Madi mieli oddać 4 tys, powiedzieli ze oddadzą 2 tys. Dobre i to...
A wypad się udał, było fajnie
Co tam u reszty słychać?
a ja powiedziałem elektronikiemAdidasowa pisze:Kayira no dziękuję, ale mówię - jestem zła z 4 ;/
Adix mój jest elektrotechnikiem![]()
to będziemy razem kuli katany, miecze i łuczyska do kuszKayira pisze:Adix... ale czasem zamiłowanie więcej daje niż szkoła../
tak jak mój ma zaciecie do zrobienia sobie kuźni..
no cóż.. niech robi![]()
Madlen pisze:Miaamy nie twierdzę, że nie jesteś świadoma i nie uważam że praca w DPS to tylko podcieranie i kąpanie dziadków.. Zapytałam, bo nie każdy jest w stanie coś takiego robić i nie chodzi mi ani o niechęć czy odrazę do tych ludzi, tylko, że widząc cierpienie i ich stan można doznać, że tak powiem szoku, a nie każdy ma na tyle mocną psychę żeby się na coś takiego decydować.. )
Miaamy to jest coś podobnego jak niektóre kobiety lubują się szpilkach lub ciuchach kupują bo się im to podoba a załażą kilka razy i odłożą do szafy i kupują następnemiaamy pisze:Kay a mogę zapytać co on z tym chce później robić ?Szykuje się na jakąś inwazję ?
prawdziwą katanę kuje się miesiącami bo to po kawałeczku się ją składa i każdy kawałek trzeba "wyrobić" tak zeby się układało jak ciasto francuskie, i do tego trzeba odpowiednio dobrać metale żeby nie była zbyt miękka bo będzie się wyginała i nie może być zbyt twarda bo się połamie.Kayira pisze: co do katanyoj, zrobił taką zwykłą, zrobił sam..
nawet mu wyszła... choć fakt do oryginalnej jej daleko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości