryzurka :)

Mój mąż dostał skierowanie do kardiologa i wyobraźcie sobie że obdzwoniłam we Wrocławiu kliniki , przychodnie i już na ten rok brak miejsc , ale udało mi się zarejestrować tutaj na miejscu w szpitalu ale dopiero po połowie listopada , dobrze że to tylko do kontroli ,że nic groźnego , tragedia , :( a miało być już lepiej :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Te kolejki do lekarzy są po prostu nieporozumieniem. Do dentysty nawet już 2 miesiące się czeka, a gdzie specjalista?
Co to za kraj, żeby nie można było iść normalnie do lekarza....
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Dzień dobry...
Wczoraj nie dałam rady dotrzeć do Was, dzieje się tyle, że nawet czas nie nadąża.
Przedwczoraj zadzwonili do mnie z Poznania w sprawie pacyfikacji mojego tętniaka i wszystkie plany na najbliższe dni (a może tygodnie) diabli wzięli i w czeluście piekła ponieśli. W dodatku okazało się, że przed zabiegiem muszę zrobić jeszcze klika badań i wyszło na to, że najlepiej będzie jeśli rozdwoję się, i to w tempie przyśpieszonym. Pan Kier na wieść, że za chwilę mnie nie będzie najpierw zaniemówił, a zaraz potem dostał takiego wścieku, że dosłownie toczył pianę z wrednego pyska. I teraz ma problem, bo Młody ciągle na L4, mnie też nie będzie, a ktoś pracować musi. Wczoraj siedziałam po godzinach żeby wyprowadzić wszystkie papiery na prostą i to wcale nie z miłości do tego złamasa kutanego, ale ze względu na Młodą, która najprawdopodobniej będzie mnie zastępować. Pan Kier miotał się jak gów..... w przeręblu i dobrze mu tak!
Wczoraj pod koniec dnia pracy udało mi się porozmawiać z Szefową i baaardzoooo spokojnie, ale baaardzooo dobitnie wyłuszczyłam jej, jak wygląda współpraca z panem Kier i jak można liczyć na jego pomoc, nie omieszkałam też wspomnieć o chamskich odzywkach. Mina Szefowej - bezcenna! A ponieważ pamięć ludzka jest zawodna całą rozmowę nagrałam. Ot, tak na wszelki wypadek żeby za miesiąc nie okazało się, że Szefowa "o niczym nie wiedziała"...
A w charakterze wisienki na torcie wystąpił mój wniosek urlopowy, którego pan Kier w pierwszym odruchu nie chciał podpisać. I nie wiem czy podpisał, ale mam to zadku! W każdym razie ja od dzisiaj jestem na urlopie i za chwilę lecę na pobranie krwi i USG, a potem dalej.

Monia! Pozwolisz, że Twoja Bąbelka będzie dla mnie Gabrysią?!
Cieszę, że wyniki masz dobre i że samopoczucie lepsze.. :)

Aga! dzięki, że o mnie pamiętasz! to zdjęcie z kwiatem jest poza tym, że piękne, to jeszcze takie poetyckie... Dorze Ci w takiej fryzurce! no, ale ładnemu we wszystkim ładnie.. :D

Halinko! dwa pomniki??? ludzie na chleb nie mają, ale pomników ci u nas dostatek!
A jak twoje przygotowania do wyjazdu? Maj coraz bliżej... ;-)

Hada! jak się czujesz?? Choróbsko odpuszcza??

Tygrysie! :kiss2 i specjalny buziol dla Adaśka.. :)

Martwię się trochę o Gusię...

