Hej dziewczynki :*
U mnie już trochę lepiej kupiłem sobie otrivin w szpraju i Arpirin C i jest znaczna poprawa. A jeszcze przed wczoraj nos miałem taki jakby ktoś mi waty do niego nawpychał zero przepustowości

Wczoraj byłem w stolicy i na dzień dobry potrafią człowiekowi podnieść ciśnienie. W którą uliczke by człowiek nie wjechał to korek. Ja nie wiem jak oni sobie tam dają rade bo dla mnie to nie do pomyślenia żebym pół dnia spędził w korkach.
Dzisiaj odbieram rowerek dla Juleczki, która dokładnie tydzień po swoich urodzzinkach ma imieniny więc co roku zapowiada sie kosztowny kwiecień

Wracając do rowerku będe musiał zjebać firme kurierską bo przywieźli go o 9 rano kiedy to nikogo nie było w domu i nawet menda nie zadzwonił. Widze że tam jest samowolka, wożą paczki w godzinach, które im najbardziej pasują. Zero wyjścia do klienta, mają go w D....
Dobra kończe ten temat bo sam się nakręcam
Madi :* dziękuje za troskę i za cenne rady. Będe pamiętał na przysżłość czym się smarować. Jak już sama zauwżyłaś nie mam jak sam sobie posmarować plecki masz jakiś pomysł ?;)
Adi 
co jest z tym Twoim. Jak można swoją kobietę w ten sposób zaniedbywać i samemu rezygnować z takich przyjemności . Czasami wstyd mi za mój gatunek

. Może jak tak będziesz koło niego leżała z ochota na małe baraszkowanie a "
łon"

nadal nie skuma o co Ci chodzi to może napisz mu smsa żeby się wreszcie wziął do roboty bo obok niego leży gorąca bogini rozkoszy i wszelakich uciech cielesnych:)
Co do zmywarki to ja uważam że jest ona przydatna pod warunkiem że w domu jest więcej niż dwie osoby w przeciwnym wypadku mija to się z celem. Bo ile tych naczyć te osoby pobrudzą ? a no nie zawiele. A czy wstawiasz jeden talerz czy 8 i zmywarka musi zrobić określony program. Ale zgadzam sie wami to jest bardzo przydatne narzędzie chociaż sam takowego nie posiadam. Ja nienawidze zmywać więc mi by się na pewno przydała
Ale z drugiej strony jak byłem w związku to nie miałem z tym ja nie wiem co Wy z nami takiego robicie że przy Was facet czsami gotowy jest do takich poświeceń haha
byłbym zapomniał
miłego dnia moje kochane bzidale

:*