Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
cześć.. słuchajcie ja na sekundke... ratujcie, jak myslicie czy mi cos jest groznego ? 
Okresu nie dostalam, myslalam ze mam bo zaczelo cos ze mnie leciec, a okazalo sie ze leci ze mnie sama woda... bylam cala na tylku mokra, doslownie zalana.. wargi sromowe, wszystko mialam powiekszone, wejscie do pochwy mialo z 4cm bylo dosyc poszerzone nie wiem dlaczego.. nie wiem co mi jest, ginekologa mialam miec za tydz jakbym dostala dzis okres, a skoro nie dostalam to bede miala przelozonego na 9... ale sie troche zmartwilam, poki co jest ok, oprocz tego ze wszystko mnie tam boli.... pomozcie chyba nigdy sie nie wylecze, nawet ta infekcja mi nie przeszła, a juz tabletek nie mam... ;(
przyszlam tylko to napisac i uciekam

Okresu nie dostalam, myslalam ze mam bo zaczelo cos ze mnie leciec, a okazalo sie ze leci ze mnie sama woda... bylam cala na tylku mokra, doslownie zalana.. wargi sromowe, wszystko mialam powiekszone, wejscie do pochwy mialo z 4cm bylo dosyc poszerzone nie wiem dlaczego.. nie wiem co mi jest, ginekologa mialam miec za tydz jakbym dostala dzis okres, a skoro nie dostalam to bede miala przelozonego na 9... ale sie troche zmartwilam, poki co jest ok, oprocz tego ze wszystko mnie tam boli.... pomozcie chyba nigdy sie nie wylecze, nawet ta infekcja mi nie przeszła, a juz tabletek nie mam... ;(
przyszlam tylko to napisac i uciekam
vanilka moim skromnym zdaniem powinnaś jak najszybciej iść z powrotem do ginekologa, przecież to nie jest normalne... albo chociaż telefonicznie się skonsultować. To wstydliwe, ale może pogadaj z siostrą?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
a_gatka
Vanilka szoruj do lekarza i to już! Zwłaszcza jeżeli Cię boli. Ja kiedyś podobne objawy zlekceważyłam i naprawdę niefajnie się to skończyło, bo operacją. Absolutnie nie chcę Cię straszyć, ale lepiej zapobiegać niż leczyć. Nie martw się na zapas, ale koniecznie kochana skontroluj co się dzieje i ja bym nie czekała tyle czasu na wizytę, skoro masz takie historie...
Adidasowa - ja swojemu właśnie kupiłam koszulkę polo. Bo w sumie dał mi do zrozumienia, że by chciał i jaką
Ale chciałabym mu coś dokupić, bo ma urodziny kilka dni po Mikołaju. Może coś doradzicie i mnie na uzupełnienie prezentu?
A tak w ogóle to cześć! Powinnam od tego zacząć, ale zmartwił mnie wpis vanilki...
Adidasowa - ja swojemu właśnie kupiłam koszulkę polo. Bo w sumie dał mi do zrozumienia, że by chciał i jaką
A tak w ogóle to cześć! Powinnam od tego zacząć, ale zmartwił mnie wpis vanilki...
Hej Wam
jak mija czwartek ??
Vanilka do lekarza...
a my sobie chyba na weekend jakiś prezent kupimy..
choć myślę czy by jakiegoś słodycza mojemu pod poduszkę nie dać
Vanilka do lekarza...
a my sobie chyba na weekend jakiś prezent kupimy..
choć myślę czy by jakiegoś słodycza mojemu pod poduszkę nie dać
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hej. Vanilka a na pogotowie jak byś poszła? Dziwne to naprawdę, woda.. może jakieś pęcherze Ci się tam porobiły i pękły. Nie mam pojęcia ale musisz się jak najszybciej do lekarza dostać bo jak Ci się nie daj Boże jakieś rany porobiły żebyś zakażenia nie dostała... tfu tfu tfu
Cat, najlepiej zapytać? Wtedy jest trafiony prezent bo tego własnie chciał
agatka, jak z ciucha ma koszulkę to może teraz inna kategoria? Np książkę jeśli lubi czytać, albo zapach. Ja lubię dawać zapachy w prezencie bo wiem że przez długi czas będą się ze mną kojarzyły he he. Ale nawąchać się trzeba aby trafić w gust
Kay, jaki ranny ptaszek z Ciebie
Cat, najlepiej zapytać? Wtedy jest trafiony prezent bo tego własnie chciał
agatka, jak z ciucha ma koszulkę to może teraz inna kategoria? Np książkę jeśli lubi czytać, albo zapach. Ja lubię dawać zapachy w prezencie bo wiem że przez długi czas będą się ze mną kojarzyły he he. Ale nawąchać się trzeba aby trafić w gust
Kay, jaki ranny ptaszek z Ciebie
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
hej Jam :*
bo wstaję rano, razem z X.. robię mu śniadanie i już nie zasypiam...
Nie szkoda Ci snu? Jak go tak przyzwyczaisz to do końca zycia będziesz mu śniadanka robić
No chyba że lubisz 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- kusicielka
- Extra Kobietka
Witajcie dziewczyny, u mnie kawa coś dzisiaj nie działa 

Ja (kiedyś - piękne czasy...) wstawałam robiłam sniadanko, kanpaki do pracy itp, on wychdził, a ja w kimęKayira pisze:hej Jam :*
Ostatnio zmieniony czw lis 28, 2013 11:16 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łączenie postów
Powód: łączenie postów
Hej Kusicielka!
Ja tam wole pospać jak nie muszę wstawać. dobrze masz że jeszcze uśniesz ja niestety jak się rozbudzę to już nie ma szans na sen
Ja tu gadam a zaraz mi autobus ucieknie. Lecę się szykować. Miłego dnia
Ja tam wole pospać jak nie muszę wstawać. dobrze masz że jeszcze uśniesz ja niestety jak się rozbudzę to już nie ma szans na sen
Ja tu gadam a zaraz mi autobus ucieknie. Lecę się szykować. Miłego dnia
Oj szkoda snu.. ale....
on się tak cieszu a skoro póki co mogę mu robić to co za problem
on się tak cieszu a skoro póki co mogę mu robić to co za problem
Tylko pozazdrościć takiej kobiety 
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.
-
G****
Dzień doberek
Co do wstawania rano, to jak mój S. chodzi do pracy to też wstaje tylko że nie robić śniadanie, bo on nie je rano ale kanapki do pracy robić. Jak na 5 chodził to też wstawałam i robiłam, chociaż ja i tak mam pobudke nie wiele później bo koło 7 już muszę być na nogach.
Vanilka Ty jak najszybciej do lekarza lec !
Wczoraj nie mogłam zasnąć i tak sobie myślałam i tak sie nie mogę doczekać tej kuchnii, już sobie wyobrażałam jak gotuje mojemu mężowi obiadki, a jeszcze jak pomyśle że mam tyje fajnych przepisów to już w ogóle
A jak tam Wam dzień mija?
Co do wstawania rano, to jak mój S. chodzi do pracy to też wstaje tylko że nie robić śniadanie, bo on nie je rano ale kanapki do pracy robić. Jak na 5 chodził to też wstawałam i robiłam, chociaż ja i tak mam pobudke nie wiele później bo koło 7 już muszę być na nogach.
Vanilka Ty jak najszybciej do lekarza lec !
Wczoraj nie mogłam zasnąć i tak sobie myślałam i tak sie nie mogę doczekać tej kuchnii, już sobie wyobrażałam jak gotuje mojemu mężowi obiadki, a jeszcze jak pomyśle że mam tyje fajnych przepisów to już w ogóle
A jak tam Wam dzień mija?
X tez rano nie je ;0 śniadanie mu robię do pracy 
-
a_gatka
A u mnie dzisiaj do dupy. Chce mi się płakać. Albo zapalić. Albo jedno i drugie.
Łoooo laski, ja mężowi też kanapki do pracy robię, ale wieczorem. Rano NIC by mnie z łóżka nie ściągnęło
Dzień dobry !
Dzień dobry !
Dziewczyny - nadrobiłam posty, ale już zapomniałam co której miałam odpisać 
a co do śniadanka to ja jak jestem w domu rano to też A. robię kanapki przed pójściem do pracy;) też zadowolony jak zrobię i mówią, że lepiej mu smakują jak ja zrobie
No i dobry wszystkim:)
a co do śniadanka to ja jak jestem w domu rano to też A. robię kanapki przed pójściem do pracy;) też zadowolony jak zrobię i mówią, że lepiej mu smakują jak ja zrobie
No i dobry wszystkim:)
-
G****
Witaj Adi 
Jak to facetowi nie wiele do szcęścia potrzeba
Kurcze a mnie tak brzuch boli....
Jak to facetowi nie wiele do szcęścia potrzeba
Kurcze a mnie tak brzuch boli....
zanna a ja wczoraj zastosowałam ciekawy chwyt
i się przekonałam, że niewiele trzeba ;d
a to czemu? okres?
a to czemu? okres?
podobno picie coli pomaga na takie dolegliwości...
a chwyt - strasznie wczoraj był napalony, chciał się kochać. Ale wcześniej nie chciał ze mną ćwiczyć, więc powiedziałam: ty nie chciałeś to ja teraz też nie chcę
od razu zmienił zdanie, tzn. powiedział kochanie jutro poćwiczę z Tobą nawet 2 godziny, proszę Cię
ech 
a chwyt - strasznie wczoraj był napalony, chciał się kochać. Ale wcześniej nie chciał ze mną ćwiczyć, więc powiedziałam: ty nie chciałeś to ja teraz też nie chcę
daltego uważam, że faceci są prości
kurczę mam jeden dylemat.
kurczę mam jeden dylemat.
bardzo chciałąbym pomóc vanilce, ale ona nie daje sobie pomóc.