Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
L...

Re: Przy kawie ...

Post autor: L... »

Madlen tak, ja juz po przeprowadzce, juz ponad miesiac jak jestesmy tutaj :)

Adidasowa nie dziwie Ci sie ze Ci nie pasuje, sama nie chcialabym faceta co ma stale jakies muchy w nosie i fochy :roll: Co do niskiej samooceny tez tak mialam. Facet ktory traktowal mnie zle, bylam jak sprzataczka a on mial na boku inne - a balam sie rzucic bo balam sie samotnosci. W koncu go rzucilam i odetchnelam, mam teraz faceta ktory na mnie zasluguje. Nie ma tego zlego co b y na dobre nie wyszlo ;)
O matko zeby damskie skarpetki i majtki zakladal to juz nie bardzo mi sie widzi 8-) :o len. tez po pierwszym facecie z ktorym zamieszkalam tak mowilam ze pomysle 1000 razy bo sie tak przejechalam, a tu bach, z moim obecnym zamieszkalam po 4 mies :D ale przyjaznilismy sie predzej wiec niewiele mnie zaskoczylo bo sie znalismy.
widac sama juz spisalas ten zwiazek na straty a jak masz okazje sie wyniesc to korzystaj :)

Tym bardziej po tym jak cie potraktowal u siebie w domu :O tez bylam kiedys z takim zerem co upokarzal i podniosl reke, spakowalam sie w koncu i wyszlam..

Jamelia wymeczona jestem bo niby urlop w Polsce ale tak naprawde tam nigdy nie odpoczne stale gdzies jechac cos zalatwic i rodzine poodwiedzac :D a na sloneczne wakacje i odpoczynek trzeba czekac chyba do wrzesnia dopiero :cry:
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Boże, masakra ! Ja jade rowerem a tu BURZA!
cholera, do domu miałam kawałek wiec zanim dojechałam zmokłam jak kura. Z butów woda sie wylała, majtki, biustonosz dosłownie wszystko mokre. torba przemokła, ze mnie kapało, nic nie widziałam i nagle grad... :| masakra !!
Dopiero co dojechałam.
Co do tragedii, nawet byłam przesłuchiwana przez detektywa, pytali czy znałam tą rodzinę itp.
Adaś, miałam i wciąż mam 3 lata już, jak chcesz to poczytaj w dziale "uroda" jest temat "przebarwienia po trądziku" czy coś takiego, na 1 stronie chyba nawet :) Tam masz aktualizacje i cały przebieg leczenia... wciąż będę tam coś dopisywała, może komuś pomogę:)
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
L...

u mnie caly dzien pada;/ :evil:
vaniliiia
Kobietka Expert

no to masakra.. u mnie od jakis 3godzin..., ale nie pada tylko leje, a mowiac krotko i dobitnie: burzyskoo!
Obrazek

L...

burze mialam ostatnie 2 dni, wystarczy :D
vaniliiia
Kobietka Expert

no to kiepsko :D, ale nie będzie duchoty, więc jakiś to plus jest.
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Matko ale mam zaległości !!!!!!! :diabel :diabel :diabel :diabel

Dzień dobry :)

Melduję, że żyję :)
vaniliiia
Kobietka Expert

milutko ;)
przy okazji:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/k ... 88076.html

Dla tych co maja niską samoocene na temat swojego wyglądu.. może ktoś spojrzy na świat inaczej?
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2014 8:17 pm przez vaniliiia, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Hejeczkaaaaaa!!!! :*

Witam wszystkich :)
U mnie też jakaś dziwna pogoda, niby słońce, a wieje, niby deszcz niby burza, ale się rozeszło wszystko i jest teraz bardzo przyjemnie :D
Ale padam na twarz.. zmęczona jestem a w sumie to ciężko nie pracowałam.. eh

LadyJ i jak się mieszka??
No tak, zazwyczaj właśnie jak się gdzieś jedzie to by pasowało każdego odwiedzić i aż czasu brakuje, a nagle się okazuje że trzeba wracać :)
Czas wtedy powinien stać w miejscu byśmy się mogli tymi chwilami nacieszyć :)

