Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Witam . :D Już jestem , Miałam trochę spraw do pozałatwiania , więc Ula zlitowała się i po nas przyjechała żeby szybko wszystko pozałatwiać , musiałam odebrać wynik z prześwietlenia moich lędźwi , później do kościoła zapłacić za mszę bo teściowa będzie miała 94 lata a że jechać nie możemy więc zamiast kwiatów będzie modlitwa , :) Później do rowerowego, bo na siłę mąż chce mnie wsadzić na rower , żebym trochę się poruszała , a nie siedziała na fotelu , a mam w piwnicy piękny rower ,prawie nówka , rama aluminiowa , niby leciutki ,ale jest jak dla mnie ,rama źle dobrana i miałam dwukrotny upadek i już na niego nie wsiądę :( w rowerowym pan pokazał mi mniejszy , i muszę się z tym problemem przespać i zobaczyć co powie mi ortopeda do którego idę w czwartek , wynik z prześwietlenia jest nieciekawy , mina mi zrzedła jak sobie poczytałam , :(

Małgosiu , to ty dzisiaj w pracy byłaś ?? Jak sobie dałaś radę ??? a pasierbica duża ??? wiesz jak dzisiaj poczytałam jaki mam zły wynik to sobie pomyślałam że to jest pryszcz w stosunku do ciebie i zaraz musiałam inaczej sobie w głowie poustawiać , nie mam takiej mocnej psychiki jak ty ,

Agnieszko , może gdybyście byli na swoim to mąż by był inny , bardziej by o ciebie zabiegał a tak to pod bokiem mamci zachowuje się jak małe dziecko , ale na pewno kocha ciebie jak dawniej , :)

Sasza , Małgosia bardzo dobrze ci pisze , broń Boże takich leków , depresja teraz wiosną dosięga ludzi , brak witamin to powoduje , ciut podreperować się może sokami zdrowymi ,witamina D 2000 j. :)

Agatko , to tak jest że po zabawie zawsze wszystko boli , to znak że były tańce wywijańce :D :D i tak miało być :D :D

Moniczko ,bardzo ci współczuję tych mdłości , niektóre kobiety ciążę przechodzą i nic nie czują a niektóre to mają takie cierpienia , u mnie to było 9 miesięcy ciężkiej choroby ,wtedy nie szło się na zwolnienia, bo nie było takie mody,bo ja tak to nazywam , lekarze nie dawali tak zwolnień , pracowało się do końca , a wszystkie ciąże byłam na podtrzymaniu , :( zaraz mnie zlinczujecie że tak piszę :( ale to prawda ,
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka babiszonki
Czasu u mnie nie ma,jak znajdę to poczytam i odpiszę .
Miłego tygodnia.
Halinko przepraszam,że nie odebrałam nie miałam jak.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Malinka piekny wiek u tesciowej. Od strony mojej mamy tak długo sobie zyja
Co tam wyszlo na tych badaniach??

Chochlik witaj

W nocy mała znowu obudzila.
I znowu pobudka o 5: 30. I tak chodze ciagle niewyspana
Miłego dnia
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Dzień dobry:-)
Niebo wymiecione do samego błękitu, ale zimny wiatr ciągle duje uparcie.
Mój wtorek stricte medyczny, za chwilę randka z chirurgiem, potem z "dusznym" lekarzem, a na koniec dłubanie w oku.. :)
Saszka! ano zacznie się wymyślanie, co ugotować żeby moja pasierbica zjadła.. :| ostatnio była wybiórczą wegetarianką... :P
Wdziewam kamaszki i lecę ogarnąć wtorek.. :)

Tracimy tyle czasu na rzeczy pilne, że nie starcza nam go na rzeczy ważne.

