Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
tamirko bawarki jeszcze nie próbowałam...
także wezmę i to pod uwagę 
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

dzień dobry:-)
Niedziela jeszcze zaspana, ale my już na nogach i nieśpiesznie delektujemy się poranną kawą.
Cicho jest i leniwie...
Tylko samoloty z hałasem latają po niebie...
Nic nie mija bez echa, nawet cisza.
(S.J. Lec)
Dobrej niedzieli!
Niedziela jeszcze zaspana, ale my już na nogach i nieśpiesznie delektujemy się poranną kawą.
Cicho jest i leniwie...
Tylko samoloty z hałasem latają po niebie...
Nic nie mija bez echa, nawet cisza.
(S.J. Lec)
Dobrej niedzieli!

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Dzien dobry,
Dzis moje dziecko obudzilo mnie z wielka niespodzianka w pampersie, zara do umywalki musielismy isc
Za niedlugo bedziemy sie zbierac do moich rodzicow na obiad. Pogoda za oknem calkiem zachecajaca wiec moze na spacer pojdziemy
No nic uciekam, milej niedzieli kobitki
Dzis moje dziecko obudzilo mnie z wielka niespodzianka w pampersie, zara do umywalki musielismy isc
Za niedlugo bedziemy sie zbierac do moich rodzicow na obiad. Pogoda za oknem calkiem zachecajaca wiec moze na spacer pojdziemy
No nic uciekam, milej niedzieli kobitki

Znalazłam w sieci takie "coś" dla młodych rodziców..http://demotywatory.pl/4551809/17-gadze ... go-rodzica
niektóre całkiem fajne:-)
niektóre całkiem fajne:-)

Tamirka co do wysypki - wygladało jak ospa a to poprostu cos ja pogryzło. Szok. Ale duzo i nie ladnie stad nasze watpliwosci
wow, jakie grzybki. Ja sie na nich nie znam. A szkoda..
Agus powiem Ci ze chetnie bym poszla pozrywac borowki:p
cos bym zarobila, i schudla:P
co do przedszkola obys miala racje
No i Witam sie ładnie, niedzielnie:) leniwie...
wow, jakie grzybki. Ja sie na nich nie znam. A szkoda..
Agus powiem Ci ze chetnie bym poszla pozrywac borowki:p
cos bym zarobila, i schudla:P
co do przedszkola obys miala racje
No i Witam sie ładnie, niedzielnie:) leniwie...
- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
Pozdrowionka i uściski dla wszystkich.
Gratulacje dla młodych mam niech wam się dzieciaczki zdrowo chowają i spać dają.
Halinko mam nadzieję,że sms dotarł
Czasu brak nawet żeby was poczytać
Pa
Pozdrowionka i uściski dla wszystkich.
Gratulacje dla młodych mam niech wam się dzieciaczki zdrowo chowają i spać dają.
Halinko mam nadzieję,że sms dotarł
Czasu brak nawet żeby was poczytać
Pa
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Kawa i poranna porcja wiadomości już za mną, pora pomyśleć o zagospodarowaniu dnia...
Pogoda jakaś taka niezdecydowana, a mój osobisty barometr przepowiada deszcz...
Życie jeszcze nikogo nie głaskało po głowie obcymi rękoma.
(J. Gaudyn)
Kolorowego dnia!
Kawa i poranna porcja wiadomości już za mną, pora pomyśleć o zagospodarowaniu dnia...
Pogoda jakaś taka niezdecydowana, a mój osobisty barometr przepowiada deszcz...
Życie jeszcze nikogo nie głaskało po głowie obcymi rękoma.
(J. Gaudyn)
Kolorowego dnia!