Ściskam Was wszystkie i lecę, bo przed wyjazdem jeszcze tyle do ogarnięcia....
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
U mnie zapowiada się kolejny ciepły dzien.
Jest wcześnie rano a na termometrze plus 15.
Wczoraj pojechałam z małą do lekarza,bo traci głos czasowo tzn dwie godziny chrypi i mało co powiedzieć możę.
No ale podobno osłuchowo ok i ma zapisane inhalacje,żeby chrypka zeszła.
Tamirko numer z kremem do golenia niezły,ale popełniłam taki sam będąc w szkole podstawowej.
Pan Kier no cóż będzie teraz ujeżdżał na młodej i jak jest spokojna to jej wspłóczuję-kutas złamany
Kiedy Tamirko masz ten Poznań????
U mnie zebranie będzie pewnie w maju,no ale i półroczne było jakoś w połowie lutego.
Nie znoszę zebrań,mało tego czeka mnie jeszcze jakieś klasowe ognisko,które muszę jakoś przeżyć i udawać ,że się dobrze bawię.
Za to młody ma za tydzień zakończenie i już mało kiedy idzie do szkoły,chodzi na dwie godziny i już jest w domu.
Jak to wczoraj podsłuchałam mała mówi do niego
szkołę kończysz????to do roboty,zajmij sobie dziewczynę,ułóż życie i się wyprowadź :D :D :D
Normalnie padłam skąd jej się to bierze
Kiedyś w okolicach świąt on coś się jej sprzeciwiał i mówi bratu coś tam......a ta się tak wściekła i z taką złością woła
-Ty mój brat,rodzice Cię adoptowali z litości,jak miałeś dwa lata,
-co tak patrzysz o domu dziecka nie słyszałeś
Upłakaliśmy się z młodym ze śmiechu
Tygryski jak tam brzusie?????
matko Tamirko Gabryśia??????
Halinko u nas rządzi pisowiec pomnika zadnego,a nie wyobrażam sobie włściwszego człowieka na właściwym miejscu
Wszyscy go chwalą,mało tego nasz region jest jedynym w kraju,tak mówili w tv gdzie zgodnie bez jakichś podtekstów np smoleńskich rządzi PO z Pisem.
Jednak idzie.
Aga piękne to zdjęcie z różą
Hada jak zatoki odpuściły???
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Bry dzień...

Cula, może moje zboczenie, może tak stanęłaś.. ale mi się wydaje że masz krzywo ten tył scięty. Lewa strona wydaje się ciut dłuższa...

Malinko porażka z tymi pomnikami, a kasa z naszych podatków na to idzie...
a tyle rzeczy jest do zrobienia...

Tamirko.. to teraz Cię latanie po lekarzach czeka, oby szybko i bezproblemowo się udało...
Dużo zdrówka życzę....
Dobrze że tą rozmowę nagrałaś, na pewno Ci się przyda na przyszłość..
a Kierownik beszczelny, nie ma co.... choć z drugiej strony się nie dziwię.. stracić 2 pracowników to jednak sporo...

Chochlik, co jeszce laryngolog powiedział ??
Bo mi na moje problemy z głosem kazał się przejść do gastrologa.
Może córka tez zaczyna mieć podobne problemy.
No i oczywiście dużo pić i jakies cukierki do ssania...

A ja.. cóż... zdrowotnie już lepiej, choć jakiś katar jeszcze tam mam ;)
a dziś już musze się w końcu spakowac ;)
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Hej.
Pakuj się Had pakuj. :)
My już spakowani i zaraz po pracy jedziemy :). Już się doczekać nie mogę...
Moja teściowa marudzi, że jedziemy...bo powinnam uważać na siebie nie forsować się itd... i rzuca teksty w stylu że nie jest zadowolona z naszego wyjazdu... A niech marudzi sobie, ja się bardzo cieszę na ten wyjazd :).
Tamirko... ciekawe czy ta rozmowa coś da w pracy czy ten zmieni swoje podejście. Współczuję biegania po lekarzach, oby szybko się udało badania pozałatwiać. A na kiedy masz termin w poznaniu?
Monika ja idę teraz w poniedziałek do lekarza. Wyniki już mam porobione. A Ty odpoczywaj ile możesz :). Dobrze, że wyniki wychodzą ok, spokojniejsza jesteś. A jak się czujesz?
Halinko - niezłe te kolejki do lekarzy...i weź tu choruj i lecz się na nfz...porażka
Chochlik, dzieci to nie wiadomo skąd czasami te teksty biorą... My mamy ubaw z bratanków, jak czasem rzucą jakimś tekstem to nie wiadomo jak zareagować.
Aga - ale sobie ten Twój mały radzi dobrze w szkole, fajnie :)

Miłego dnia wszystkim :)
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Hej :)

Dziewczynki nie martwcie się, cały czas do Was zaglądam, ale jakoś nie mam weny na forum, na pisanie.
Ale czytam Was na bieżąco.