(François de La Rochefoucauld)

Dobrego dnia! :kwiatek
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Magda.O
Miła Kobietka

Post autor: Magda.O »

tamira
To dłubanie w oku mnie przeraziło, ja sobie nawet kropli nie dam wpuścić, więc zabrzmiało jak horror. Ale powodzenia życzę i szybkiej randki :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Witam w końcu słonecznie ale dalej wietrznie.
Tamirko trzymam kciuki i powodzenia.
Poodpisuje później jak bede miala kompa.
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Dzień dobry :)

Właśnie wróciłam od sąsiadki i tak zaglądam do Was :)

Aga mi się wydaje, że z czasem faceci coraz rzadziej okazują uczucia, bo i mój coraz rzadziej mówi, ale i tak wiem, ze mnie kocha :) Dobrze, że się Marcelowi poprawiło i obyło się bez lekarza.

Saszka ja bym radziła, poczekać z tymi lekami, a może lepiej zamiast tego jeśli czujesz, że coś jest nie tak, to wybrać się do psychologa i pogadać. A u Ciebie nie ma kto się zająć małą chociaż na jeden dzień, żebyś mogła sobie odpocząć, wyspać się ? Już nie taka mała ta Twoja córcia, więc może byś komuś podrzuciła na troszkę :)

Tamirko wiesz, zawsze chciałam być nauczycielką i to takich maluchów ale nie wyszło :) To Cię znowu czeka maraton po lekarzach... A jak się czujesz?

Halinko a co z tymi Twoimi wynikami, bardzo źle? Oj zabawa była przednia :) Co prawda mąż nie za bardzo miał wenę na zabawę ale było z kim się bawić ;)

Kasiu to czekamy na Twoje opowieści :)

Ominęłam kogoś? Jak tak to przepraszam :)

Miłego dnia :kwiatek
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Tamira powodzenia trzymaj sie :*

Avis hym no niezbyt. Znaczy tak sa dziadkowie ale wyczuwam ze mama zajac sie mala na caly dzien tylko po to bym ja odpoczela to nie. Chyba ze cos musze zalatwic, isc na zakupy.
Ostatnio szwagierka sie zaoferowala, dwa razy mala zostawilismy u nich na pare godzin. Po ponad 1,5 roku wkoncu mielismy z mezem pare godzin dla siebie i randke..
Narazie leki sobie daruje. Chyba poprostu jestem mocno przemeczona
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :D . Dzisiaj mamy śledzik koniec karnawału , ja napiekłam miskę faworków :) odwiedziła mnie dzisiaj moja koleżanka z lat szkolnych która mieszka w Warszawie a właściwie ciut za Warszawą , zawsze jak przyjeżdża to obowiązkiem jest mnie odwiedzić , przyjeżdża żeby opiekować się ojcem , mają z rodzeństwem taką umowę że co dwa tygodnie jest zmiana , rodzeństwo które zawsze się wspiera , to mi się bardzo podoba że jeden za drugim w ogień by poszedł bardzo dobrzy ludzie , :) Pogoda u nas była piękna , słoneczna ale chłodno :(

Małgosiu , jak tam twoje samopoczucie , dla mnie jesteś bardzo odważną osobą , jaka w tobie wielka siła w pokonywaniu tych twoich problemów zdrowotnych , bo ja po wczorajszym wyniku podłamałam się , :( muszę dojść do równowagi , :( Książkę otzymałam za która serdecznie dziękuję . :kiss2 :kiss2

Agnieszko , a co tak krótko nam napisałaś ????

Agatko , chciałaś być nauczycielka ?? to ciężka praca , bardzo niewdzięczna , z boku wydaje się że to nic takiego , trzeba mieć dużo cierpliwości ;-)

