Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Paolcia
Gadatliwa Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Paolcia »

Hej,w końcu jestem uff jaki dziś dzień miałam :roll:

Ja też jestem jak najbardziej za zmywarką,kiedyś kobiety nie miały takich wygód jak dziś :P

A ja się dziś dowiedziałam że dostałam skierowanie na staż... muszę jutro jechać i wypytać się co i jak, bo to będzie kolidować z moim kursem :roll:
może być taka sytuacja że będę musiała z niego zrezygnować jak mi laska na rękę nie pójdzie.Ale to zobaczymy jutro ;-)

Jutro też jadę odwieść mojego faceta na dworzec,hmmm rozstania są najgorsze :cry: także od razu pojadę do domu więc jutro się do Was ptaszyny nie odezwę :P
Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

Post autor: miaamy »

i jak odrazu czyściej z tą zmywarką bo te brudne gary się po stole i zlewie nie walają ;)

Spadam puki nie pada do mojego M się ponudzić razem :P Może wpadnę wieczorem :papa:
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Witajcie :*
No tak zmywarka fajna sprawa, przede wszystkim ten czas zaoszczędzony to jest coś wspaniałego.. :)

Co do świąt to wiadomo, jak się masa ludzi zwala na głowę to chcąc nie chcąc coś przygotować trzeba..
Guśka może jutro będę mieć przepis na fajną sałatkę to Ci podeślę :) ale zabij mnie nie wiem jak się nazywa :P

Aha bym zapomniała.. Kris zrób sobie inhalację i po natrzyj się amolem (skronie czoło, stopy i plecy w sumie-ale sam nie dasz rady:P) i jeszcze żeby Ci nosek nie czerwieniał to maść majerankową smaruj, łagodzi podrażnienia. Po dwóch dniach Ci bankowo przejdzie :)
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Kris a daj spokój z tym to ostatnio u nas jakoś licho... ;) nie będę się prosiła, daje mu jednoznaczne znaki, że chcę, ślepy i głuchy by się kapnął, że kobieta ma chcicę, a on nic, ŚPI :D

Guśka ja zrobię pewnie zwykłą jarzynową, taką najbardziej lubię :)

odnośnie zmywarki to faktycznie dobra rzecz, wiem po sobie. Nastawia się i ma się głowę spokojną, wszystko się samo myje:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Hej Adasiowa :)
No może spadek formy?? :P

Dobrej nocy, uciekam spać a i tak jakoś wyjątkowo pusto :)
Śpijcie dobrze :kiss2
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej dziewczynki :*

U mnie już trochę lepiej kupiłem sobie otrivin w szpraju i Arpirin C i jest znaczna poprawa. A jeszcze przed wczoraj nos miałem taki jakby ktoś mi waty do niego nawpychał zero przepustowości :)
Wczoraj byłem w stolicy i na dzień dobry potrafią człowiekowi podnieść ciśnienie. W którą uliczke by człowiek nie wjechał to korek. Ja nie wiem jak oni sobie tam dają rade bo dla mnie to nie do pomyślenia żebym pół dnia spędził w korkach.
Dzisiaj odbieram rowerek dla Juleczki, która dokładnie tydzień po swoich urodzzinkach ma imieniny więc co roku zapowiada sie kosztowny kwiecień :)
Wracając do rowerku będe musiał zjebać firme kurierską bo przywieźli go o 9 rano kiedy to nikogo nie było w domu i nawet menda nie zadzwonił. Widze że tam jest samowolka, wożą paczki w godzinach, które im najbardziej pasują. Zero wyjścia do klienta, mają go w D....
Dobra kończe ten temat bo sam się nakręcam :)

Madi :* dziękuje za troskę i za cenne rady. Będe pamiętał na przysżłość czym się smarować. Jak już sama zauwżyłaś nie mam jak sam sobie posmarować plecki masz jakiś pomysł ?;)

Adi ;) co jest z tym Twoim. Jak można swoją kobietę w ten sposób zaniedbywać i samemu rezygnować z takich przyjemności . Czasami wstyd mi za mój gatunek :). Może jak tak będziesz koło niego leżała z ochota na małe baraszkowanie a "łon" :) nadal nie skuma o co Ci chodzi to może napisz mu smsa żeby się wreszcie wziął do roboty bo obok niego leży gorąca bogini rozkoszy i wszelakich uciech cielesnych:)