witaj 
Tamirko, bo mnie mąż obudził i tak się męczyłam, w sumie do 5 nad ranem
wczoraj u Tygrysa byliśmy, Adaś przeuroczy...
Może dziś wyjdą...
Tamirko, bo mnie mąż obudził i tak się męczyłam, w sumie do 5 nad ranem
wczoraj u Tygrysa byliśmy, Adaś przeuroczy...
Może dziś wyjdą...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
. Wróciłam wczoraj wieczorem , poczytałam co u was i nawet nie miałam sił żeby coś skrobnąć ,
jakaś taka jestem spiczniała
coś brak mi sił , jednak droga długa i męcząca jak dla mnie po tym wypadku , nerwy robią swoje ,
dzisiaj muszę jechać zarejestrować się do ortopedy , głowa mnie pobolewa , jechałam w kołnierzu ortopedycznym i ciut mi to pomagało ,
Moja Ula dostała po teściowej złoty pierścionek z oczkiem rubinowym , jako najstarsza wnuczka , bo tak zawsze mówiła teściowa że to będzie dla niej , oprócz tego stary zegar na komodę który stał u teściów w sypialni ,pięknie wybija godziny ,a ja dostałam na pamiątkę takie srebrne okrągłe pudełeczko na biżuterię , teraz muszę to wyczyścić , bo ma taki nalot , zawsze mi to się podobało , więc będzie stało na komodzie .
Kasiu ja 16 września pisałam na forum że sms doszedł ,
nic nie odpisywałam bo wszystko opisałam na forum a sms ja nie wysyłam , bo nie lubię . pisz jak tam tobie sie wiedzie bo nic nie wiemy co i jak , jak Julcia w szkole ??? jak Marcin daje sobie radę ,chyba od października zacznie mu się dalej nauka
Envlop , coś kiedyś słyszałam o łuskach ale czy to pomaga to nie wiem ale bawarka to od lat zawsze mamy karmiące piły na laktację , próbuj ,
Esterko , skoda oktawia duża , ale jak dla nas wygodna ,przyzwyczailiśmy się do niego bo jeździliśmy 14 lat , nawet teraz mamy auto zastępcze pegota 307 , niby bardzo wygodne ale francuskie auta są za delikatne na nasze drogi , często się psują ,no rozglądamy się dalej , jeszcze decyzja nie zapadła , a jak ty się czujesz ??? nudności ustąpiły ???
Elizo jak tam się czujecie ,jak Adaś przesypia ci noce , jak z pokarmem ???
Sasza , jak dzisiaj Emi w przedszkolu , już się oswoiła ??
Małgosiu , na lenia nie znam sposobu , sama bym chciała wiedzieć jak go zwalczać , grzybki zjedzone ???? jak ci czas płynie na wolnym , ?????zbieram się do uporządkować dokumenty , bo czas mi już na grzbiecie siedzi, mam czas tylko do 25 września , bo liczy się data opisu lekarza
Kasiu ja 16 września pisałam na forum że sms doszedł ,
Envlop , coś kiedyś słyszałam o łuskach ale czy to pomaga to nie wiem ale bawarka to od lat zawsze mamy karmiące piły na laktację , próbuj ,
Esterko , skoda oktawia duża , ale jak dla nas wygodna ,przyzwyczailiśmy się do niego bo jeździliśmy 14 lat , nawet teraz mamy auto zastępcze pegota 307 , niby bardzo wygodne ale francuskie auta są za delikatne na nasze drogi , często się psują ,no rozglądamy się dalej , jeszcze decyzja nie zapadła , a jak ty się czujesz ??? nudności ustąpiły ???
Elizo jak tam się czujecie ,jak Adaś przesypia ci noce , jak z pokarmem ???
Sasza , jak dzisiaj Emi w przedszkolu , już się oswoiła ??
Małgosiu , na lenia nie znam sposobu , sama bym chciała wiedzieć jak go zwalczać , grzybki zjedzone ???? jak ci czas płynie na wolnym , ?????zbieram się do uporządkować dokumenty , bo czas mi już na grzbiecie siedzi, mam czas tylko do 25 września , bo liczy się data opisu lekarza
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Malinka no byla dzis, i to wyglada tak ze jest ok, a jak sobie przypomni to poplacze ze gdzie mamusia
zjadla kanapke i zupke.
Moze wiec ok bedzie, jest malutka jeszcze nie ma co wymagac za duzo
chochilk tamika witajcie:)
zjadla kanapke i zupke.
Moze wiec ok bedzie, jest malutka jeszcze nie ma co wymagac za duzo
chochilk tamika witajcie:)
Malinko, się nie dziwię, że droga w stresie...
A mi mdłości... cóż... różnie, myślałam, że będę miała z głowy a się okazuje że nie...
Tygrys, pojawi się
jak się trochę ogarnie
A mi mdłości... cóż... różnie, myślałam, że będę miała z głowy a się okazuje że nie...
Tygrys, pojawi się
Witam,
usiadłam w końcu na tyłku...
Maluch mi się strasznie męczy przy zrobieniu kupy, nie wiem jak jeszcze mu mogę pomóc. Aż serce mi się kroi jak widzę jego męczarnie.
Połówek w robocie, to sama siedzę, gęby nie mam do kogo otworzyć. Obiadu nawet nie chce mi się robić. Muszę sie coś ogarnąć bo tak nie może być.
Nic uciekam,
spokojnego wieczoru
usiadłam w końcu na tyłku...
Maluch mi się strasznie męczy przy zrobieniu kupy, nie wiem jak jeszcze mu mogę pomóc. Aż serce mi się kroi jak widzę jego męczarnie.
Połówek w robocie, to sama siedzę, gęby nie mam do kogo otworzyć. Obiadu nawet nie chce mi się robić. Muszę sie coś ogarnąć bo tak nie może być.
Nic uciekam,
spokojnego wieczoru

Piję właśnie tą bawarkę która polecacie, mam nadzieję że podziała 

cześć Dziewuszki:-)
Poniedziałek upłynął spokojnie przy lekturze oraz drobnych porządkach i wygląda na to, że rozleniwiam się coraz bardziej...
popołudniu trochę popisałam, trochę pomyszkowałam po internecie i zrobiłam "gry plan" na najbliższe tygodnie...
ale szczerze mówiąc taka bezczynność zaczyna mnie już męczyć...
Czekam na zmówione koszule, w końcu upolowałam takie, jakie zawsze chciałam mieć i mam nadzieję, że rozmiarowo będą pasowały.
Envelo! a czy Igorkowi odpadł już pępuszek? jeżeli tak, to kładź go na brzuszku, to pobudza perystaltykę jelit, masowanie brzuszka okrężnymi ruchami też. Możesz mu dać rumianku do picia.
Halinko! mam nadzieję, że pomimo stresu wyjazd był udany:-) Trzymam kciuki za szybkie załatwienie wszystkich samochodowych spraw z kupnem nowego włącznie!
Saszka! Oby Emi tylko nie chorowała, a do przedszkola przywyknie szybciutko. Jakby miało być inaczej, to płakałaby przez cały czas, a takie popłakiwanie to normalna rzecz u każdego maluszka.
Tygrysie! też jestem ciekawa Adaśka... czekamy na Ciebie!
Monia! Do godziny zero coraz bliżej, ale mam nadzieję, że samopoczucie Ci dopisuje?
Hada! mdłości w końcu miną, a Ty dbaj o siebie i dużoooo śpij:-)
Kasiu! ściskam Cię zapracowana kobieto!
Aga! a Ty ciągle na borówkach? jak minął ci weekend?
Poniedziałek upłynął spokojnie przy lekturze oraz drobnych porządkach i wygląda na to, że rozleniwiam się coraz bardziej...
Czekam na zmówione koszule, w końcu upolowałam takie, jakie zawsze chciałam mieć i mam nadzieję, że rozmiarowo będą pasowały.
Envelo! a czy Igorkowi odpadł już pępuszek? jeżeli tak, to kładź go na brzuszku, to pobudza perystaltykę jelit, masowanie brzuszka okrężnymi ruchami też. Możesz mu dać rumianku do picia.
Halinko! mam nadzieję, że pomimo stresu wyjazd był udany:-) Trzymam kciuki za szybkie załatwienie wszystkich samochodowych spraw z kupnem nowego włącznie!
Saszka! Oby Emi tylko nie chorowała, a do przedszkola przywyknie szybciutko. Jakby miało być inaczej, to płakałaby przez cały czas, a takie popłakiwanie to normalna rzecz u każdego maluszka.
Tygrysie! też jestem ciekawa Adaśka... czekamy na Ciebie!
Monia! Do godziny zero coraz bliżej, ale mam nadzieję, że samopoczucie Ci dopisuje?
Hada! mdłości w końcu miną, a Ty dbaj o siebie i dużoooo śpij:-)
Kasiu! ściskam Cię zapracowana kobieto!
Aga! a Ty ciągle na borówkach? jak minął ci weekend?

Tamirko.. a jakie koszule? W domu sie czlowiek rozleniwia...
Adas przeuroczy... ciotka zakochana. Wlasnie u nich spie...
Tygrys wpadnie jak sie ogarnie...
A mi mdlosci juz chyba mijaja.. oby... a na sen trzeba miec czas i checi... a u mnie ani pierwszego ani drugiego
Adas przeuroczy... ciotka zakochana. Wlasnie u nich spie...
Tygrys wpadnie jak sie ogarnie...
A mi mdlosci juz chyba mijaja.. oby... a na sen trzeba miec czas i checi... a u mnie ani pierwszego ani drugiego
ucałuj Adasia w piętkę ode mnie..
A koszula jedna taka..

a druga taka...

A koszula jedna taka..

a druga taka...

Ucaluje 
Obie wprost genialne
Obie wprost genialne
Wtorek obudził się pod hasłem: "Dzień bez samochodu" i ciemnymi chmurami nad lasem. I na dwoje babka wróżyła, albo popada, albo nie...
Co do samochodu nie mam zdania, bo i tak siedzę w domu...
Ukochany mężczyzna zażyczył sobie kapuśniaku, więc zabieram się do roboty...
Każde zwierzę da się wytresować. Mężczyznę też.
(Joanna Chmielewska)
Smacznego dnia!
Wtorek obudził się pod hasłem: "Dzień bez samochodu" i ciemnymi chmurami nad lasem. I na dwoje babka wróżyła, albo popada, albo nie...
Co do samochodu nie mam zdania, bo i tak siedzę w domu...
Ukochany mężczyzna zażyczył sobie kapuśniaku, więc zabieram się do roboty...
Każde zwierzę da się wytresować. Mężczyznę też.
(Joanna Chmielewska)
Smacznego dnia!

- MałyTygrysek
- Fajna Kobietka
Hej kobitki, ja w szpitalu jestem od wczoraj, mialam zbyt wysokie cisnienie ale dzis juz jest ok, na razie obserwuja. Poza tym wszystko ok, mam nadzieje, ze jutro wyjde
przepraszam, ze sie nie poodnosze ale pisze z tableta a to meczarnia dla mnie.. caluski :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Tygrysku trzymaj się cieplutko i nie daj się ciśnieniu..
Tygrys się po porodzie męczy z ciśnieneim
Tygrys się po porodzie męczy z ciśnieneim
No, masz!
Monia! Tygrysie! ściskam Was mocno!
i oby ciśnienie, jak najszybciej przestało szaleć!
Bluzki dotarły, nawet dokładnie takie same jak na zdjęciu, ale trochę ciasnawe w biuście..wrrr....
Po chmurach ani śladu, słoneczko pięknie świeci, tylko dlaczego głowa mnie tak boli?
Saszka! jak tam Emi dzisiaj?
Monia! Tygrysie! ściskam Was mocno!
i oby ciśnienie, jak najszybciej przestało szaleć!
Bluzki dotarły, nawet dokładnie takie same jak na zdjęciu, ale trochę ciasnawe w biuście..wrrr....
Po chmurach ani śladu, słoneczko pięknie świeci, tylko dlaczego głowa mnie tak boli?
Saszka! jak tam Emi dzisiaj?

- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Od rana gonię po świecie , byłam złożyć papiery na niesprawność , później byliśmy we Wrocławiu zawieźć ksero prawka do zakładu naprawczego , i w drodze powrotnej pojeździłam po przychodniach żeby zarejestrować się do ortopedy ,no i udało mi się w jednej na 19 października , bo tak to terminy odległe, aż na listopad
pogoda ładna słoneczna ,
Małgosiu , bluzeczki bardzo ładne , a jeżeli ci za ciasne to może wymień na większe , dzień bez samochodu u nas się nie sprawdził bo jazdy dzisiaj było dużo a na piechotę do Wrocławia to już wielka by była pielgrzymka ,
Wyjazd się udał jak i gościnka .
było to spotkanie trzech braci z żonkami
Monisiu , o kurcze a dlaczego ci to ciśnienie wzrosło ??? termin masz dopiero za miesiąc więc dziewczyno uważaj , za szybko nie spiesz się do domciu , poleż bo zawsze to bezpieczniej w szpitalu . Buziaki
Esterko buziaki dla Elizy i Adasia , a jak daje sobie radę jako młoda mamcia ??? widzę że przyszłaś im z pomocą
Później to odrobią
Envlop , o ile ja pamiętam to moim maluszkom dawała wodę ciepłą z miodem i to pomagało
Małgosiu , bluzeczki bardzo ładne , a jeżeli ci za ciasne to może wymień na większe , dzień bez samochodu u nas się nie sprawdził bo jazdy dzisiaj było dużo a na piechotę do Wrocławia to już wielka by była pielgrzymka ,
Monisiu , o kurcze a dlaczego ci to ciśnienie wzrosło ??? termin masz dopiero za miesiąc więc dziewczyno uważaj , za szybko nie spiesz się do domciu , poleż bo zawsze to bezpieczniej w szpitalu . Buziaki
Esterko buziaki dla Elizy i Adasia , a jak daje sobie radę jako młoda mamcia ??? widzę że przyszłaś im z pomocą
Envlop , o ile ja pamiętam to moim maluszkom dawała wodę ciepłą z miodem i to pomagało
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Hej. Od wczoraj jestesmy w domu już. ogarniamy się, dochodzimy do siebie. Napiszę więcej jutro.
Moniś, trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie. Leż w szpitalu jak potrzeba, jesteś pod kontrolą przynajmniej. Wiem, że to nic przyjemnego (ja dwa tygodnie leżałam). Ale jak trzeba.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Moniś, trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie. Leż w szpitalu jak potrzeba, jesteś pod kontrolą przynajmniej. Wiem, że to nic przyjemnego (ja dwa tygodnie leżałam). Ale jak trzeba.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
- MałyTygrysek
- Fajna Kobietka
No leze grzecznie i czekam na jakies wyniki, macie racje,ze lepiej tu byc pod okiem lekarzy zwlaszcza ze przez cala ciaze cisnienie bylo ok a wczorak 160/110. Nie mam pojecia co moglo byc powodem.
Eliza widzialam Adasia - male cuuudo
)))
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Od wczoraj świat żyje bramkami Lewandowskiego, a pogoda ma to w nosie i znowu chmurami straszy.
Nieśpiesznie popijam kawę i oswajam środę...
Halinko! bluzek na większy rozmiar nie wymienię, bo ta firma gdzie je kupiłam większych rozmiarów po prostu nie ma...
Zastanawiam się nad sposobami szybkiego odchudzenia biustu..
znacie jakieś??
W życiu najcięższe walki toczymy sami ze sobą.
Ze swoimi słabościami, lenistwem czy brakiem odwagi…
(...)
Dobrego dnia!
Od wczoraj świat żyje bramkami Lewandowskiego, a pogoda ma to w nosie i znowu chmurami straszy.
Nieśpiesznie popijam kawę i oswajam środę...
Halinko! bluzek na większy rozmiar nie wymienię, bo ta firma gdzie je kupiłam większych rozmiarów po prostu nie ma...
Zastanawiam się nad sposobami szybkiego odchudzenia biustu..
W życiu najcięższe walki toczymy sami ze sobą.
Ze swoimi słabościami, lenistwem czy brakiem odwagi…
(...)
Dobrego dnia!