Sasza , jak dzisiejszy dzień , poprawił ci się humor ???
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry wieczorem:-)
Trochę męczący ten wtorek, ale na szczęście, co miałam załatwić - załatwiłam:-) chirurg, niestety nie zapałał miłością pierwszą i bezwzględną do mojej piersi i dopiero po zakończeniu kuracji antybiotykowej mamy stawić się obie przed jego obliczem... :P
"Duszny" bardzo chciał mnie wysłać na L4, ale byłam twarda niczym żelki z Tesco, więc po wstępnym kręceniu nosem wypisał nowe piguły i pozamiatane, a okulistka tylko trzy razy dźgała igłą w okolicach prawej gałki.. :) za trzecim razem trafiła i teraz wyglądam jak jednooki pirat.. ;-)
Można powiedzieć, że zacnie spędziłam ostatki!
Jutro wracam do pracy po tych kilku dniach wolnego i tak się zastanawiam, co też w niej zastanę? :P

Halinko! cieszę się, że książka tak szybko dotarła:-) ale martwi mnie, że Ty się martwisz...jeżeli pozwolisz, to jutro zadzwonię.

Gusia! nauczycielstwo, to ciężki kawałek chleba, wiem coś o tym, bo z drugiego zawodu jestem belfer, ale na szczęście dość szybko przekonałam się organoleptycznie, że nie jest to pasja mojego życia. Wykształcenie niby w tym kierunku mam, ale powołania brak..

Saszka! szkoda, że nie masz komu córci zostawić, dobrze by było jakbyś miała trochę czasu tylko i wyłącznie dla siebie. Fizyczne zmęczenie to jedno, niewyspanie drugie, a monotonia dnia codziennego też dokłada do pieca...psychicznie zwłaszcza.
Tak sobie myślę, że jeżeli Mała ciągle budzi się w nocy, to może spróbuj jej dać wieczorem herbatkę z melisy, zaszkodzić nie zaszkodzi, a może pomóc...

Aga!????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

a Monia gdzie??

i Gosia?!
bo Kasia zapracowana pewnie po same kokardy..

Właśnie skończyłam czytać "Pewnej zimowej nocy" Montefiore'a Simona Sebag'a i uważam, że ta książka jest lepsza od "Saszeńki".
Powiedziałam to Miśkowi,a on:
- jak to?? już przeczytałaś?? to człowiek męczy się przez rok albo i dłużej żeby książkę napisać, a ty w dwa wieczory ją przeczytałaś! zero szacunku dla pisarza.. :D
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Małgosiu , dobrze że dałaś znać jak tam u ciebie , a ja się zastanawiałam czy czasami do ciebie nie zadzwonić , żeby dowiedzieć się,jak tam przebiegła operacja ale miałam skrupuły , bo sobie wyobrażałam że leżysz obolała , po tych cięciach , :( czyli cięcie piersi odłożone i może obejdzie się bez krojenia bo antybiotyk rozgoni to paskudztwo .Przecież ty po tym dłubaniu oka powinnaś siedzieć w domu , Uważaj żeby tego nie przeziębić , Oj ty tytan pracy , Możesz dzwonić do mnie , :)bo ja tez mogę ale nie znam twoich godzin pracy , a jak tam ,gość już w domu ??? :) No twój Misio żartowniś jest , widzisz nie szanujesz pisarza , :)

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Środa zamglona i ziewająca, póki co nie ma jakoś ochoty na żadne ekscesy. Oby do wieczora pełzała tak spokojnie i leniwie...
Siorbnę kawy, zagryzę antybiotykiem i pójdę sprawdzić czy mnie w pracy nie ma.. ;-)

Z zamartwianiem się lepiej zawsze poczekać.
Może okazać się, że wcale nie jest potrzebne.

(Kazimierz Matan)

Spokojnego dnia! :kwiatek
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Nadrobie was pozniej.
Tamirka moze to jest mysl z ta meliska. Dzieki

Malinka nastroj to nawet nie jest tragiczny ale samopoczucie kiepskie

U mnie znowu jelitowka. Niespalam wogole. Walczylam z temp. i dreszczami. Wrrr

Miłego dnia
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry się z Paniami !!!!! :kwiatek :kwiatek :kwiatek :kwiatek

