Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
Na teściowa. Chodzi o brata S. On przysyłał z anglii kosmetyki i teściowa sprzedawała (oczywiście jak my kupowaliśmy to było wszystko dobrze, a jak przestaliśmy to stoją dwa pudła bo nikt nie chce kupować) i teraz powiedział że nie opłaca mu sie wysyłać. I czytałam jej sms i sie okazało że on "nie chce zamrażać pieniedzy" i że może wysyłać ale żeby ona od razu kasę mu oddała a później to sprzedawała. Jaki cwaniak... I ona sie zgodziła i ja powiedziałam że jak to zrobi to będzie wojna bo ja nie odpuszcze bo na zakupy nie ma, na to żeby dołożyć sie do rachunków też nie ma a na to ma? Powiedziałam wszystko S. i zaczął z nią gadać co ona robi z kasa oprócz płacenia rachunków pawłowi? I ona wtedy że zakupi robi (kasa za jajka), że telefony musi opłacić, że leki musi kupić i wtedy ona na odwrót że my mamy 3 tys tygodniowo (pierwsze słysze) i że powinniśmy ich utrzymywać i jeszcze prezenty im kupować bo sąsiadce dzieci kupują...
No Wy jesteście tacy źli... Jak możecie im prezentów nie kupować... no wiesz co...
Oj Zanna, nie przejmuj się, nie Wy tą kasę dacie tylko Ona, a później jak będzie chodzić i "żebrać" to wtedy otwarcie powiedz że Wy sobie Oni sobie. Ja wiem, że trudne to jest bo u mnie to samo co chwile ale już powoli tracę siły na przegadywania i kłótnie.. I tak noc nie wskóracie bo Ona wie najlepiej i zrobi po swojemu
Oj Zanna, nie przejmuj się, nie Wy tą kasę dacie tylko Ona, a później jak będzie chodzić i "żebrać" to wtedy otwarcie powiedz że Wy sobie Oni sobie. Ja wiem, że trudne to jest bo u mnie to samo co chwile ale już powoli tracę siły na przegadywania i kłótnie.. I tak noc nie wskóracie bo Ona wie najlepiej i zrobi po swojemu
-
G****
Ale kurde jak można takim być? Kupujemy jedzenie, rachunki płacimy a ona że prezentów nie kupujemy? I ciekawe gdzie ona dopatrzyła że 3 tys tyg? Gdybym tyle miała to już bym dawno kuchnię zrobiła. Już powiedziałam S. że jak sie rozdzielimy to rachunki na pół. Ja nie będę za nich płacić.
No proste, ja się dziwie, że Wy całość płacicie sami.
Rozumiem Cię doskonale. Tylko prawde mówiąc, jakbyście im kupowali czekoladki, ciasteczka, prezenty i nie wiadomo co to i tak byście byli najgorsi.. Nic by się nie zmieniło.. Zobaczysz co będzie po Mikołaju.. jak nie kupią Wam tego co chcieliście to zawsze możesz ją ugryźć
Rozumiem Cię doskonale. Tylko prawde mówiąc, jakbyście im kupowali czekoladki, ciasteczka, prezenty i nie wiadomo co to i tak byście byli najgorsi.. Nic by się nie zmieniło.. Zobaczysz co będzie po Mikołaju.. jak nie kupią Wam tego co chcieliście to zawsze możesz ją ugryźć
-
G****
Zdecydowaliśmy że niech sie dzieje co chce. Nie długo sie rozdzielimy i niech se robią co se chcą.
a nie możecie jasno określić, że wspólne rachunki płacicie razem, na pół ??
no jak będziecie miec osobno kuchnie to będzie luźniej...
a co do brata.. masakra... siedzi w anglii i jeszcze kase wyciąga...
no jak będziecie miec osobno kuchnie to będzie luźniej...
a co do brata.. masakra... siedzi w anglii i jeszcze kase wyciąga...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hej heeeeeeeeeeeej
Wpadłam się przywitać, poczytałam, ale dużo tego bardzo .....
Brak mi ost. weny na forum ....
Nie kumam za bardzo, dlaczego Wy zanna płacicie całe rachunki, skoro oni też tam mieszkają i korzystają z prądu, wody .... Nie kumam

Wpadłam się przywitać, poczytałam, ale dużo tego bardzo .....
Brak mi ost. weny na forum ....
Nie kumam za bardzo, dlaczego Wy zanna płacicie całe rachunki, skoro oni też tam mieszkają i korzystają z prądu, wody .... Nie kumam
hej Gonia
co słychac, jak się czujesz??
no my płacimy pół na pół..
ale jak już X pracuje, to raczej chcielibyśmy płacić całość rachunków...
obaczymy, jak mama wróci i z nia porozmawiamy
no my płacimy pół na pół..
ale jak już X pracuje, to raczej chcielibyśmy płacić całość rachunków...
obaczymy, jak mama wróci i z nia porozmawiamy
Kay ale jakoś typowy fitness mnie nie kręci, wolę cały czas sama w domu jedną partię ciała ćwiczyć. Nie wiem czy to możliwe, ale Arek jak nie łapie za brzuch czy pupę to mówi, że mi się ujędrniło ciało. Ja tam na razie efektów nie widzę, ale plusem jest dla mnie to, że zrezygnowałam całkowicie z białego pieczywa i póki co ze słodyczy, Arek ma mi pomagać odstawić słodycze
próbuje też przestać jeść ziemniaki, ale nie wiem czy mi się uda:)
Witaj Agatko!
Madlen no póki co sobie jednak darowałam
No póki co nic do zarzucenia mu nie mam, nawet po chleb poszedł sam z siebie i zrobiliśmy sobie razem jejecznicę z szyneczką
czyli to co kocham 
A ćwiczenia naprawdę polecam:)
zanna witaj
masakra, nie dość, że im opłacacie wszystko, grzejecie dupy to jeszcze na dodatek marudzą. CO za niewdzięczność. Bardzo dobrze robicie z tym podziałem!!
gonick witaj;)
Witaj Agatko!
Madlen no póki co sobie jednak darowałam
A ćwiczenia naprawdę polecam:)
zanna witaj
gonick witaj;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Chodzi tez o jeszcze jedną rzecz,... wykonując ćwiczenia w domu, nie zawsze robimy je prawidłowo..
więc warto pomyślec też np o ćwiczeniach wzmacniającyh kręgosłup..
a jeżeli jest fitnes, to trener często powie Ci co robisz źle...
a podobno zima to kiepski moment na odchudzanie
więc warto pomyślec też np o ćwiczeniach wzmacniającyh kręgosłup..
a jeżeli jest fitnes, to trener często powie Ci co robisz źle...
a podobno zima to kiepski moment na odchudzanie
Podobno tak, bo przecież więcej się je
ale ja postanowiłam zacząć od zimy, będę ciągnąć cały czas, do lata może sobie wyrzeźbię ciałko;)
Staram się je robić prawidłowo, poza tym nie czuję ucisku na kręgosłup, czuję pracę ramion, ud, pupy i brzucha
Staram się je robić prawidłowo, poza tym nie czuję ucisku na kręgosłup, czuję pracę ramion, ud, pupy i brzucha
Może posuzkaj dodatkowo ćwiczeń na kręgosłup 
mój X mówi że nawet zwykłe kobry pomagają
aaa...
i nie rób podsatwowego błedu..
jeżeli ćwiczyć, Twój organizm potrzebuje kalorii
więc jedz
nie zaleca się głodówek
i ćwiczeń 
mój X mówi że nawet zwykłe kobry pomagają
aaa...