Co do zmywarki to ja uważam że jest ona przydatna pod warunkiem że w domu jest więcej niż dwie osoby w przeciwnym wypadku mija to się z celem. Bo ile tych naczyć te osoby pobrudzą ? a no nie zawiele. A czy wstawiasz jeden talerz czy 8 i zmywarka musi zrobić określony program. Ale zgadzam sie wami to jest bardzo przydatne narzędzie chociaż sam takowego nie posiadam. Ja nienawidze zmywać więc mi by się na pewno przydała :)
Ale z drugiej strony jak byłem w związku to nie miałem z tym ja nie wiem co Wy z nami takiego robicie że przy Was facet czsami gotowy jest do takich poświeceń haha

byłbym zapomniał :)

miłego dnia moje kochane bzidale :):*
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Witam :)
Myślałam, że będę pierwsza...a tu ranny ptaszek w postaci Krisa mnie wyprzedził ;P. Dobrze, że już do zdrowia wracasz :).

Ja mam zmywarkę póki co w domu w postaci mego męża - sam się zaoferował, że będzie zmywał - więc ja się nie wyrywam ;P. Nawet jakbym chciała to i tak mam za małą kucnię, żeby tam zmywarkę gdzieś wsadzić - nad czym ubolewam bardzo - bo jednak wygoda i oszczędnośc jest.

Gusia - u mnie różnie raz lepiej raz gorzej. Wczoraj odebrałam jedne wyniki, jutro ide na jeszcze bedna badania no i potem do lekarza.

Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Hej Tygrysku :)
Haha tm razem byłem pierwszy ale nie poddawaj sie ;) jutro też jest dzien :)
hmm Tygrysu mam nadzieje że ze zdrówkiem wszystko ok ?

A swoją drogą kiedyś w jakimś kabarecie było dlaczego kobiety mają mnijeszcze stopy ?
żeby miały bliżej do zlewu :p haha
Kumpel z pracy obiecał że to powie swojej teściowej jak go jeszcze raz wkurzy :)
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

postaram się jutro ;P
ze zdrowiem ogólnie ok - takie tam "kobiece sprawy"

Te teściowe - chyba z natury mają to wkurzanie w sobie ;P
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Będe dzentelmen i jutro dam Ci pierwszej naskrobać posta :)

To dobrze że zdrówko dopisuje.
Rosumiem nie wnikam już w "te" sprawy :)

No własnie dlaczego to zawsze teściowe są takie wredne a nie teście :)
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Nie wiem dalczego, może taka natura - u mnie właśnie tak jest teściowa potrafi byc wkurzająca (na szczęście do zniesienia) a teściu jest super. Czasem się zastanawiam jak razem wytrzymali tyle - 50 lat po ślubie już są.

A rowerek kiedy dasz bratanicy? Pewnie będzie wielka radość - dzieci się tak fajnie cieszą.

Jutro to ja na pewno będę pierwsza ;P
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Haha myślisz że Ty będziesz inna ?:) Też pewnie bęziesz wkurzająca teściową za pare ładnych lat . Jak to powiedziałaś taka wasza natyra hahaha

Wiesz co rowerek dam jej w niedziele bo wtedy brat robi takie oficjalne urodzinki dla niej. To będzie najodpowiedniejsza chwila żeby go wręczyć :)
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Mam nadzieje, że nie będę tą wredna teściową z kawałów. Przynajmniej się postaram być dobrą teściową - ucząc się na doświadczeniach innych i swoich :). Mam taką nadzieję
Najpierw musze sie postarać mieć dla kogo być teściową ;P

A to udanej imprezki Kris :)
Ostatnio zmieniony śr kwie 16, 2014 8:34 am przez Tygrys, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Dzień dobry :)
Tygrysku trzymam kciuki żeby wszystkie wyniki były dobre i żeby było w porządku wszystko.. :**

Kris pomysł by się niejeden znalazł, ale najodpowiedniejszy to taki zebyś sobie kobietę znalazł co by Ci te plecki smarowała :)
O to spotkanie rodzinne się szykuje :)
Rany a to Wielkanoc już w niedzielę.. No to porządzicie :)
A mała z prezentu na pewno się ucieszy :)

Poza tym miłego dnia..
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Hej. Kris widze że chorujesz, zdrówka życzę :*
Madi co u Ciebie?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Hej Mad... i Jam...