Nie było mnie przez pewien czas, bo miałam mamusię i tatusia, i siłą rzeczy nie zaglądałam na forum.
Ale było fajnie !!!!
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Witam :)
Melduję się na stanowisku pracowniczym :D
Wczorajszy dzień spędziłam u teściów a potem jeszcze u szwagrów. Do domu dotarłam o 21:00, także nie za bardzo miałam jak do Was zaglądać, ale dziś już jestem i nigdzie się stąd nie ruszam :)

Tamirko, jak dobrze, że masz już ten 17-sty za sobą. Teraz będzie tylko lepiej :) Trzymaj się w pracy i nie daj Panu Kier :kwiatek

Halinko, mówisz, ze ostatki z towarzystwie męża i śledzika :) To miłe, ze koleżanka Cię odwiedza i nie zapomina, bo niestety z własnego doświadczenia wiem, że koleżeństwo się kończy jak się drogi rozchodzą.. Może kiedyś te przyjaźnie były prawdziwsze.

Aga, a co Ty tak krótko? Pisz nam tu długaśnego posta do jakich nas przyzwyczaiłaś ]:-) U nas pogoda słoneczna ale mroźna, trzeba uważać bo wiatr jest okrutny.

Sasza, jelitówka? ojej współczuję, nigdy nie miałam na szczęście,a w razie czego to co na to pomaga?

Gosia, to teraz akumulatory masz naładowane pozytywna energią po wizycie Rodziców :)

Avis, też uważam, że masz talent pedagogiczny, może jeszcze skusisz się na jakieś studia w tym kierunku?

Pozdrawiam, buziaczki :)
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Dzień dobry :D

Saszka szkoda, że nie możesz sobie odpocząć. Chętnie bym Ci pomogła kochana, bo wiem, że ciężko jest tak z dzieciakami non stop... Biedna, brałaś coś na tą jelitówkę?

Halinko to fajnie, że masz taką przyjaciółkę, która o Tobie pamięta :) Co do pracy wiem, że jako nauczycielka jest ciężko ale myślę, że z takimi maluchami w przedszkolu to dała bym radę, bo już np. na gimnazjum to bym w życiu się nie porwała :P

Tamirko oby Ci ten antybiotyk rozgonił to cholerstwo... A jak z tym Twoim okiem w końcu? Ja odkąd pamiętam, zawsze mówiłam, że chcę być nauczycielką ale zostało tak jak jest :)

Gosia o to miałaś fajnie :) Taki dzień z rodziną jest bardzo fajny :) Aż sobie przypomniałam, że miałam zadzwonić wczoraj wieczorem do mamy i zapomnialam...

Moniko to już się pochwaliłaś teściom nowinką? :) Ile dziś pracujesz? Co do studiów, oj to już chyba raczej nie dla mnie ;) 3 lata przerwy w nauce robią swoje i już raczej się nie skuszę, zwłaszcza teraz jak mamy w planach bobasa :)

Miłego dnia :kwiatek
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Avis, mąż nie wytrzymał i powiedział :D ale mówiłam im, że potwierdzi się dopiero w sobotę tak na 100 %. Ale oni też już się cieszą :)
Ogólnie każdy kto wie to przeżywa i obchodzi się ze mną jak z jajkiem,a ja totalnie nie mam apetytu. :(

Dzisiaj znów 12 h niestety..
A propo studiów to doskonale Cię rozumiem, też byłoby mi teraz ciężko wrócić do nauki, zwłaszcza jak czlowiek skosztował zarobionych pieniążków.. na studiach to mi było jednak ciężko się utrzymać i trzeba było sobie wiele rzeczy odmawiać,a poza tym dały mi w kość te studia i doskonale obrzydziły dalszą edukację :)
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Sasza
Super Gaduła

Gosia fajnie ze sie dobrze bawilas, pisz co ciebie

Tygrysek na jelitowke tylko Smecta. 3 razy dziennie i przechodzi. Polecam. Zawsze w domu miec.
Juz mi chyba puscilo ale mam temp. wysoka i caly pakiet typu miesnie itp
Tygrysku tez srednio jadlam ;)