Vanilka i co znałaś ich??
Masakra co ludziom teraz odbija.. a najlepsze jest to jak się wypowiadali sąsiedzi, że taka normalna rodzina, a to za każdym razem tak się kończy.. bo cóż mają powiedzieć..
To teraz się nie zdziw jak Ci się katar pojawi po tym przemoczeniu.. :P

Jamka to po kontroli już trochę odetchniesz :)
Gdzieś nie mogę trafić na Ciebie :P

Carina, praca nie zając- poczeka, korzystaj z wolnego :)
Ciesz się pogodą :)

Guśka to tego mi nie pisałaś, że takie ciągotki do siebie czujecie..
ale ja mówiłam od razu- nie jedź w ogóle, ale teraz to przynajmniej już będziesz wiedziała :)
no i przecież nie warto kusić losu.. a jak tak mówisz to ho ho- :D haha

Hej Bac:*
Co u Ciebie?
Tak mało jesteś..co się stało ze już modem nie jesteś?

Had, Tygrys jak Wam mija ten szalony tydzień??
Mam nadzieję, że niedługo się Wam zwolni tempo i zajrzycie :)

Adidasowa, ale opowiedziałaś..
w głowie mi się to nie mieści..
ale teraz widać, że synuś to po rodzicach takie podejście odziedziczył.. gorzej jakby chodziło o ich córkę.. ciekawe czy też by byli tacy obojętni..
Dobrze, że się przeniesiesz.. na spokojnie sobie wszystko poukładasz, zobaczysz co się wtedy wydarzy między Wami i wtedy już trzeźwym okiem spojrzysz na to co było dotychczas..
Mam nadzieję, że póki co dasz radę wytrwać :)
A co do cioci, to naprawdę współczuję...

Snajper witaj i tu ;-)
vaniliiia
Kobietka Expert

Jamela już mam katar, łzawiące oczy i piekące- ale od alergii takze roznicy mi to nie robi :P
Czy ich znałam... nie wiem, moze z widzenia? Ciężko mi powiedzieć bo ani nie znam nazwisk ani nie widziałam ich po zdjęciach... więc co mam powiedzieć...
Ale oni mieszkali na parterze, i wszystko bylo widac- dom jakby tornado tam przeszlo, i wychodzacy prawie materac z okna.. potem przeczytalam na stronie bo byla aktualizacja po 17, ze wlasnie w tym materacu byla ta dziewczyna 'schowana' wraz z jej dwoma kotami.. bo ten psychol najpierw zabił ją, potem jej dwa koty, potem zone a na koncu najmlodsza corke... dla mnie dramat.. ten blok mam na wprost swojego, wiec co spojrze to widze ten blok, i zle mi jakos z tym...
Obrazek

Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Vanilia- Madlen, nie Jam :)

No nie dziwie Ci się, bo to bardzo nieprzyjemne, bo wiesz co się tam stało, a wyobraźnia zrobi resztę
vaniliiia
Kobietka Expert

oo przepraszam Cie kochana juz taka zmeczona jestem ze pisze jakies glupoty... :(
najpierw ta burza potem te morderstwa i przesluchanie.. tragedia... mozna sie wykonczyc:p
uciekam spac bo jutro do pracy...
branoc. :)
Obrazek

L...

Madlen, dziekuje, mieszka sie bardzo fajnie :) :ok:
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Madlen - zrezygnowałam z moderowania, właśnie dlatego - że mnie malutko !
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

witam w ten ponury, deszczowy i spiący dzień :)
Vanilia w szoku jestem, słyszalam o tym w radiu. co człowiek musi miec w głowie zeby dopuscic sie takiego czegos :( Nawet koty mu przeszkadzaly...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

LadyJ no właśnie ja też takiego nie chce i mam serdecznie go dosyć.. ale w sumie mam wrażenie, że on też mnie olewa, wczoraj to sprawdziłam :) mówię mu "chodź na łóżko" a on do mnie "ucze się". Ja się lekko wychylam, patrzę, a on gra :D także zlewa mnie. Więc co ja się będę produkować do niego.
No ja się strasznie boję samotności, że nikt mnie nie zechce :(

vanilka przecież jak się z Tobą widziałam to miałaś cerę jak pupa niemowlaka :P współczuje widoku z bloku, masakra.