jeżeli ćwiczyć, Twój organizm potrzebuje kalorii
więc jedz
moja mama przestała jeść słodycze i ostatni posiłek o 18 i chodzi raz w tygodniu na areobic i schudła! Co prawda nie szybko bo niektórzy tego oczekują ale pomału przyzwyczaiła organizm do takiej formy jedzenia i ćwiczeń i to działa 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Kay nie mam zamiaru robić głodówek, chce tylko z kilku tuczących rzeczy zrezygnować. Piję dużo wody i jem prawie jak zawsze
miaamy wystarczy chcieć jak widać
miaamy wystarczy chcieć jak widać
taa i dużo silnej woli bo ja bez słodkiego to nie ogarniam 
J. Carroll
J. Carroll
Podstawą jest zmiana kilku nawyków żywieniowych 
np jedzenie wieczorami
jak było u mnie 
a grunt to chcieć i coś z tym robić
Miaamy, miło że się pojawiłaś
np jedzenie wieczorami
a grunt to chcieć i coś z tym robić
Miaamy, miło że się pojawiłaś
miaamy ja mam tak samo, ale chce wytrzymać
Kay dlatego staram się zmienić siebie
Kay dlatego staram się zmienić siebie
Kay dziękuję za zaproszenie jakoś tak wcześniej tu nie dotarłam na ten wątek 
Adidasowa ja jak prubowałam nie jeść słodkiego to pare dni wytrzymałam a puźniej pochłonęłam takie ilości, że stwiedziłam, że lepiej po jednym batoniku dziennie a i ja się nie męczę i nie torturuję
Adidasowa ja jak prubowałam nie jeść słodkiego to pare dni wytrzymałam a puźniej pochłonęłam takie ilości, że stwiedziłam, że lepiej po jednym batoniku dziennie a i ja się nie męczę i nie torturuję
J. Carroll
J. Carroll
ja się tylko cieszę, że nei mam problemu ze słodyczami 
a bo czasem ciężko coś znaleźć ;)szczególnie gdy są to początki na forum
a bo czasem ciężko coś znaleźć ;)szczególnie gdy są to początki na forum
miaamy ja się postaram wytrwać
silna wola! powtarzam sobie ciągl DAM RADĘ< DAM RADĘ, A EFEKT BĘDĄ ZNAKOMITE
kilka dni ćwicze bo od piątku i widzę, że wracają mi mięśnie kaloryfera
na razie tylko 2 górne, je najłatwiej zrobić, ale oponka nie znika póki co
dążę do tego żeby znikła 
Kay zazdroszczę, że możesz sobie odmówić słodyczy, ja mogę jeść tonami, a jeszcze biała czekolada <3
Kay zazdroszczę, że możesz sobie odmówić słodyczy, ja mogę jeść tonami, a jeszcze biała czekolada <3
haha a ja moge tonami jeść truskawkową czekolade z milki 
Na szczęście moge je jeść i nie widać tego po mnie i mam nadzieje, że tak zostanie
Na szczęście moge je jeść i nie widać tego po mnie i mam nadzieje, że tak zostanie
J. Carroll
J. Carroll
Miaamy, zazdroszczę ..
ja niestety walczę z genami
ja niestety walczę z genami
miaamy do pewnego momentu też tak miałam, że jadłam wszystko i nic nie tyłam, a teraz nadszedł czas na to, żeby wziąć się za siebie i zadbać trochę o własne ciało:)
Kay ja również:P moja chrzestna i babcia są generalnie dość sobie masowe, że tak to nazwę:) chrzestna ma bardzo szerokie biodra i dość dużo fałdek na brzuchu ;d
Kay ja również:P moja chrzestna i babcia są generalnie dość sobie masowe, że tak to nazwę:) chrzestna ma bardzo szerokie biodra i dość dużo fałdek na brzuchu ;d
U mnie w rodzinie raczej osoby są szczupłe i od mamy i od taty strony oprócz mojego brata ale to wina niepełnosprawności wiec genetycznie mi to nie grozi co najwyżej sama się zapuszczę
Adidasowa a ile miałaś lat jak zaczęłaś tyć? czy to była zmiana trybu zycia czy co ?
J. Carroll
J. Carroll
miaamy wydaje mi się, że to przez zmianę otoczenia. Od początku października przytyłąm 6 kg
ze świętokrzyskiego przeprowadzka do Wrocławia.