Avis Smecte. Przydalaby sie kolezanka jakad dobra blisko no ale
Za to wpadli rodzice, wiec lezakuje. Do 10 caly czas z malutka bawilysmy sie i kurde cholernie trudno tak przed dzieckiem udawac ze wszystko ok gdy wszystko boli.
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Monika a rozmawiałaś już z szefem, czy wolisz poczekać do wizyty? Mąż widzę przeszczęśliwy :) Cieszę się bardzo z Waszego szczęscia :D U mnie to już nawet nie chodzi o pieniążki ale chyba najzwyczajniej w świecie już by mi się nie chciało uczyć :)

Saszka to wypoczywaj póki masz okazję :kiss2 Dziecko i tak na pewno widzi, że coś nie tak więc przed nim za bardzo nie udasz. Oby Ci się poprawiło :)

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Avis, planuję to rozegrać w ten sposób, że zadzwonię do szefa np w maju, że jestem w ciąży i że chciałabym od lipca iść na chorobowe, bo w czerwcu minie mi 6 miesięcy płacenia. No i od lipca będę miała nową umowę więc poproszę szefa żeby dał mi umowę o prace, bo potem chciałabym korzystać z macierzyńskiego. Także na razie cichosza nie będę szefowi nic mówić. A orientujecie się może jak to jest z becikowym? Bo mamy trochę zaplątaną sytuacje z mężem, oboje jesteśmy teraz ubezpieczeni w zus-ie ja z umowy zlecenie, mąż z umowy o pracę, ale dodatkowo na męża stoi ponad 5 ha pola. Do kruzu płacił składki przez 3 lata od 18 do 21 roku życia potem dostał umowę o pracę w restauracji więc od tej pory ma płacony zus. Dodam, że on ma umowę na czas nieokreślony. Czy do becikowego z zus-u patrzą na dochody? jest jakiś próg żeby je dostać? a becikowe z kruzu czy by nam się należało? może jest bardziej opłacalne.. ja jestem w tych przepisach zielona...
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Cześć śliczne !!!! :woman: :kiss2 :kwiatek

Mały Tygrysku, Avis - baterie naładowałam. Ale tak już za nimi tęsknię.
Było na prawdę super. Pobylismy ze sobą, nawet mnie do forum nie ciągnęło.
W piątek przyjechali, więc zakupy jakieś porobiliśmy, i do domku - zrobiłyśmy z mamą pierogi, obiad był mega! :)
Majka mi się pochorowała, biegunkę miała, na szczęście tylko jeden dzień, bo juz myślałam, ze to jakaś jelitówka, choć kto wie - może jakas jednodniowa? Pod wieczór to już była taka wymęczona, że nam padła przed 21.
W sobotę było tak slicznie, że spacerowałyśmy.
Byłyśmy też na rynku, kupiłam 2 bluzeczki sobie i 2 Majci, bo mi wyrosła ...
W niedziele też mega spacer,
a w poniedziałek Mała już do szkoły, a rodzice pojechali późnym wieczorem już do siebie. Żałuję, że nie mam lepszych warunków mieszkaniowych, to by posiedzieli dłużej, ale mąż przez te wszystkie dni na podłodze spał...

Wczoraj koleżanki mnie na kawę do Galerii wyciągneły, potem szybki obiad, po małą do szkoły i zleciał nam dzionek. Jeszcze byłyśmy wczoraj też w bibliotece, poszłam tam oczywiście z taką myślą, że może jedną książkę wypożyczę, oczywiście wyszłam z czterema. Ale ja już tak mam ...
A dzisiaj jak to dzisiaj :)
Zaprowadziłam Gwiazdkę do szkoły, poszłam na szybkie zakupy, przyszłam, wstawiłam obiad, rozliczyłam pita, ijuz miałam się za książkę wziąć, a tu kuzynka dzwoni ... godzinę gadałyśmy, potem koleżanka zadzwoniła, pranie musiałam powiesić, mama zadzwoniła i tak mi zeszło i chyba nie skończę dzisiaj tej książki, a też chciałam jutro oddać w drugiej bibliotece. Ale tam już chyba raczej nic nie wypożyczę, bo mam póki co czytać... No ale jak nie skończę ... to nie pójdę.