Madlen a myślisz, że jak ja się dowiedziałam o cioci to co czułam? Masakra. Łzy mi pociekły. Moja ciocia jest tak piękną kobietą, że masakra. Ma piękne długie włosy... ja sobie nie wyobrażam nawet jakie ona piekło przeżywała...
A propo "nas" to myślę, że już nic dobrego się nie wydarzy. Ja już mam go dosyć.

Dzień dobry wszystkim!
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
G****

Post autor: G**** »

Dobry :)

u mnie dziś troszkę pochmurno i deszczyk kropi ale może to i lepiej bo może w końcu skończę tą porzeczkę :)

Vanilka współczuję Ci tego ale nic nie poradzisz, z czasem się zapomni o tym.

Adi tak będzie dla Ciebie lepiej :)

Jamelka witaj :)

Madi nie mówiłam Ci o tym bo nie chciałam pisać o tym przez sms-y :) Wczoraj do niego zadzwoniłam żeby mu to wszystko powiedzieć i gadaliśmy dobre 2 godz :lol: niby powiedział że mnie rozumie bo końcu też miał żonę ale że będzie mu ciężko i jeszcze później napisał mi sms-a że myśli o tym co powiedziałam i że miał mi tego nie mówić ale że mnie kocha. I już nic się nie odezwałam, nie odpisałam bo jak bym się odezwała to by się dalej ciągnęło...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Guska to jakies romansidlo sie zaczynało widzę ... ,oczywiście mowa o byłym? :)
U mnie tez pada od rana :(
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Hej, witajcie :)
Pogoda akurat tutaj się nic nie zmieniła, wciąż ciepło..
Zapowiedziała się mi kumpela z mężem i dzieciątkiem, więc czekam kiedy przyjadą i znów tak dzień minie i na szczęście, byle do piątku :)

Guśka i dobrze, że nie odpisałaś, bo to by się nie kończyło.. ale pewnie Cię zamurowało jak to przeczytałaś..
I co teraz zamierzasz?? Będziesz choć kontakt tel utrzymywać??

Jam :*

LadyJ no to super :)
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Guśka też tak myślę :) ale numer z nim, ale powiedział przynajmniej szczerze co czuje :)
L...

vaniliiia kurcze az sie wlosy na glowie jeżą od czytania, nie wie jak mozna zabic swoja rodzine,dzieci :o

witam sie was w deszczowy dzien :|
G****

Madi tego to ja się akurat spodziewałam bo dobrze to po nim widziałam ;) telefoniczny kontakt i owszem ale nic więcej.

Jamelka no chyba tak by wyglądało :)

Powiedział ale miał to zatrzymać dla siebie :)

wiecie co? Ostatnio jak od niego wychodziłam to samo przed jego mieszkaniem spotkałam jego byłą żonę... Jak na złość taki traf :) I oczywiście jakieś głupie teksty zaczęła do mnie sadzić ale mnie wkurzyła. Pytam się go póxniej czy go odwiedziła to mówi że ona nawet nie wie że on tam mieszka. To naprawdę był dziwny zbieg okoliczności...
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

No to zatrzymałaś hehe :D a to czemu ta była żona Ci dogryza? co ona chce od Ciebie? no dziwny zbieg okoliczności.
G****

Bo twierdzi że to przeze mnie rozpadlo się ich małżeństwo... Chociaż jak my zaczęliśmy być razem to oni już byli parę miesięcy po rozstaniu.
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Oj te kobiety :P skąd ja to znam... jedna też miała do mnie kiedyś podobne pretensje :D
Zablokowany