Ściskam Was wszystkie :kiss2
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Kawkę piję, ciasteczkiem owsianym zagryzam , coś jakoś sennie u mnie , :( niby wyspana a nie dospana :( może to przesilenie wiosenne , jutro rano idę na badania krwi chcę sobie zrobić przed wyjazdem żeby wiedzieć czy wszystko jest dobrze ;-)

Małgosiu , będę trzymała kciuki za pomyślne załatwienie w Poznaniu , czy termin ostateczny znasz ??? wreszcie dostało się twojemu kierownikowi , teraz może doceni swoich pracowników którzy to warowali w pracy a on tylko nad wami się pastwił ,bo pracownika trzeba szanować i zawsze do ugody iść , ciekawa jestem jaki będzie odzew waszej szefowej po twojej rozmowie , Ja do wyjazdu się już pomalutku szykuję , powyciągałam rzeczy ,wczoraj odświeżyłam , na balkonie wyschły , dzisiaj trochę bluzek poprasuję a spodnie to już ta praca należy do męża :D No nasz burmistrz szaleje a ludzie się wściekają ale mają to co chcieli , obiecał wiele a jak dotąd prawie nic nie zdziałał , bo pozwalniał dużo ludzi z poprzedniej kadry , obstawił się wszędzie ludźmi z PISu , otworzył nowe biuro PISu , wszystko resztę leży , :( Tamten burmistrz jakoś ciągnął wszelkie inwestycje a ten niszczy , och dużo by mówić :( czekamy co będzie dalej .

Kasiu , no to u was burmistrz jest super , potrafi rządzić mądrze , nie ma klapek na oczach , nasz to były lekarz pediatra , bardzo doby w leczeniu ,więc słabo widzę go jako gospodarza miasta :( No Julcia pocieszna , to taka wasza maskotka , rządzi u was na całego , Marcin dorosły więc jej to przebacza , :D :D Oj lubię takie dzieci :D Kasiu a Julcia może na pylenie traw ma ten bezgłos , ta chrypę , dobra jest witamina E ,

Esterko a ty też jedziesz do Szklarskiej ??? razem z Elizą ??/ no to będziecie rządzić :D No pieniądze potrzebna są i to na wiele inwestycji , zlikwidował straż miejską a w tym biurze i miał być ośrodek dla seniorów i nic , szpital se sypie , :( i wiele innych spraw czeka

Elwirko , już jesteś popakowana , no teściowa boi sie o ciebie i to nie jest dziwne ,przecież to będzie jej wnuk :D

O!!!!! Agatko , co nam tutaj zaginęłaś , skrobnij zawsze chociaż dwa zdania to już będzie inaczej :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Tak Malinko, jade razem z Tygrysem ;)
Tylko my dojedziemy do nich jutro.
Bo niestety urlopu nie dostałam na jutro ;)

Szpital u Was, niestety ma mało przychylne opinie ...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka :)
Tamirko, ja zawsze o Tobie pamiętam :)
Nie ma tak, że one widzą zdjęcia na fb a Ty nie...
Bardzo dobrze zrobiłaś że wszystko szefowej opowiedziałaś. Tylko ciekawe czy będą z tego jakieś konsekwencje...
I czemu tak późno???
No własnie, termin już znasz? Żeby nie było, że ja będę z Marcelem na turnieju u Ciebie a Ty będziesz w Poznaniu....

Halinko,no teraz już pomału musisz się szykować bo jeszcze pod sam koniec będziesz pewna że wszystko masz a coś się jeszcze rzuci w oczy.
Zrobiłaś sobie listę co musisz zabrać?

Hada, Ty to masz wzrok dobry :) Ale one nie są dłuższe, tylko po prostu z prawej strony mam podwinięte a te z lewej są na prosto, może za krótko trzymałam na lokówce. Powiększyłam sobie zdjęcie i tak to dokładnie wylukałam :)
No teraz muszę pilnować aby obie strony były równo podwinięte żeby ktoś z tyłu faktycznie nie pomyślał że są nierówne :)

Fajnie macie z Elizą że w góry jedziecie..... jak i ja bym chciała....

To dziś w okolicach Moniki jest najcieplej... Monia,dawaj swoje propozycje imion!!!

Kasiu, Twoje dzieci, a zwłaszcza J są po prostu nieziemskie :) Po kim ona ma takie gadane???

Agatkę musiałam na fb zagadać żeby do nas napisała :)

Kurcze, to już 13? Zaraz Marcel będzie, muszę iść mu obiad grzać....
Ja dziś go wypuściłam do szkoły i położyłam się jeszcze i słuchajcie, obudziłam się o 9.40!!!! To dlatego teraz mi dziwne że już jest 13.... jak się wstało o 10.....
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Cula poszlałaś ;) ale dobrze czasem tak sobie poleżeć ;)
Heheh, no mówię że ja już mam takie zboczenie ;)
i się wyjaśniło ;)