Też mam taką nadzieje, że będzie ok... musi być :).

Miłej środy :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Cześć Jam :**
Dawno Cię nie widziałam ..
U mnie ok, troszkę mi ból głowy dokucza, ale mam nadzieję że minie..
Czekam aż teściowa się wyniesie, bo chce coś posprzątać..
No i czekam cierpliwie aż X wróci.. tylko jeszcze nie wiem kiedy.. :|

Lepiej Ty opowiadaj co tam u Ciebie??
Jak z P.?? Doszliście do porozumienia??
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Weź procha, po co się męczyć :/ Widze że tez nie lubisz robić w domu jak ktos jest ;)
A z p rozstalismy się definitywnie, stwierdził że zrywa ze mna kontakt iże żałuje że mi pomagał bo nie było warto... Stwierdził że oklamałam go że nie aktywawałam wczesniej facebooka, a tak było. nie ważne. Nie będę się wczuwać. Tak jest lepiej...
Lecę nie dlugo pita złożyć a pogodę mam taką że nie chce się wychodzić. no a u lekarza okazało się że mam podwyzszony testosteron, przepisał mi tabletki anty Vibin, ciekawa jestetem czy mi obniżą. tylko teraz czekam aż dostanę okres, jak nie dostane to znowu muszę iść do niego bo nie bedę mogła zacząć ich przyjmować. chłopa nie mam a antykoncepcujne musze brac :D
A ty jak tam z tymi wynikami swoimi?
Kochana postaram się częściej tutaj bywać bo ostatnio przyznaje się bez bicia fb mnie pochłonął :oops:
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Hej Madi :*
Zanim ja sobie kobietke znajde co by chciała mnie wysmarować to ze 20 azy zdąrze zachorować :). Jakoś nie ma chętnych do smarowania hahaha

Dzięki Jam :* już powoli jest lepiej a w niedziele już całkiem mnie póści na urodzinkach u Juleczki bo chłozi się w lodówce lekatwo na wszelkie choroby :D
Gratuluje rozstania się z byłym. Nie zrozum mnie źle nie ciesze się tylko on nie zasługiwał na Ciebie. nzajdziesz sobie lepszego, który będzie Cię należycie traktował :)
To Ci przyszło zyć w czasam kiedy bez chłopa musisz any..... brać :)
No ale jak się naiwnie jakiś amant to już będziesz gotowa haha
Nie no żartuje jak mają Ci pomóc to bierz je piękna bierz :)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Rozsmieszyłeś mnie Kris tym amantem :D no w sumie nikt nie zna dnia ani godziny :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej ;) wpadam się tylko przywitać, i znikam do pracy...
powariowali...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
G****

Post autor: G**** »

Hej :)

Ja też tylko na chwileczkę bo idę myć okna do teściowej, później do Was zajrzę :)

Miłego dnia ;)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Guśka, jak do teściowej ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Hej Hadzix :*
Odpocznij trochę bo się wykończysz ;)

Jam ciesze się że humorek dopisuje :) tak więc uważaj bo nigdy nie wiadomo kogo spotkasz na swojej drodze :) Oby był tylk lepszy od poprzedniego :*

Guśka zwariiowałaś chyba albo musiał Ci się jakiś wirus wkraść w klawiature :)
Możesz powtórzyć bo nie jeestem pewny czy dobrze zrozumiałem , idziesz myć okna do teściowej ?:)
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Madlen u niego? wątpię :D nawet to jets niemożliwe.

Kris hahahaha no nieźle, ale w sumie, mogę spróbować z tym smsem. Ale wątpię, że to podziała, bo jak zaśnie to już nie słyszy nic.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Zablokowany