Wiecie co? Dzisiaj w nocy do męza dzwonił jakiś dziwny numer,
puścił w zasadzie sygnałka, koło 1:20 było ...
Mąż od razu wykasował ten numer, ale początek sprawdził w necie i okazało się, że to numer z ... CZADU !!!!!
Mam nadzieje, ze to nas nic kosztować nie bedzie, Mąż nie oddzwaniał, zazwyczaj nie oddzwaniamy nigdy, wychodzimy z założenia, że jak ktoś cos chce to zadzwoni jeszcze raz.

MałyTygrysku co ja tu czytam!!!!! Ale nowinka!!!!! No to gratuluję i życze spokojnej ciąży !!!!! :)

Jejku ale posta pierdyknęłam,
Sasza - tak źle z Tobą bidoku ?!

Avis a co u Ciebie ?!

Resztę dziewczyn całuję mocno :fallinlove :fallinlove :fallinlove
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D U nas pochmurnie , brak ochoty do robienia czegoś konkretnego , więc człowiek błąka się po mieszkaniu , trochę poczytałam, trochę szperam na allegro za rowerkiem :D Obiad zjadłam zaraz będzie kawka więc zapraszam :D Później napisze więcej . :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hej, wybaczcie ale nie mam netu w komputerze. Może będzie wieczorem wtedy odpisze.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Tęsknie za wami babiszonki :kiss2
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
tamira
Super Gaduła

Dobry wieczór:-)
Środa przeleciała ze świstem i bez specjalnych zawirowań, o ile nie liczyć kolejnej potyczki z (nie)ulubionym panem Kier.. :P
Opuchlizna z oka schodzi koncertowo, pierś pobolewa ledwo trochę,jest nieźle, a będzie jeszcze lepiej... :D W dodatku pogadałam sobie z Halinką, a Misiek rozśmieszył nas obie:-)
Monia! wiem, że ciąża nie choroba, ale te 12 godzin??? :o to dobrze, że mąż dba o Ciebie, odpoczywaj dużo i jedz zdrowo, nawet jak apetyt nie dopisuje, bo ciocia-babcia będzie się martwić :-)
Saszka! bidulko.. :kiss2 jelitówka nic przyjemnego, zdrowiej dziewczyno, bo wiosna idzie.. :) i tak sobie myślę, że Twoja córcia jest mądrą dziewczynką i jakbyś jej powiedziała, że mamusia dzisiaj czuje się gorzej i chciałaby poleżeć, to na pewno zrozumiałaby to, oczywiście na swój dziecinny sposób, ale tym nie mniej. Dzieci wbrew pozorom rozumieją więcej niż nam się wydaje. Przecież nawet w bajkach bohaterowie chorują.. "pan kotek był chory i leżał w łóżeczku.." :)
Gusia! nawet mi takich rzeczy nie mów! cóż to jest kilka lat przerwy w nauce??.. ;-) w zeszłym roku skończyłam podyplomówkę i rozglądam się za następną.. :P ale rozumiem Twoje argumenty, bo dzidziuś i studia razem, to trochę dużo...
Gosiu! mam nadzieję, że z Majcią już lepiej? fajny weekend miałaś..:-) do biblioteki rzadko chadzam, lubię książki mieć na własność, pod ręką, a do biblioteki wiadomo- trzeba oddać. Trochę kosztowne to moje hobby, ale co tam! na ciuchy nie wydaję, kosmetyków nie używam, wódki nie piję, męża nie biję, to chociaż książki sobie kupię.. :D
Aga! zaczynam się martwić... :(
o Kasię tez..
Obrazek
Zablokowany