no ja się już doczekać nie mogę tych gór :D
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Wróciłam z USG piersi, niby dobrze ale nie do końca. Teraz nie będę sobie zawracać tym łepetyny, bo co innego ważniejsze, a w maju i tak jadę do onkologa.
Dzisiaj jeszcze jedna wizyta u lekarza, jutro u rodzinnego po skierowanie do szpitala i z teściem na zdjęcie szwów. Poza tym muszę ogarnąć jeszcze parę spraw stricte organizacyjnych, bo Misiek (kochany chłop!) logistycznie jest jako ta rozczochrana picza z Łowicza! :P
Aga! do Poznania wyjeżdżamy w tę sobotę, bo w niedzielę rano muszę być na oddziale. Tak, że od niedzieli będę poza zasięgiem, bo tam na neurochirurgii nie ma wi-fi, zresztą na pooperacyjnej nie można mieć nawet komórki. A kiedy zerżną tętniaka? Jedna wielka niewiadoma. Na razie łykam Plavix i czuję się po nim, jakby walec po mnie przejechał... :(
Nie wiem czy rozmowa z Szefową coś da, bo już wcześniej kilka razy jej mówiłam o "pomysłach" pana Kier i nic! Wygląda na to, że facet jest nie do ruszenia, tylko jeszcze nie wiem dlaczego. I żeby było śmieszniej dzisiaj mimo urlopu byłam dwie godziny w pracy. Zadzwoniła Młoda, że ten buc bagienny dołożył jej roboty z ulotkami, a ona w tym temacie ciemna jak tabaka w rogu.

Elizo, Estero! jak ja Wam zazdroszczę wyjazdu!!! :)

Halinko! Tobie tez zazdroszczę!

a jak tam dzisiaj nasze Bąbelki, Gabusia i Adaś?

Kasiu! nie wiem po kim Twoja Julcia ma takie gadane, ale widać od razu, że w kaszy zjeść się nie da! :D

Gusiu! :kiss2 mam nadzieję, że niechęć do pisania szybko minie:-)
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Wiecie co nie wiem skąd to moje dziecko ma te teksty.
Jakbyście ją znały powiedziałybyście ,że ona to chodząca cisza.
Cicha spokojna nawet jak szła do przedszkola to się martwiłam jak ona sobie poradzi.
Przykład wczoraj jesteśmy u lekarza i pani dr pyta jak się nazywa i co moje dziecko nie potrafiło odpowiedzieć :D :D
uśmiałyśmy się z lekarką,w końcu ja z nią pogadałam,że by pani słyszała tą jej chrypę.
Hada byłyśmy u pediatry niby od krtani ta chrypka.
Bawcie się z Tygryskiem świetnie w tych górach,Tygrysku a Ty się nieprzeforsuj.
Koniecznie się dotlenicie i pojecie dobroci .
Tamirko mam nadzieję,że szybko się uporają z tym tętniakiem i raz dwa będziesz w domu
Oczywiście jak dasz radę napisz sms do Halinki ona da nam znać co u Ciebie bo będziemy się denerwować
Kurcze jak tego pana Kier ugryź.
Halinko a Ty którego wyjeżdżasz????
Aga śpioch :)ale sen urodzie służy
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Estero , szkoda że nie dostałaś wolnego , no u nas szpital ma złe opinie , chociaż jak ja tam bywałam , bo dwukrotnie z moją mamcią i to był długi okres bo raz miesiąc a drugi raz dwa tygodnie to zastrzeżeń nie miałam , opieka była dobra , później ja trafiłam na tydzień i też byłam zadowolona , ale jest dużo ludzi narzekających , fakt że pielęgniarek jest za mało a obowiązków maja dużo , no na pewno to nie jest szpital marzeń tak jak w serialu : Na dobre i na złe :szpital Leśnej Góry :D

Agnieszko , fajnie sobie tak pospać , :D ale zdążyłaś obiad zrobić :D Listę dopiero będę robić , ale czy wszystko w niej się znajdzie ???

Kasiu , my wyjeżdżamy 1 maja a wczasy mamy od drugiego ale my chcemy być dzień wcześniej więc sobie wykupiliśmy dodatkowy nocleg , :) no i co u lekarza z Julcią ??? a z Małgosia to ja wcześniej tak pomyślałam żeby dała jakoś nam znać poprzez męża a ja dalej wiadomość podam

Małgosiu , wiem że telefonów komórkowych w szpitalu nie wolno mieć bo wiadomo aparatura może mieć zakłócenia ( tak myślę ) więc prosimy żeby twój Miso albo do mnie zadzwonił albo niech wyśle SMS chociaż krótkiego o twoim stanie zdrowia ,bo my tutaj się martwimy ,

Obrazek
Zablokowany